Peili GROOM 100

Maalaisromanttinen kylpyhuoneen peili, joka sopii hyvin yhteen Classic-sarjan kalusteidemme kanssa.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Väri

Premium White TX Top Extreme™ 343411

400 €
Hinta yhteensä 400 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Maalaisromanttinen kylpyhuoneen peili, joka sopii hyvin yhteen Classic-sarjan kalusteidemme kanssa. Peili on kiinnitetty puulevyyn, joka on käsitelty samalla kosteuden- ja iskunkestävällä TX Top Extreme™ -lakalla kuin muutkin kalusteemme. Valitse väriksi Premium White tai haluamasi NCS-väri. Lisää tyyliisi sopiva valaisin.

  • L: 1025 mm, K: 745 mm, S: 20 mm

Kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Allaskaappi

GRAND Classic 100

Erittäin tilavassa kalusteessa, jossa on klassiset kehysovet, on kaksi isoa laatikkoa, jotka liikkuvat sulavasti markkinoiden parhaan itävaltalaisen Grass Vionaron laatikkojärjestelmän ansiosta. GRAND Classic – perinteistä käsityöläistaitoa vuoden 2019 asussa. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 1 380 €

Pesuallashana

POSH

Tyylikäs POSH herättää huomiota kaikkialla. Se on itsestään selvä valinta maalaisromanttista tyyliä suosiville tai muuten vain retrotyylistä hanaa etsiville.

Messinki Kromi

Hinta alk 330 €

Allaskaappi

VISKAN Classic 100

Rustiikkista tyyliä edustava VISKAN Classic on kaunis kaluste, jonka klassinen kehysovi sopii Uuden-Englannin tyylistä pitäville. Valitse Premium White, haluamasi NCS-väri tai jokin valikoiduista Accent-väreistämme, jotka sopivat erityisen hyvin VISKAN Classiciin. 15 vuoden takuu.

Valkoinen NCS

Hinta alk 1 280 €

Pyyhekoukku

LINE

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Messinki Valkoinen Musta

Hinta alk 40 €

Korkea

kaappi VISKAN Solid 40 laatikoilla

Erittäin tilava korkea kaappi on 160 cm korkea, 40 cm leveä ja 40 cm syvä, ja siinä on kaksi laatikkoa, jotka ovat mattamustaa alumiinia. Korkeassa kaapissa on kolme siirrettävää 6 mm paksusta karkaistusta turvalasista valmistettua hyllyä ja yksi kiinteä puuhylly. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 1 100 €