INR

INR edustaa ruotsissa valmistettuja suihkutilaratkaisuja ja kylpyhuonekalusteita skandinaavisella muotoilulla, jotka luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

 

Ruotsissa valmistettu

Kaikki kalusteet ja suihkuseinät valmistetaan omissa tehtaissamme Jönköpingissä ja Malmössä. Katso lisää

Räätälöityjä tuotteita

Meiltä saat suihkuseinät ja kylpyhuonekalusteesi - tarpeittesi mukaan. Katso lisää

Kestävää

Meillä on kokonaisvaltainen kestävän kehityksen lähestymistapaa kaikessa, mitä teemme. Valmistamme tuotteita, jotka kestävät pitkään ympäristömme huomioiden. Katso lisää

Pitkä takuu 

Kaikilla kalusteilla ja suihkuseinillä on 15 vuoden takuu. Katso lisää

 

Juuremme

1980-luvun loppupuolella, pienessä skoonelaisessa verstaassa kaksi design-yrittäjää valmistaa toimistoille ja hotelleille räätälöityjä lasiseiniä, joita ei ollut saatavilla valmisratkaisuina. Heidän Inredningsglas-niminen yrityksensä, jota kutsutaan myös nimellä INR, saa vahvan maineen valmistamalla yksilöllisiä, räätälöityjä lasiseiniä. Pian lasikalusteita pääsevät tilaamaan ammattilaisten lisäksi myös kuluttajat ja ennen pitkää asiakaskunta laajenee Ruotsista kaikkiin Pohjoismaihin, jossa INR tänä päivänä on suihkukalusteiden markkinajohtaja.

Runsaat kymmenen vuotta myöhemmin, kun INR:n innovatiiviset tuotteet olivat jo tuttu näky ruotsalaisissa kylpyhuoneissa, valmistaa smoolantilainen Aspen ensimmäiset kylpyhuonekalusteensa. Aspenin valmiiksikootut, laadukkaat kalusteet näppärine yksityiskohtineen nousevat INR:n tuotteiden tavoin valtavaan suosioon. Yrityksille yhteistä on innovatiivisuus ja pohjoismaisten suunnitteluperinteiden pohjalta valmistetut, nykyaikaiset tuotteet.

INR ja Aspen yhdistyvät vuonna 2017, ja yhteiseksi tavaramerkiksi tulee INR Iconic Nordic Rooms. Kasvu jatkuu nopeana, ja kun tanskalainen Dansani ostaa yrityksen kolme vuotta myöhemmin, konsernista tulee Pohjoismaiden suurin laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden ja suihkuratkaisujen valmistaja, jonka päämarkkina-alueet ovat Ruotsi, Norja, Suomi ja Tanska. Suihkujen ja kalusteiden valmistus tapahtuu entiseen tapaan Malmön ja Jönköpingin tuotantolaitoksissa.

Syyskuussa 2023 INR ottaa askeleen uuden visuaalisen identiteetin alla, joka on selkeämpi ja vastaa entistä paremmin pohjoismaisen sisustuksen puhdasta muotoilua ja liiketoimintamme selkeyttä. Nyt nimemme on jälleen INR.


Tutustu myös näihin

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.är känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Katso lisää
INR Unleashead –

Unleashed

Unleashed-mallisto luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla.

Katso lisää