kylpyhuoneen kaapit

Kylpyhuoneen kaapit

Kaikilla kylpyhuonekaapeillamme on 15 vuoden takuu, joka antaa sinulle monen vuoden huolettoman käytön samalla kun välität ympäristöstä valitsemalla kestävän tuotteen. Kaikki kylpyhuoneen kaapit ja seinäkaapit on käsitelty ainutlaatuisella TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyllä, joka takaa erittäin kosteutta- ja iskujakestävän pinnan.

Pienet kylpyhuoneen kaapit

Pienimmät kylpyhuonekaapit ja seinäkaapit sopii yhteen VISKAN Solid ja Classic allaskalusteiden kanssa. Sisältää joko kaksi tai neljä 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Useita värivaihtoehtoja, viilu tai valinnainen NCS-väri. Kaapeissa on upotettu vedin sivussa. 

30 x 72/120 x 30 cm

Kaikki seinäkaapit

Peilisäilytys

Kokovartalopeilin oven sisäpuolella on viisi tilavaa lokeroa. HIDE sopii fiksujen ominaisuuksiensa ja kätevän slimmatun muotoilunsa ansiosta yhtä hyvin eteiseen tai makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Useita värivaihtoehtoja, viilu tai valinnainen NCS-väri.

33 x 162–164 x 11 cm

HIDE

Kapeat korkeat kaapit

Sekä syvyydeltään että leveydeltään kapein korkea kaappi on erinomainen pieneen kylpyhuoneeseen ja se sopii VISKAN Solid, Grip ja Classic allaskalusteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja neljä siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. 

30 x 160 x 30 cm

Katso kaikki

VISKAN Solid

Korkea kaappi, johon on saatavana kätevät laatikot. Sopii yhteen VISKAN Solid allaskaluteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja kolme siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Useita värivaihtoehtoja, viilu ja pistorasia lisävarusteena. Upotettu vedin.

40 x 160 x 40 cm

Katso kaikki

VISKAN Grip

Korkea kaappi, johon on saatavana kätevät laatikot. Sopii yhteen VISKAN Grip allaskaluteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja kolme siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Useita värivaihtoehtoja, viilu ja pistorasia lisävarusteena. Valitse sarjaan sopiva vedinlista. 

40 x 160 x 40 cm

Katso kaikki

VISKAN Classic

Korkea kaappi, johon on saatavana kätevät laatikot. Sopii yhteen VISKAN Classic allaskaluteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja kolme siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Useita värivaihtoehtoja, viilu ja pistorasia lisävarusteena. Upotettu vedin.

40 x 160 x 40 cm

Katso kaikki

GRAND Solid

Korkea kaappi, johon on saatavana kätevät laatikot. Sopii yhteen GRAND Solid allaskaluteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja kolme siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Useita värivaihtoehtoja, viilu ja pistorasia lisävarusteena.

40 x 160 x 40 cm

Katso kaikki

GRAND Grip

Korkea kaappi, johon on saatavana kätevät laatikot. Sopii yhteen VISKAN Grip allaskaluteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja kolme siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Useita värivaihtoehtoja, viilu ja pistorasia lisävarusteena. Valitse sarjaan sopiva vedinlista. 

40 x 160 x 40 cm

Katso kaikki

GRAND Classic

Korkea kaappi, johon on saatavana kätevät laatikot. Sopii yhteen VISKAN Solid allaskaluteisiin. Sisältää kiinteän puisen hyllyn ja kolme siirrettävää 6 mm:n paksuista karkaistua lasihyllyä. Väri Premium White tai valinnainen NCS-väri. Lisävarusteena pistorasia. 

40 x 160 x 40 cm

Katso kaikki

Korkea kaappi Plus Power yksinkertaisella sähköliitännällä (220 V).
Tuotteet

Lisävarusteet kylpyhuonekaappeihin

Plus Sähkö - 230V musta pistorasia. Ei esiasennusta.

 

Lisää ideoita ja inspiraatiota

säilytys kylpyhuone

Tuotteet

Säilytys

Tutustu kylpyhuoneen säilytysratkaisuihin ja löydä kalusteeseen sopiva kaappi, joka vastaa säilytystarpeitasi. Valitse ensin malli ja väri.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

NCS & INR Accent

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Sarjat

Suihkusäilytys

Suihkutilan säilytysratkaisuista löytyy oiva apu shampoopullojen säilytysongelmaan. Lattialla seisovat pesuaineet ja shampoopullot löytävät helposti paikkansa tyylikkäistä vedenkestävistä säilytyslokeroista.

Katso lisää

INR KYLPYHUONEEN KAAPIT

Kylpyhuoneen kaappi näppärine laatikoineen, lokeroineen ja hyllyineen on yllättävän tärkeä, ja siksi se kannattaa valita huolella. Itse asiassa useimmat ihmiset katuvat kylpyhuoneremontin jälkeen, etteivät he panostaneet kaappiin enemmän. Vaihtoehtoihin kannattaa siis tutustua huolella – ja yleensä säilytystilaa kannattaa hankkia mieluummin runsaasti kuin vähänlaisesti. Millainen seinäkaappi toimii sinun kylpyhuoneessasi parhaiten? Valikoimaamme kuuluu monenlaisia kylpyhuoneeseen suunniteltuja säilytysratkaisuja: korkeita kaappeja, seinäkaappeja ja tietysti klassisia peilikaappeja.

Suurin osa kylpyhuoneen kaapeistamme on varustettu älykkäillä toiminnoilla, kuten LED-valaistus, pehmeästi sulkeutuvat ovet ja laatikot. Voit myös saada kylpyhuonekaappisi haluamassasi värissä. Voimme maalata kylpyhuoneen kaapit kaikissa sateenkaaren väreissä tai tarkemmin sanottuna kaikissa väreissä, jotka löytyvät NCS-väriasteikolta.

Kylpyhuonekaapit, jotka kestävät kulutusta

Kaikilla kylpyhuonekaapeillamme on 15 vuoden takuu, joka antaa sinulle monen vuoden huolettoman käytön samalla kun välität ympäristöstä valitsemalla kestävän tuotteen. Kaikki kylpyhuonekaapit on ruiskumaalattu erityisellä TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyllä, joka takaa erittäin kosteutta- ja iskujakestävän pinnan.

Kylpyhuonekaapit pieneen kylpyhuoneeseen

Jos etsit kylpyhuoneen kaappia pieneen kylpyhuoneeseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät kylpyhuonekaapit sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin. Seinään asennettavista kylpyhuonekaapeista löytyy sekä tilavat korkeat kaapit että pienemmät seinäkaapit. Kaikki kaappimme on suunniteltu maksimaalisen säilytystilan ja järjestyksen luomiseksi. Moniin kaappeihimme on saatavana lisäksi kätevät laatikot pienille tavaroille.

Valaistus kylpyhuoneen kaapissa

Kylpyhuoneen kaapin tai kalusteen alla oleva valaistus on samalla käytännöllinen kuin myös tunnelmallinen, ja se on saatavana lisävarusteena suurimpaan osaan kalustevalikoimastamme. Lisäksi voit valita lähes kaikkiin seinäkaappeihin, allaskaappeihin ja kylpyhuonekaappeihin pistorasian, joka pitää johdot kaapin sisällä piilossa.

Löydät kylpyhuonekaapit INR:n jälleenmyyjiltä

INR:n kylpyhuonekaapit on koettava paikan päällä. Tutustu tuotteisiimme jälleenmyyjän luona, jonka myymälässä on kattava INR-näyttely.