Iconic by Peeta

Minispa cityasunnossa

Peeta luo päivittäin unelmista toimivia tiloja vankkana sisustusammattilaisena ja luovana johtajana Bo lkv kiinteistövälistystoimistossa, jossa hän lisäksi on Bo Living -lehden päätoimittaja. Sisutusideat ja erinomainen tyylintaju ei jää kuitenkaan siihen, vaan Peeta inspiroi muita omalla erottuvalla tyylilllään somekanavissaan, jossa viime aikoina sisustuksesta kiinnostuneet ovat saaneet seurata Peetan ensiasunnon massiivista remonttiprojektia.  

Unelmana rempattava asunto

Peetan unelmana oli löytää juuri rempattava asunto, josta hän halusi tehdä omannäköisen ja sellainen löytyi vain 100 m päästä Helsingin Kalliosta, mikä helpotti suuresti suunnittelemista. Peetan kylpyhuone remontoitiin lattiasta kattoon. Kaikki pistettiin uusiksi.

Näen uuden cityasuntoni sijoituskohteena, jonka arvo nousee remontin myötä, kertoo Peeta. Kylpyhuone on yksi asunnon huoneista, joka korottaa asunnon arvoa eniten, kun se on uusi ja hyvännäköinen. 

Kylppäri oli muuton aikaan ainut valmiiksi saatu huone, joka teki siitä entistä tärkeämmän paikan. Se oli ainut paikka, jossa pääsi nauttimaan ja rauhoittumaan kaiken muun keskeneräisyyden keskellä. 

Pyyhkeet ja kylpyhuonetarvikkeet luonnollisissa sävyissä ja materiaaleissa luovat harmoniaa.

Minimalistinen ja mattapintainen kivikomposiittipesulllas. 

Inspiraatiotulvan keskellä

Tänä päivänä ei ole vaikeaa löytää inspiraatiota vaan sitä suorastaan tulvii jokapuolelta, erityisesti kun se kuuluu myös luovan johtajan työnkuvaan. Vaikka inspiraatiota löytyy roppakaupalla sosiaalisesta mediasta, niin Peeta luottaa omaan intuitioon ja tyyliin ja on luonut asuntoon kokonaisuuden palapalalta. Asunnossa hän halusi säilyttää vanhan asunnon tunnelman, joten myös kylpyhuoneen tulee sopia kokonaisuuteen.

 

YLELLISYYTTÄ KAHDELLA PESUALTAALLA

Kylpyhuoneen suunnittelu lähti olemassa olevista vesipisteistä ja vaikka neliömetrejä oli käytettävissä vain rajatusti, halusi Peeta luoda kylpyhuoneeseen hotellimaisen tunnelman. Myös pinta-ala on käytettävä tehokkaasti hyödyksi, joten valinta osui ylelliseen allaskalusteeseen kahdella pesualtaalla, jossa on runsaasti säilytystilaa. Täällä aamun ja illan toimenpiteet sujuvat mukavasti, kun allastilaa on sekä minulle että avopuolisolleni.

VISKAN Solid allaskaluste

Korosta yksityiskohdilla

Peetan kylpyhuoneessa ei näy ylimääräistä tavaraa vaan kaikki yksityiskohdat kauneustuotteita myöten on tarkkaan harkittuja. Ainoastaan äidin tekemät saippuat pääsevät esille.

Valaistus ja säilytys yhdessä

Peeta päätyi valitsemaan kylpyhuoneeseen VISKAN Solid allaskaapin kanssa yhtä leveän peilikaapin, jossa yhdistyy kätevä säilytystila ja LED-valaistus. STAGE peilikaapista löytyy paljon säilytystilaa pieneen kylpyhuoneeseen ja sen tunnelmallinen alavalaistus korostaa kromisia yksityiskohtia kauniisti. 

Yhteinäisen ilmeen luomiseksi myös peilikaappi on samassa NCS-värissä kuin allaskaluste ja pyyhekuivaimet.

STAGE peilikaappi

Yhtenäinen värimaailma

Ihastuin heti Cappuccinon lämpimään värimaailmaan, joka löytyi yhtenä ehdotusvärinä INR:n valikoimasta. Sekä allaskaluste VISKAN Solid 120 että LINE pyyhekuivaimet ovat maalattu Cappuccino NCS-värillä.

Peetan valitsemat laatat korostavat lämmintä väriskaalaa ja luo pehmeyttä eläväisellä pinnalla.

Suihkun jälkeen on mukavaa, että lämmin pyyhe on lähettyvillä. Peetan pieneen kylpyhuoneeseen oli INR:n vertikaalinen pyyhekuivain LINE täydellinen valinta. Cappuccino NCS-värissä - tietenkin!

LINE pyyhekuivain

LINE pyyhekuivain Cappuccino NCS-värissä.

Kätevä suihkusäilytys

– Arvostan tuotteita, joissa yhdistyy design ja toimivuus. NEST suihkusäilytysratkaisu on kätevä, sillä sen voi sijoittaa liimaamalla seinälle ja se kätkee pullot tyylikkäästi.

Sijoitin sen itse asiassa suihkun ulkopuolelle vessan yläpuolelle säästääkseni tilaa ja näin sain hyödynnettyä seinätilaa. 

Suihkusäilytys NEST

Suihkusäilytys NEST mattavalkoinen ja kattosuihku MIST.

Mikä on paras vinkkisi kylpyhuoneremonttiin?

Suunnittele kylpyhuoneen sisustus yhtenäiseksi kokonaisuudeksi asunnon muiden huoneiden tyyliin sopien. Valitse materiaalit, jotka kestävät kulutusta.  

 

Peeta Peltolan suositulla Instagramtilillä @peetapeltola voit nauttia kauniista, designhenkisistä kuvista. 

MIHIN OLET ERITYISEN TYYTYVÄINEN UUDESSA KYLPYHUONEESSASI?

– Vaikka kylpyhuoneeni on pieni, niin onnistuin mielestäni luomaan sinne kivan fiiliksen ja se sulautuu yhteen koko asunnon tyyliin ja kokonaisuuteen. Asunnon sisustuksessa kylpyhuone mukaan luettuna on yhtenäinen lanka.

Lempijuttujani on myös valaistus, joka on asennettu kalusteiden yhteyteen. Sekä kalusteen että peilikaapin alavalaistus on sekä kätevä että tunnelmallinen lisä. Yöllä on kivempi käydä vessassa vain kaapin alla oleva valo päällä, ja samalla valaistuksella saa kynttilöiden kanssa tunnelmallisen suihkuhetken aikaiseksi. Sisustamisessa yleensäkin pidän siitä että valoilla saa luotua erilaisia tunnelmia. 

INR:n tuotteet

Allaskaluste VISKAN Solid 120 NCS Cappuccino
Peilikaappi STAGE 120 NCS Cappuccino
Pesuallashana POSH, Kromi
Pyyhekuivain LINE NCS Cappucino
Kattosuihku MIST, Kromi
Suihkusäilytys NEST Mattavalkoinen

Muut tuotteet ja materiaalit

Laatat Soho - beige, Pukkila
Kattolistat, Wallark
Kosmetiikka, Luoto Cosmetics

 


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävimmällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää