Iconic by Richard ja Lisa

Meidän kotona

Hyvin suunniteltu kotikylpylä kellarikerroksessa

Koronan alkaessa, oli päätös omasta kotikylpylästä talon kellarikerrokseen jo tehty ja suunnitelmatkin jo pitkälle edenneet. Näin jälkikäteen oli sekä käytännöllistä, että epäkäytännöllistä tehdä näin suuri remontti Richardin ja Lisan siirtyessä pääasiassa etätöihin. Remontista aiheutuva melu kesken Teams-palaverien alkoi olla jokapäiväistä elämää, mutta silti oli melko kätevää, kun 15 sekunnissa voit siirtyä vapaalle ja samalla pääset seuraamaan remontin etenemistä ...

Tässä Meidän Kotona -raportissa tapaamme Richardin ja Lisan Lommassa Skånessa ja kuulemme, kuinka heidän panostuksensa hyvinvointiin osoittautui lisäarvoa tuottavaksi investoinniksi.

Keittiö on jo pitkään ollut skandinaavien prioriteetti asunnon arvonousua silmällä pitäen. Nyt näemme, että kylpyhuone on yhtä tärkeässä asemassa ja erityisesti kylpyhuoneet, joissa on panostettu ylellisiin yksityiskohtiin, saunaan, kylpy/poreammeisiin unohtamatta valo- ja äänentoistojärjestelmiä. Luodaan rauhallinen ympäristö, jossa voit nauttia ja rentoutua.

Kylpyhuoneinspiraatioita

Kylpyhuoneremontti on ehdottomasti lisännyt talon arvoa. Kellarikerros ei enää tunnu kellarilta, vaan siitä on muodostunut ylellinen kylpylä - täysin uusi tila, joka oli aiemmin tylsä ja hyödyntämätön. Otimme muutaman neliön kodinhoitohuoneesta maksimoidaksemme tilan, jossa haluamme rentoutua. Näin jälkikäteen se tuntuu juuri oikealta päätökseltä, sanoo Richard.

- Tavoitteenamme oli luoda tila, jossa rentoudutaan ja voidaan hyvin. Halusimme sinne saunan, tilavan suihkun ja kylpyammeen sekä allaskaapin ja peilin hyvällä valaistuksella. Etsimme inspiraatiota lähinnä verkosta ja ennen kaikkea INR: n verkkosivuilta, jossa näimme ylellisen kotikylpylän vuoristossa, johon me molemmat rakastuimme.

Psst! Haluatko tietää, mistä kylpyhuoneesta he ovat saaneet inspiraationsa?

Kotikylpylä vuoristossa

Tyylikkäät mustat yksityiskohdat.

Pariskunta etsi suihku- ja saunaratkaisua, joka antaisi kodikkaan, ylellisen tunnelman. Lopulta he valitsivat INR: n ARC-sarjan savun sävyiseen 8 mm lasin. Sävy sopii täydellisesti yhteen kalkkikivimäisen laatan kanssa ja samalla, se antaa yksityisyyttä suihkussa ja saunassa. Suihkuovi on ARC-sarjan perusvalikoimasta, muut seinät on tehty mittojen mukaan.

Lue lisää

- Teimme kylpyhuonesuunnitelmat itse ja kun lähisuvusta löytyy, oma putkimies eteni remontti sujuvasti. Onneksi löysimme myös hyvän laatoittajan sekä sähköasentajan. Pätevien ammattilaisten löytäminen, jotka osaisivat ottaa huomioon ideamme, oli erittäin tärkeää. Esimerkiksi emme halunneet kulmalistoja vaan halusimme, että laatat leikattaisiin jiiriin. Tämän vuoksi oli tärkeää saada ammattilainen, jolla on riittävä osaaminen ja tekisi siistiä jälkeä. Näistä asioista on hyvä keskustella ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Remontti tarkistuslista

Huolellisesta suunnittelusta huolimatta, kaikki ei sujunut toivotulla tavalla. Lisa kertoo, että heidän täytyi muuttaa saunan sijaintia pari kertaa yläpuolella olevan kylpyhuoneen katossa olevien putkien vuoksi. Pariskunnan suosikki LOOX 110 peili jouduttiin vaihtamaan sarjan pienempään malliin, jonka halkaisija oli 70 cm. Iso peili saa odottaa seuraavaa kylpyhuoneremonttia talon sisääntulokerroksessa....

Kylpyhuoneen peilit

Mikä on parasta kylpyhuoneessa?

- Kokonaisuus! On rentouttavaa istua saunassa tai pulahtaa kylpyyn kylmän talvipäivän tai treenin jälkeen. Himmentää valaistus ja pyyhkiä mielestä arjen kiireet.

Ketkä täällä asuvat?

Richard, Lisa ja lapset Lova ja Billy. Richard on verkko- ja sovelluskehitys yrittäjä ja Lisa on rakennusinsinööri.

Tuotteet ja materiaalit

Klinkkeri Bricmate Norrvange Vaaleanharmaa
Laatat peilin takana - Konradssons Kakel liikkeestä, Frammenti verde acqua
Allaskaluste INR VISKAN Grip 120 mustaa tammi
Peili INR LOOX 70
Pesuallashana INR SLEEK
Suihkuovi INR ARC 2 Original
Kattosuihku INR MIST
Pyyhekuivain INR LINE
Suihkusäilytys INR NEST
Kylpyamme Nordhem Klarvik I + sekoittaja
INR-saunalasia ja Helo Ringo Black 8kW -kiuas. Seinissä Exaktan sormipaneeli, joka on maalattu mustalla Supi-saunasuojalla. Lauteet haapaa (malli on TylöHelon classic slim). Himmennettävät kohdevalot ovat Hide-a-litelitä.

Kylpyhuone

Kotikylpylä pohjoisessa

Kun on ollut koko päivän rinteessä tai ladulla, kaipuu kotiin ja kylpyhuoneeseen on suuri. Kun monot riisutaan pois ja on vihdoin aika sulatella jäätyneitä varpaita ja sormia mittatilaustyönä tehdyssä saunassa, Erik ja Johanna ovat todella onnellisia.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Inspiraatiota ja ideoita huoneeseen, jossa elämän tärkeimmät valmistelut tehdään. Kylpyhuone - kodin sydän.

Katso lisää

Suunnittele

Neljä askelta unelmiesi kylpyhuoneeseen

Noudata tarkistuslistaa kylpyhuoneremontissa, niin vältät yleisimmät epäonnistumiset ja voit toteuttaa kylpyhuoneunelmasi nopeammin!

Katso lisää