Iconic by Kvinnse

Christinen luksuskylpyhuone, jossa hohtaa pronssi ja messinki

Christine, joka Instagramissa tunnetaan paremmin nimellä Kvinnse, on oman tiensä kulkija. Hänen mottonsa "Olemalla kuten kaikki muut et jää kenenkään mieleen” heijastuu vahvasti myös Christinen suositulta Instagramtililtä, joka keskittyy sisustamiseen. Nyt pääset kurkistamaan kulissien taakse perheen kotiin Hønefossissa, Norjassa. Sieltä löydämme hiljattain remontoidun kylpyhuoneen, joka suorastaan huokuu ylellisyyttä ja tyylikyyttä…

Mutta kiiltävän pinnan alta löytyy paljon muuta. Kaiken luksuksen takaa voimme kuulla Christinen sydämen sykkivän asioille, jotka ovat oikeasti tärkeitä elämässä. Christine on valinnut ammatikseen äidin roolin, sillä perhe on ollut usean vuoden ajan sijaisperhe pojalle, jonka lisäksi perheeseen kuuluu myös kolme omaa lasta. Neljän lapsen äitinä Christinen aika kuluu jalkapallo- ja käsipallotreeneihin kuskaamiseen. Lopulta urheilevan perheen suihkuvuorojen varausjärjestelmä ei enää toiminut ja tulevaisuuteen siirrettyä kylpyhuoneprojektia jouduttiin aikaistamaan kiireellä.

Mutta sitä ei tehty vain sen takia, että arki saataisiin toimimaan, vaan Christine halusi luoda itselleen ja miehelleen rauhallisen rentoutumispaikan, jossa voi kerätä voimia päivän päätteeksi – koti- ja etätöiden ja läksyjen jälkeen. Todellista arjen luksusta on saada nauttia omasta hetkestä lämpimässä suihkussa. Materiaali- ja laattavalinnat perustuivatkin juuri ylellisyyden kokemiseen hektisen arjen keskellä. Christinen unelma persoonallisesta kylpyhuoneesta alkoi vähitellen toteutua.

Kylpyhuoneen materiaalivalinnat ovat lämpimissä pronssin ja messingin sävyissä, jotka korostuvat erityisesti suihkuseinässä, hanoissa ja pyyhekuivaimissa.  Suihkuseinäksi Christine valitsi upean ARC 13 -suihkunurkan 8 mm lasilla ja messinkiheloilla.

Suihkusarja ARC

Christinen elämänmotto ”Olemalla kuten kaikki muut et jää kenenkään mieleen” inspiroi sekä yksityiselämässä että sosiaalisessa mediassa.

Seinälaatat on nimeltään Marvel Bronze Luxury, koossa 60x60 cm. Niitä on saatavana sekä kiiltävänä että mattapintaisena. Kuvassa yhdistettynä messinkisten ARC-helojen kanssa.

Luovan laattavalinnan lisäksi Christine käytti paljon aikaa henkilökohtaisten yksityiskohtien ja lisävarusteiden valitsemiseen. Sen oikean tunteen löytäminen oli erityisen tärkeää, jotta hän ja koko perhe pystyisi pääsemään irti arjen kiireistä.

INR:n allaskaappi on nimeltään GRAND Solid 80 johon lisätty omavalintainen väri ja lisävarusteena LED-valaistus, piilotettu pistorasia ja integroidut Bluetooth-kaiuttimet. Christine hyödynsi GRAND-sarjan loistavia mahdollisuuksia ja loi oman persoonallisen kokonaisuuden.

 INR:n allaskaappi on nimeltään GRAND Solid 80 johon lisätty omavalintainen väri ja lisävarusteena LED-valaistus, piilotettu pistorasia ja integroidut Bluetooth-kaiuttimet. Christine hyödynsi GRAND-sarjan loistavia mahdollisuuksia ja loi oman persoonallisen kokonaisuuden.

GRAND Solid

Lisävarusteet

On mahtavaa, että sain itse valita sisustuksen värit. Allaskaapin väri on otettu seinälaatoista ja katto maalataan samalla värillä.

Laatikossa oleva LED-valaistus ja käytännölliset säilytyslokerot tekevät kauniilla esineillä ja voitella sisustamisesta erityisen hauskaa. Valaistus syttyy automaattisesti, kun avaat laatikon.

GRAND Solid

Kylpyhuoneen valaistus on tärkeää. Eikä vain aamutoimien helpottamiseksi, vaan myös silloin, kun haluat nauttia omasta ajasta. Mahdollisuus himmentää valaistusta ja siten muuttaa koko kylpyhuoneen tunnelmaa on asia, jota Christine todella arvostaa. Mukava ja käytännöllinen yksityiskohta on LINE pyyhekuivaimen yläosassa oleva valaistus.

Pyyhekuivaimet

Mitkä ovat parhaat vinkkisi kylpyhuoneen suunnittelemiseen?

- Älä pelkää tehdä persoonallisia valintoja. Se on sinun kylpyhuoneesi, joten tärkeintä on, että itse pidät siitä ja haluat viettää aikaa siellä.

- Kun suunnittelimme uutta kylpyhuonetta oli tärkeintä, että se olisi kaunis ja käytännöllinen, eikä liian kallis. Viimeinen kohta ei mennyt ihan nappiin, heheh.. mutta olemme niin uskomattoman tyytyväisiä.

Lisää kuvia Christinen kylpyhuoneesta ja kodista löytyy hänen ​​instagramtililtä.

Kvinnse Instagramissa

Tuotteet ja materiaali

  • Allaskaappi GRAND Solid 80 NCS S 8005 Y20R 
  • Peilikaappi STAGE 80 samassa NCS-värissä kuin allaskaappi
  • Suihkuseinä ARC 13 kirkas lasi ja messinkihelat
  • Pyyhekuivain LINE messinki ja koukut
  • Hanat Primy
  • Laatta Atlas Concorde Marvel Bronze Luxury 60 Lappato

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää