Grand Classic

Grand Classic-kalusteessa on klassinen kehysovi, mutta runkoon upotetun etusarjan ansiosta sillä on skandinaavinen moderni ilme. Grand-sarjan laaja valikoima houkuttelee parhaalla laadullaan ja hienoilla toiminnoillaan sekä kalusteen sisä- että ulkopuolella. Sarja on valmistettu Ruotsissa ja niissä on  TX Top Extreme™ pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta.

Mitat

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Korkeus: 570 mm
Syvyys: 450 mm

Värivaihtoehdot

Valkoinen NCS

Maksimaalista säilytystilaa

Grand tarjoaa maksimaalisen säilytystilan Grassin pehmeästi sulkeutuvilla laatikoilla, jotka ovat sekä korkeampia että syvempiä kuin muissa sarjoissa.

Korkeat kaapit

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Twin korkeassa kaapissa on kaksipuolinen peiliovi. Tutustu

Piensäilytys

Mustasta alumiinista ja luonnontammesta valmistettu laatikon sisäosa, jotka pitää pientavarasi järjestyksessä. Käännä se saadaksesi kätevän säilytysratkaisun meikkikynillesi ja hammasharjoillesi. 2-pakkaus.

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi


Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Kaikkiin Grand allaskalusteisiin on valittavissa joko posliininen tasoallas tai työtaso upotetulla altaalla. Levelissä löytyy valikoima kauniita ja kestäviä kvartsikomposiitista valmistettuja työtasoja hanareillä tai ilman. Työtasot ovat naarmuuntumattomia ja koska materiaali ei ime nestettä, se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka vaatii suurta huolellisuutta ja päivittäistä huoltoa altistuessaan vedelle ja saippualle. Yhdistä tasoon sopiva  mattamusta tai mattavalkoinen upotettu posliiniallas.

Materiaalit

Grand posliini pesuallas. Valitse pesuallashana korkeudella Low sekä valinnainen pohjaventtiili.

Pesuallas Grand 60
Posliini/ White
L:610 K:30 S:460

Pesuallas Grand 80
Posliini / White
L:810 K:30 S:460

Pesuallas Grand 100
Posliini / White
L:1010 K:30 S:460

Pesuallas Grand 120
Posliini / White
L:1020 K:30 S:460

Pesuallas Grand 140
Posliini / White
L:1420 K:30 S:460

Pesuallas Grand Level upotettuna työtasoon. Valitse pesuallashana korkeudella Mid sekä avoin pohjaventtiili.

Pesuallas Grand Level
Posliini / Mattavalkoinen
L:493 K:40 S:303

Pesuallas Grand Level
Posliini / Mattamusta
L:493 K:40 S:303

Työtaso Grand Level
Plain White Satin / Kvartsikomposiitti
K:20 S:457

Työtaso Grand Level
Raw Concrete Satin / Kvartsikomposiitti
K:20 S:457

Työtaso Grand Level
Raven Satin / Kvartsikomposiitti
K:20 S:457

Työtaso Grand Level
Clamshell Satin / Kvartsikomposiitti
K:20 S:457


Lisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Accent / NCS

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Accent / NCS

Pohjaventtiili Easy-Clean

Nosta, huuhtele ja laita takaisin. Saatavana sekä ylivuotoaukolliseen, että ylivuotoaukottomaan pesualtaaseen. Hanat ja pohjaventtiilit


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää