I N R  L A A T U

Mitä ’Premium’ tarkoittaa meille?

Muotoilu ja design on tuotesuunnittelussa valtavan tärkeää, mutta ilman loppuun vietyjä toimintoja ja laadukasta toteutusta eivät mitkään tuotteet kestä pitkällä aikavälillä. INR:llä puhumme yleensä ”premium kylpyhuonekalusteista”, mikä pitää sisällään ikonisen muotoilun ja älykkäiden toimintojen lisäksi tärkeimmän eli tuotteiden kestävyyden.

Pyysimme INR:n tuotekehitysjohtajaa ja monien tuotemenestysten takana olevaa visionääriä, Kristian Olssonia kertomaan meille, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa. Mitä sana ”premium” tarkoittaa tuotekehittäjien maailmassa?

Tuotesuunnittelija Kristian Olsson

Ongelmaton arki

– Suunnitellessamme kalusteita ja suihkuseiniä aloitamme aina niistä toiminnoista ja siitä laatutasosta, joita itse toivoisimme omaan kylpyhuoneeseemme. Kun astut sunnuntaiaamuna herättyäsi kylpyhuoneeseen, on viimeinen toivomasi asia se, että joudut korjaamaan rikkoutuneita ja kuluneita osia.

Meille on tärkeää, että kehittämämme tuotteet helpottavat arkea, joten jo piirustuspöydän äärellä otamme huomioon sekä materiaalien raaka-aineet että toimivuuden. Ja tietysti unohtamatta tyylikästä muotoilua, joka kestää aikaa.

Turvalasi

Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta, korkealaatuisesta turvalasista ja ne tarkastetaan sekä omassa laboratoriossamme Malmössä, että riippumattoman kolmannen osapuolen tarkastajan toimesta. Valitse monista lasi vaihtoehdoista kuten Timeless®, joka estää kalkin ja lian kiinnittymästä lasin pintaan tai SafeTech -lasi joka pitää sirpaleet yhdessä onnettomuuden sattuessa.

Lasit

Tasainen laatu koko tuotantoketjussa

Sama ajattelumalli pätee itse asiassa koko tuotantoketjun eri vaiheissa.

– Meille on tärkeää, että luomamme tuotteet ovat helppoja käsitellä jokaiselle sekä tuotannossa, myymälöissä ja ennen kaikkea asennuksessa. Premium tuotteen tulisi olla yksinkertainen ja helppo käsitellä kaikissa vaiheissa aina valmiiseen kylpyhuoneeseen, koko lupaamamme 15 vuoden takuuajan. Se tiivistää hyvin mitä Premium tarkoittaa meille.

15 vuoden takuu

Markkinoiden kestävimpien kylpyhuonekalusteiden toimittaminen on lupaus, jonka otamme vakavasti. Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Takuu

Loistavia innovaatioita

Tavoitteena on muotoilu, joka erottuu joukosta ja tuo jotain uutta. CIRC-peilikaappi on yksi uusimmista loistavista innovaatioistamme.

CIRC

 

Muotoilu, joka tuo jotain uutta

Toimivuus on aina osana muotoilua. Sen ansiosta useat tuotteistamme ovat niin menestyneitä kaikissa pohjoismaissa. Kristian kertoo, että hän ja tiiminsä yrittävät aina ajatella suunnittelussaan luovasti. Tavoitteena on muotoilu, joka erottuu joukosta ja tuo jotain uutta. PILE-suihkusäilytys, EDGE-suihkusarja, ruuviton asennus SAFE-FIX-liimasarjalla ja liiketunnistimella ohjattu led- valaistus kalusteissa, ovat kaikki esimerkkejä toimivista ratkaisuista, joita suunnittelutiimi mielellään nostaa esille.

Tutustu myös näihin

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää