Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Karkaistujen suihkulasiemme ansiosta suihkussa käyminen on aina turvallista.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on jatkuvasti mukana suunnittelussa, kun valmistamme kylpyhuoneen sisustusta - suunnittelusta pakkaukseen ja kuljetukseen. Työskentelemme jatkuvasti testatuilla ja huolella valituilla ympäristöystävällisillä materiaaleilla pitkän kestävyyden varmistamiseksi. Ympäristötyötämme ohjaa jatkuvan parantamisen periaate ja tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää parempia ja kestävämpiä ratkaisuja.

Ympäristötyömme on tuottanut hedelmää, sillä jo vuodesta 2014 lähtien kaikki LINC-sarjan suihkuseinät ovat Joutsenmerkittyjä.

Ympäristöpolitiikka

Liiketoimintamme hoidetaan aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Myös asiakkaamme voivat luottaa, että otamme vastuun ympäristökysymyksistä

Pyrimme vähentämään ilmastovaikutusta huomioimalla ja toteuttamalla energiaa säästäviä toimenpiteitä.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteen ympäristöominaisuuksia kehitystä seuraamalla ja huomioimalla valitsemiemme materiaalien ominaisuuksia suunnittelussa ja ostoissa.

Joutsenmerkki

Vuodesta 2014 lähtien koko LINC-sarja on joutsenmerkittyjä, mikä tarkoittaa, että suihkuseinät ovat täysin kierrätettäviä ja sisältävät vähäisiä määriä ympäristölle vaarallisia aineita.

YMPÄRISTÖTARKISTUS

Eri tahoilla on mahdollisuus tarvittaessa tarkistaa ja arvioida ympäristötyötämme tuotteiden valmistuksessa. Teemme yhteistyötä esimerkiksi ruotsalaisten Sunda Hus ja Byggvarubedömningen kanssa.

Rakennustarvikelausunto

Rakennustarvikelausunnot ovat osa rakennusalan ympäristövastuuta, ja niihin sisältyy pyrkimys minimoida materiaalijäte ja jäämätuotteet, hyödyntää materiaaleja purkutyössä ja puolittaa kaatopaikat. INR:n ilmoitukset tehdään ruotsalaisen Kretsloppsrådet -järjestön rakennustarvikelausontoja koskevien ohjeiden mukaisesti. Ajankohtaisen rakennustarvikelausunnon löydät vastaavalta tuotteen sivulta.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2022

Selaa kuvastoa tai tilaa se kotiisi täyttämällä kaavake. Saat sen postilaatikkoosi muutamassa päivässä.

Katso lisää