Iconic by Makeupevelina

Betonia ja messinkiä Evelinan unelmakylpyhuoneessa

Jos autat muita päivittäin saavuttamaan niin ulkoista kuin sisäistä hyvinvointia voi olla mukavaa saada astua omaan yksityiseen rentoutumis- ja kauneushoitolaan työpäivän päätteeksi. Näin Evelina perusteli päätöksensä muuttaa eteisen Tukholman Vasastanin huoneistossa ylelliseksi keitaaksi, jossa voi rentoutua. Seuraa Evelinan kylpyhuoneprojektia!

Koska asunnon muut huoneet olivat mattapohjaisissa kalkkiväreissä, kylpyhuoneen materiaalivalinta oli helppo, johon Evelina valitsi 'RawTech White' 60x60 cm kaakelin. Hämmästyttävän kaunis laatta, jossa on ihana raaka teollinen tunnelma. Jotta kylpyhuone saisi pehmeämmän, mutta myös ylellisen tunnelman, valitsi Evelina messingin toiseksi tärkeäksi materiaaliksi kylpyhuoneessaan.  Ja mitä tulee kylpyhuoneen sisustukseen halusi Evelina tilavan suihkun sekä kalusteen, jossa on paljon säilytystilaa.

Joskus sulkeudun kylpyhuoneeseen, sytytän pari kynttilää ja peilin valot ja laitan itselleni kasvonaamion. Silloin tuntuu siltä, että minulla on kotona ikioma tila.

Makeupevelina Instagramissa | Blogi MetroMode

Ylellinen suihkunurkkaus, jossa mittojen mukaan valmistettu ARC 15 suihkuseinä täysin läpinäkyvällä 8 mm:n 'Optiwhite kirkas' lasilla ja messinkiyksityiskohdilla.  

Vain 4 neliömetrin kylpyhuoneeseen voi aluksi olla mahdotonta suunnitella suihkuratkaisua, joka on sekä tyylikäs että toimiva eikä vie liikaa lattiapintaa. Kaikkeen löytyy kuitenkin keinot. Valitsemalla Optiwhite kirkas lasi suihkunurkkaukseen saat läpinäkyvän lasin, jossa lasin luonnollista vihreyttä on vähennetty. Lasi korostaa muita sisätiloja ja saa huoneen tuntumaan suuremmalta.

Suihkunurkkaus räätälöityjen mittojen mukaan on kätevä, sillä voit itse päättää mitat, leveyden ja mihin suuntaan haluat oven avautuvan, jotta se ei osu muihin kalusteisiin. Evelina valitsi ARC 15 suihkuseinän, joka oli mitoitettu kylpyhuoneen mukaan 800x1100 mm. Katso upea tulos!

 

Suihkuseinä on täysin upea ja kuin kylpyhuoneen koru. Suihkussa on kauniit messinkihelat, ja koska se on tarkkaan mitoitettu kylpyhuoneeseen sopivaksi, se sulautuu täydellisesti muuhun sisustukseen. Suihkuun mahtuu vaikka kaksi henkilöä yhtäaikaa!

Tapwellin messinkinen kattosuihku ja kätevä sisäänrakennettu hylly, jossa on valaistus.

Suihkun jälkeen on mukavaa, että lämmin pyyhe on lähettyvillä. Evelinan pieneen kylpyhuoneeseen oli INR:n vertikaalinen pyyhekuivain LINE täydellinen valinta. Messinkiä - tietenkin!

LINE Messinki pyyhekuivain INR:ltä. 

Piste i:n päällä.

LINE kuivaa pyyhkeen tyylillä.

 

Lopuksi kaluste - kylpyhuoneen sydän, erityisesti jos työskentelet meikkitaiteilijana. Valinta osui tyylikkääseen NORM 120 kalusteeseen, jonka kivikomposiitti pesuallas on erityisen ohut ja jossa on runsaasti pöytätilaa molemmilla puolilla. NORM kalusteelle tyypillistä on minimalistinen muotoilu ja käytännöllinen vedinlista. Laatikoiden sisällä oleva pistorasia ja valaistus ovat lisävarusteita. NORM kalusteen laatikot tarjoaa runsaasti tilaa.

 

Koska olen meikkitaiteilija, tarvitsen paljon säilytystilaa. Meikit ja hiustuotteethan vievät paljon tilaa.

Huippusuosittu LOOX 90, jossa on tunnelmallinen reunojen takaa loistava LED-valaistus. 

- Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tilasimme myös ison, pyöreän kylpyhuoneen peilin INR:ltä, joka taustavalollaan luo tunnelmaa. Sekoitin tulee Tapwellilta.

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Katso lisää