Ympäristövastuu

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on jatkuvasti mukana suunnittelussa, kun valmistamme kylpyhuoneen sisustusta - suunnittelusta pakkaukseen ja kuljetukseen. Työskentelemme jatkuvasti testatuilla ja huolella valituilla ympäristöystävällisillä materiaaleilla pitkän kestävyyden varmistamiseksi. Ympäristötyötämme ohjaa jatkuvan parantamisen periaate ja tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää parempia ja kestävämpiä ratkaisuja.

Ympäristötyömme on tuottanut hedelmää, sillä jo vuodesta 2014 lähtien kaikki LINC-sarjan suihkuseinät ovat Joutsenmerkittyjä.

Ympäristöpolitiikka

Liiketoimintamme hoidetaan aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Myös asiakkaamme voivat luottaa, että otamme vastuun ympäristökysymyksistä

Pyrimme vähentämään ilmastovaikutusta huomioimalla ja toteuttamalla energiaa säästäviä toimenpiteitä.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteen ympäristöominaisuuksia kehitystä seuraamalla ja huomioimalla valitsemiemme materiaalien ominaisuuksia suunnittelussa ja ostoissa.

Joutsenmerkki

Vuodesta 2014 lähtien koko LINC-sarja on joutsenmerkittyjä, mikä tarkoittaa, että suihkuseinät ovat täysin kierrätettäviä ja sisältävät vähäisiä määriä ympäristölle vaarallisia aineita.

FTI

INR kuuluu FTI-järjestelmään, joka on yrityssektorin pakkausalan kierrätysjärjestelmä. Otamme vastuun pakkauksen kierrätyksestä myös kuluttajan loppukäytön jälkeen.

YMPÄRISTÖTARKISTUS

Eri tahoilla on mahdollisuus tarvittaessa tarkistaa ja arvioida ympäristötyötämme tuotteiden valmistuksessa. Teemme yhteistyötä esimerkiksi ruotsalaisten Sunda Hus ja Byggvarubedömningen kanssa.

BYGGVARUDEKLARATIONER

Byggvarudeklarationer är ett led i byggsektorns miljöansvar och innebär en strävan efter att minimera materialspill och restprodukter, att ta tillvara på material vid rivning, samt att halvera deponeringen. INRs deklarationer är upprättade enligt Kretsloppsrådets anvisningar för byggvarudeklarationer. Se respektive produkt för aktuell byggvarudeklaration.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Meiltä INR:ltä löydät Pohjoismaiden laadukkaimmat suihkukalusteratkaisut, kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Lue lisää

Kuluttajat

INR tuotekuvasto 2019

Selaa kuvastoamme ja hae tuotteet myymälästä tai tilaa ne lomakkeella.

 

Lue lisää