Voita designsäilytys

Kumpi suihkusäilytys on suosikkisi - NEST vai CASE?

Kirjoita perustelu ja voita!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa yksi tyylikkäistä säilytysratkaisuistamme kylpyhuoneeseen: NEST ja CASE (arvo 149 € / 99 €). Osallistuminen on helppoa!  Täytä alla oleva kilpailulomake ja perustele kumpi vaihtoehdoista on mielestäsi paras ja missä värissä: mattamusta, mattavalkoinen vai kivenharmaa.

Kilpailu on voimassa 17.11.2019 asti. Arvomme kolme voittajaa, joihin otamme yhteyttä sähköpostitse ja julkaisemme Facebook-sivuillamme 18.11. Lue täältä kilpailun säännöt.

Onnea kisaan!

 

CASE

CASE-säilytyshyllyn tyylikkään muotoilun ansiosta sen voi sijoittaa yksin tai ryhmään. Haluatko oven avautuvan oikealle vai vasemmalle? Sen voit päättää asennusvaiheessa. CASE sopii yhtä hyvin uuteen kuin vanhaankin kylpyhuoneeseen, sillä sen voi asentaa liimaamalla. Erikoisliima sisältyy tuotteeseen.  

Lue lisää

CASE - Mattamusta

CASE - Kivenharmaa

CASE - Mattavalkoinen

NEST

NEST-kaappi pitää pullot kätevästi suojassa ja piilossa joko suihkussa tai suihkutilan ulkopuolella. Tilavaan NEST-kaappiin mahtuvat koko perheen sampoopullot ja se sopii yhtä hyvin uuteen kuin vanhaankin kylpyhuoneeseen, sillä sen voi asentaa liimaamalla. Erikoisliima sisältyy tuotteeseen.  

Lue lisää

NEST - Mattamusta

NEST - Kivenharmaa

NEST - Mattavalkoinen

Täytä ja osallistu kilpailuun

Älä unohda kirjoitaa kommenttikenttään kumman säilytysratkaisuista haluat voittaa NEST vai CASE ja minkävärisenä: mattamusta, mattavalkoinen tai kivenharmaa. 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit 2021

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Katso lisää

Suunnittele

Neljä askelta unelmiesi kylpyhuoneeseen

Noudata tarkistuslistaa kylpyhuoneremontissa, niin vältät yleisimmät epäonnistumiset ja voit toteuttaa kylpyhuoneunelmasi nopeammin!

Katso lisää