Ero on yksityiskohdissa

Huomaat yksityiskohtien ratkaisevan merkityksen, kun tutkit tarkasti tuotteidemme saumoja. Emme jätä suunnittelussa ja kehitystyössä mitään sattuman varaan, vaan intohimomme käsityöhön, materiaaleihin ja tekniikoihin näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, kuinka täydellisesti laatikot liukuvat kiskoillaan sisään ja ulos, miten patentoitu LINC-nostosarana nousee ja laskee tai miten hienolta sinusta tuntuu, kun kuulet kalusteesta suosikkisäveliäsi aamutuimaan...

Yksityiskohdat – aivan pienimmistä kaikkein suurimpiin – ovat meille kaikki kaikessa.

Erittäin kestävä TX Top Extreme ™ -pintakäsittely

Käytämme vain parhaita komposiitti- ja luonnonmateriaaleja – ympäristömme unohtamatta. Kaikissa kalusteissamme on kestävä pintakäsittelyllä TX Top Extreme ™, joka suojaa kosteudelta, kulumiselta ja voimme luvata vähintään 15 vuoden käyttöiän.

TX Top Extreme™

Loistavaa innovatiivisuutta

Pyyhekuivaimemme ovat voittaneet kansainvälisen palkinnon suunnittelusta sekä funktionaalisuudesta - ja antavat sinulle lämpöä, valoa ja tyyliä, todella pienellä sähkönkulutuksella.

Pyyhekuivaimet

Grass®-laatikot

Täysin ulosvedettävät laatikostot, joissa on Soft-Close mekanismi, sillä on suuri merkitys jokapäiväisessä elämässäsi - tänään ja 15 vuoden kuluttua. Jokaisessa ylälaatikossa tulee mukana kaksi kappaletta käytännöllisiä Organizer- säilytyslokeroita, jolla tuotteet pysyvät järjestyksessä.

Kalustesarjat

Integroidut kaiuttimet

Nauti lempimusiikistasi kylpyhuoneessasi, yhdistä soittolistasi Bluetoothin avulla GRAND-allaskalusteen integroituihin kaiuttimiin. 

Pluspakett

Kalusteet älykkäillä yksityiskohdilla

Kalusteissamme on paljon älykkäitä yksityiskohtia, kuten LED-valaistus laatikossa tai allaskalusteen alla, integroidut langattomat kaiuttimet ja piilotetut pistorasiat.

Kalusteet

Älykäs säilytysratkaisu

PILE-säilytysjärjestelmä sulautuu kirjaimellisesti LINC-suihkusovelluksiin. Asenna ensin PILE ja sitten suihkuovi profiiliin.

PILE

Maailman turvallisin suihkulasi

INR SafeTech on turvakalvo, joka pitää sirpaleet yhdessä onnettomuuden sattuessa. Saatavana LINC Angel ja Niagara 900x900 malleihin.

SafeTech

Mora teknologiaa

Ruotsalainen Mora on maailman johtava innovatiivisten, teknisten ja funktionalisten suihkusekoittajien valmistaja. Tämä yhdistettynä INR: n tyylikkääseen ulkoasuun saat kaikki parhaat puolet samassa paketissa.

Suihkut

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Takuu

Tuotteet

Patentoitu nostosarana

Säädettävä ja huoltovapaa, patentoitu nostosarana LINC Original- ja LINC Flex sarjoihin. Sarana nostaa ja laskee ovea 7 mm, sitä avattaessa ja suljettaessa ja mahdollistaa ovien taittamisen sisään silloin, kun niitä ei käytetä.

Suihkusarja LINC

Ruuviton asennus

Poraamisen sijaan voit liimata alumiiniprofiili tai suihkutilan säilytysratkaisun tiukasti seinänpintaan, tuotteen voi myös poistaa jälkiä jättämättä.

SAFE-FIX

Tuotteet

Helposti puhdistettavat suihkulasit

Valitsemalla kirkkaan lasin Timeless® -pintakäsittelyllä vältyt kalkin ja lian kiinnittymästä lasin pintaan ja puhtaanapito on helpompaa. Kestävä pintakäsittely pitää alkuperäisein lasin pinnan kirkkaana vuosi toisensa jälkeen.

Timeless

Suihkulasi

Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta, korkealaatuisesta turvalasista ja ne tarkastetaan sekä omassa laboratoriossamme Malmössä, että riippumattoman kolmannen osapuolen tarkastajan toimesta. Valitse monista lasi vaihtoehdoista. Esimerkiksi lasi jossa Timeless® -pintakäsittely, joka estää kalkin ja lian kiinnittymästä lasin pintaan tai SafeTech -lasi joka pitää sirpaleet yhdessä onnettomuuden sattuessa.

Lue lisää

Tutustu myös näihin

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää