Peilikaappi HALO Ø 60

Pidätkö pyöreä LOOX-peilistämme, mutta tarvitset enemmän säilytystilaa? Siinä tapauksessa HALO-peilikaappi on juuri sinua varten. Saat trendikkään ja tyylikkään pyöreän peilin, jonka peilioven takana on käytännöllistä säilytystilaa. 15 vuoden takuu.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Väri

Premium White TX Top Extreme™ 364011V

780 €
Oikea / Vasen

Vasen

Edut

TX Top Extreme™-kalustelakka 5155945

Edut

Magneettinen metallilevy 5156502

Edut

Ei litteitä pakkauksia 5155950

Hinta yhteensä 780 €

Ilmoita tilatessasi

 • tuotenumero
 • mahdollinen NCS-koodi

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Pidätkö pyöreä LOOX-peilistämme, mutta tarvitset enemmän säilytystilaa? Siinä tapauksessa HALO-peilikaappi on juuri sinua varten. Tässä sinulle trendikäs ja kaunis pyöreä peili, jonka peilioven takana on kätevää säilytystilaa. Ilmoita tilatessasi, haluatko oven avautuvan oikealle vai vasemmalle. Peilikaappi on käsitelty samalla kosteutta ja iskuja kestävällä TX-lakalla kuin muutkin kalusteemme, ja siinä on yksi kiinteä puuhylly. Valitse väriksi Premium White, Slate Grey, White Ash tai haluamasi NCS-väri. Vaikuttava LED ylä- ja alapuolella on vakiona kuten myös suurentava peili peilioven sisäpuolella sekä näppärä magneettinen metallilevy pinsettejä ja muita pikkutavaroita varten. Peilikaappi toimitetaan valmiiksi asennettuna ja teknisesti käyttövalmiina. 15 vuoden takuu.

 • L/K/S: 400/350/150 mm, peilin Ø: 600 mm
 • Käsitelty TX Top Extreme™ -lakalla, joka tekee tuotteesta erittäin kestävän.
 • Yksi kiinteä puuhylly vakiona.
 • Suurentava peili x5 vakiona.
 • Magneettinen metallilevy vakiona.
 • Peili oven sisäpuolella vakiona
 • Ylä- ja alavalaistus, LED, vakiona.
 • LED-valaistus 3000–3200 K.
 • Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Ei virtapainiketta.
 • Voit tilata kaapin oikea- tai vasenkätisenä
 • Toimitetaan valmiiksi asennettuna ja teknisesti käyttövalmiina.
 • Tuote ei ole yhteensopiva erillisen valohimmentimen kanssa. Keskustele sähköasentajan kanssa, jos haluat tehdä ohjeistamme poikkeavan ratkaisun. Sellaisessa tapauksessa myöntämämme tuotetakuu ei päde.

Edut

Kuvat

5/5

Ei litteitä pakkauksia. Kaikki INR:n kalusteet toimitetaan valmiiksi asennettuina ja teknisesti käyttövalmiina.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Allaskaappi

VISKAN Grip 50

Pienempi kaluste, jonka kaksi laatikkoa saa vedettyä kokonaan esiin. VISKAN Grip 50 on saatavana Premium White-, Still Grey- ja Black Oak -viiluna. Se on kestävä kaluste ja mattavalkoisen, mattaharmaan tai mattaharjatun minimalistisen vedinlistansa ansiosta upean näköinen. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 640 €

Pesuallashana

CASUAL

Klassisen muotoilunsa ansiosta CASUAL sopii hyvin kaikkiin kalusteisiimme ja täyttää tehtävänsä loisteliaasti. Todellinen yleissekoittaja, joka toimii useimmissa yhteyksissä ja sopii useimpiin tyyleihin.

Kromi

Hinta alk 220 €

Allaskaappi

AIR 60

AIR kätevimmillään, vain 60 leveänä, joten se mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen tuoden sinne samaa upeaa laatua kuin sarjan suuremmatkin kalusteet. Voit luoda oman ainutlaatuisen kalusteesi.

Valkoinen Harmaa Saarni NCS

Hinta alk 440 €

Pyyhekoukku

LINE

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Messinki Valkoinen Musta

Hinta alk 40 €

Korkea

kaappi VISKAN Grip 40 laatikoilla

Erittäin tilava korkea kaappi on 160 cm korkea, 40 cm leveä ja 40 cm syvä ja siinä on kaksi laatikkoa, jotka ovat mattamustaa alumiinia. Korkeassa kaapissa on neljä siirrettävää 6 mm:n karkaistusta turvalasista valmistettua hyllyä ja yksi kiinteä puuhylly. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Harmaa Musta NCS

Hinta alk 1 140 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä

Hinta alk 70 €