Suihkutilaratkaisut

Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa tai räätälöidä juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia. Täältä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman korkeatasoisia suihkuja, jotka ovat valmistettu ruotsissa ja 15 vuoden takuulla.

Katso kaikki suihkuseinät

Pohjoismaiden suihkuasiantuntijana meillä on yli 30 vuoden kokemus suihkuratkaisujen suunnittelusta ja valmistamisesta. Voit saada lähes kaikki suihkuseinämme juuri haluamallasi tavalla mitoitettuna suihkutilaasi ilma lisäkustannuksia. Täältä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman suihkuseiniä 6 sarjassa, jotka on valmistettu Ruotsissa 15 vuoden takuulla.

Suihkuratkaisut mittojen mukaan

Pohjoismaisena suihkuasiantuntijana olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle täysin ainutlaatuisen suihkuratkaisun millimetrin tarkkuudella, joka on mukautettu juuri sinun suihkutilaasi.

Tutustu ratkaisuihin

Kampanja suihkupaketti

Markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ja kestävimmät suihkuseinät. Paketti, johon sisältyy suihkunurkka, säilytysratkaisu ja kattosuihku tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia eri lasityypeistä, profiilien väriin ja toimintoihin.

Lue lisää kampanjasta

Tuotteet

Laseissa on eroa

Lasin paksuus, läpinäkyvyys ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia ainutlaatuisen suihkuratkaisun luomiseen. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä omalaboratoriomme Malmössa että riippumaton kolmas osapuoli. 

Vertaile lasejamme

 

Tuotteet

Timeless®

Pysy pintakäsittely, joka suojaa kerrostumista vastaan ja vaikeuttaa lian tarttumista pintaan.

Lue lisää

Harmaa lasi

Hillityn harmaasävyinen lasi tuo suihkutilaan tyyliä tuntumatta ahtaalta.

Lue lisää

SafeTech by INR

Maailman turvallisin suihkulasi – SafeTech – lisävarusteena LINC Angel ja Niagara suihkuseiniin. 

Lue lisää

Tuotteet

Vaihtoehdot ja lisävarusteet suihkuseiniin

Saat aina INR:n suihkutilaratkaisun ostaessasi vetimen tai kahvan lukuunottamatta muutamia tilanjakajia tai kiinteitä lasiosia.Voit myös halutessasi valita muun kuin vakiokahvan, mutta muistathan ilmoittaa valinnastasi jo tilauksen yhteydessä, koska lasiin ei voi karkaisun jälkeen tehdä reikiä.

Vetimet ja kahvat

Katso muut vaihtoehdot

 

PILE

Kätevät suihkuhyllyt, jotka sulautuvat LINC- ja SYNC suihkuseinien seinäprofiiliin. 

Lue lisää

SYNC

Taitto-ovet pieneen suihkutilaan

Lue lisää

TRAC

Mustat profiilit kehystävät suihkutilan tyylikkäästi

 

Lue lisää

Suihkuseinät mittatilauksena

Olemme ylpeitä siitä, että voimme pohjoismaiden suihkuasiantuntijana pitkällä kokemuksella tarjota yksilöllisiä mittojen mukaan valmistettuja suihkuratkaisuja. Mitoitus kunkin mallin mittaväleissä kuuluu yleensä hintaan, ja useimpien valmistamiemme kiinteiden suorien suihkuseinien ja -kulmien yläreuna voidaan leikata viistoon.

Suihkuseinät mittatilaus

Vinoonleikkaus

Katso mallit tai suunnitele oma suihkuseinä

Lue lisää

Hankalat kulmat

Älä annan kulmien estää kylpyhuonesuunnitelmiasi

Lue lisää

Putkien läpivienti

Suurin osa suihkuistamme voidaan sovittaa ulkoisiin vesiputkiin

Lue lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka, säilytyshyllyt ja kattosuihku edulliseen hintaan markkinoiden kestävintä ja korkeinta laatua. Kampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

 

Lue lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkkaus, suihkuseinä keskellä seinää tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää