Iconic Nordic Rooms

Mikä on luonteenomaista ikoniselle muotoilulle? Meille se tarkoittaa kalusteen muotokieltä, jolla on oma identiteetti, erinomainen toimivuus ja ulkoasu, joka tuntuu yhtä ajankohtaiselta nyt kuin 15 vuodenkin kuluttua. Kun siihen lisätään mahdollisuus tehdä omia valintoja tuotteen ominaisuuksien suhteen ja se, että tuote on valmistettu laadukkaista materiaaleista, on tuloksena valikoima, jonka löydät meiltä.

Tutustu huolellisesti valmistettuihin nykyaikaisiin kylpyhuonetuotteisiimme, jotka luovat kylpyhuoneellesi ikonisen tyylin.

Kylpyhuonekalusteet   Suihkuseinät

Tietoa yrityksestämme

INR tuotteet ovat korkealuokkaista pohjoismaista muotoilua älykkäillä toiminnoilla, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista kylpyhuoneen kosteusvaatimuksia ajatellen. Tämän vuoksi voimme antaa tuotteillemme 15 vuoden takuun. Valikoimaamme kuuluu kylpyhuonekalusteet, suihkuseinät, pyyhekuivaimet ja hanat, jotka suunnittelemme ja valmistamme omilla tehtaillamme ruotsissa. INR perustettiin vuonna 1988 Ruotsissa ja sen pääkonttori on Malmössä ja tuotanto sekä Jönköpingissä että Malmössä. Vuodesta 2020 lähtien yritys on ollut tanskalaisten kylpyhuonekalusteiden valmistajan Dansanin omistuksessa. INR:n päämarkkinat ovat Ruotsi, Norja, Suomi ja Tanska.

Juuremme

1980-luvun loppupuolella kaksi design-yrittäjää suunnitteli etelä-ruotsalaisella verstaalla toimistoille ja hotelleille räätälöityjä lasiseiniä, joita ei ollut saatavilla valmisratkaisuina. Heidän Inredningsglas-niminen yrityksensä mullisti alaa valmistamalla yksilöllisiä, vinoon leikattuja lasilevyjä siinä missä suorakulmaisia vakiokokojakin. Pian tuotteita ryhtyivät tilaamaan ammattilaisten lisäksi myös kuluttajat, joille ratkaisuja tarjottiin tiettyjen jälleenmyyjien kautta. Ennen pitkää asiakaskunta laajeni Ruotsista kaikkiin Pohjoismaihin.

Runsaat kymmenen vuotta myöhemmin, kun INR:n innovatiiviset tuotteet toivat jo uutta eloa ruotsalaisiin kylpyhuoneisiin, smoolantilainen Aspen valmisti ensimmäiset kylpyhuonekalusteensa. Aspenin valmiiksikootut, laadukkaat kalusteet näppärine yksityiskohtineen nousivat INR:n tuotteiden tavoin valtavaan suosioon. Yrityksille oli yhteistä, että ne halusivat vastata innovatiivisten kylpyhuonevarusteiden kysyntään pohjoismaisten suunnitteluperinteiden pohjalta – lisäten joukkoon ripauksen nykyaikaisuutta ja luovuutta. Nykyään hyödynnämme tuota perintöä yhteisellä tavaramerkillä: INR – Iconic Nordic Rooms.

Maaliskuussa 2020 Dansanin omistaja ja toimitusjohtaja Carsten Friis osti INR:n pääomasijoitusyhtiö CapManilta, joka on yhdessä yrityksen avainhenkilöiden kanssa omistanut INR:n ja suomalaisen tytäryhtiön Sankan vuodesta 2010.  Hankinnan myötä Dansanista ja INR:stä tulee Pohjoismaiden suurin kylpyhuonekalusteiden ja suihkuratkaisuiden toimittaja. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto Pohjoismaissa on yli 500 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin 67 miljoonaa euroa.

Siirry uutishuoneeseen

Tutustu myös näihin

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2023

Selaa kuvastoa tai tilaa se kotiisi täyttämällä kaavake. Saat sen postilaatikkoosi muutamassa päivässä.

Katso lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

INR:n tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää