Ruotsalaisvalmisteiset suihkuseinät skandivaavisella muotoilulla

Olemme INR:llä suunnitelleet suihkutilaratkaisuja 35 vuoden ajan ja suurin osa suihkuseistämme voidaan tilata mittojen mukaan ja räätälöidä juuri haluamallasi tavalla ja yleensä ilman lisäkustannuksia. Täältä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman suihkuseiniä viidessä sarjassa, jotka on valmistettu Ruotsissa 15 vuoden takuulla.

Kaikki suihkuseinät

Edge

Syvennys - Nurkka - Tilanjakaja
6 mm lasi

Tyylikkäissä Edge-suihkuseinissä yhdistyy esteettisyys, toiminnallisuus ja tekniikka. Elegantit profiilit asettavat suihkuseinän huomion keskipisteeksi. Teollinen, retro tai minimalismi - Edge-suihkuseinän tyyli syntyy lasi- ja profiilivaihtoehtojen pohjalta.

Tutustu sarjaan

Linc Original

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa
6 mm lasi

Linc Original -sarjassa lasi ja alumiini on yhdistetty hienostuneella tavalla tavanomaista paremmilla toiminnoilla ja paremmalla laadulla. Linc-sarjan kulmakivi on huoltovapaa nostosarana, joka nostaa oven 7 mm avoimeen asentoon. Kaikki Linc Original -sarjan ratkaisut sisältävät vaihdettavat tiivistelistat ovien välissä ja lattiaa vasten.

Tutustu sarjaan

Arc Original

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa
8 mm lasi

Arc Original-suihkuseinille on luonteenomaista 8 mm:n lasi ja kauniit helat, jotka olemme suunnitelleet varta vasten Arc-sarjan suihkuseiniin. Arc Original on tullut tunnetuksi arkkitehtien valintana, sillä lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella.

Tutustu sarjaan

Arc Frame

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa
8 mm lasi

Arc Original-mallien kehystetyt versiot löytyvät Arc Frame-sarjasta. Upea 8 mm:n lasi on kehystetty alumiinilistalla, joka on tiivis lattiaa ja seinää vasten. Valittavanasi on useita nurkka- ja syvennysmalleja, joista Plus-mallit ulottuvat kattoon asti.

Tutustu sarjaan

Linc Flex

Syvennys - Nurkka 
6 mm lasi

Taita kokoon, kun astut sisään. Taita auki, kun haluat sulkea oven. Linc Flex luotiin säästämään tilaa pienessä kylpyhuoneessa. Sarjan suunnittelussa yhdistyvät Linc Original -sarjan nostosarana ja erityinen taitettava sarana, jonka avulla voit taittaa oven nippuun.

Tutustu sarjaan

Epic

Syvennys - Nurkka
10 mm lasi

Pohjoismaiden eksklusiivisin suihkuratkaisu kymmenen millimetrin paksuisella lasilla, joka tuntuu painostaan huolimatta lähes leijuvan, liikkuessaan höyhenenkevyesti oman akselinsa ympäri. Epic vie kylpyhuoneesi ilmeen täysin uudelle tasolle.

Tutustu sarjaan

Bric

Suihkukaapit pivot ovella tai liukuovella
6 mm lasi

Neljä toiminnallista 6 mm lasista valmistettua suihkukaappia, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia koon, korkeuden, oviaukon, lasin ja sekoittimen suhteen. Yhteistä niille on vankka allas ja suihkukaapin tarjoaman täysin tiiviin suihkukokemuksen mukanaan tuomat edut.

Tutustu sarjaan


Aiheeseen liittyvät sivut

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää
Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Useimpiin suihkutilaratkaisuihimme on saatavilla vaihtoehtoja lasin, viimeistelyiden, vetimien sekä kahvojen suhteen.

Katso lisää

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Suihkuseinälasimme

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkitty ja lasit on valmistettu lämpökarkaistusta turvalasista turvallisuutesi vuoksi.

Katso lisää
Avausvaihtoehdot suihkutilaratkaisuihimme.

Vetimet ja kahvat

Suihkutilaratkaisumme sisältävät yhden vetimen tai kahvan. Voit myös useimmiten valita jonkin muunkin kahvan tai vetimen, jos näin haluat.

Katso lisää
Suihkulasta T.

Suihkulastat

Tutustu T ja Clip suihkulastoihimme, jotka on suunniteltu tekemään suihkuhetkistäsi sekä helpompaa että puhtaampaa.

Katso lisää

Suihku on kodin tärkeimpiä huoneita

Toimiva suihku ei ole ainoastaan yksi jokaisen kodin välttämättömyyksistä. Kotisi tyyliin sopiva suihkutila on lisäksi yksi arkeasi helpottavista asioista, jota osaa arvostaa välillä vasta, kun jokin ei toimikaan niin kuin pitäisi. Panostamalla suihkun ja suihkutilaratkaisujen suunnitteluun sekä laatuun saat kotiisi ansaitsemasi suihkun, jota esittelee mielellään myös vieraille.

INR:n valikoimista löydät upeat suihkutilaratkaisut, jotka tekevät kodistasi entistä kodikkaamman ja arjestasi toimivan. Tarkkaan mietitty kokonaisuus pitää sisällän paljon: suihkutilan lasi, pinnat, kalusteet ja säilytysratkaisut sekä esimerkiksi suihkuseinät ja -ovet. Tutki INR:n verkkosivuja ja inspiroidu lukuisista mahdollisuuksista ja ideoista, joiden avulla tuot unelmiesi suihkutilan eloon.

Suihkutila oman tyylisi ja mittojesi mukaan

Ei ole yhdentekevää millainen kotisi suihkutila on. Kun suihkutila on suunniteltu huolella ja laadukkaita, tarkkaan harkittuja materiaaleja käyttäen, ovat jokapäiväinen elämä ja jopa arkiset askareet miellyttävämpiä. Suihkutilaan astuminen ja peseytyminen voivat parhaimmillaan olla se hetki päivästä, jolloin pääset irtautumaan kaikesta muusta ja nauttimaan omasta rauhasta sekä puhtaudesta.

INR:n suihkutiloihin kuuluvat muun muassa helposti ja monipuolisesti mukautettava ARC-suihkusarja. Valinnanvaraa tarjoavat myös BRIC-sarjan upeat suihkukaapit, jotka voidaan räätälöidä oman suihkutilasi tarpeiden mukaisesti. EPIC-sarjan suihkutilaratkasuissa puolestaan korostuvat esimerkiksi suihkuovien paksu lasi, joka ikään kuin leijuu kevyesti ilmassa. Tutustu näihin ja muihin INR:n laadukkaisiin suihkutilaratkaisuihin ja tee kotisi suihkutilasta juuri itsesi näköinen.

Suihkutilan lasi

Suihkutilan materiaaleista lasi on valinta, jolla luot entistä persoonallisempaa, ilmavaa ja puhdasta ilmettä. INR:n valikoimasta löydät suihkutilaan lasiset ratkaisut niin paksusta kuin ohuemmastakin karaistusta lasista. Kun lasi on karaistu, ei se rikkoontuessaan aiheuta teräviä sirpaleita. Sen sijaan karaistu lasi hajotessaan rakeistuu ja siitä jää jäljelle pieniä muruja. Erinomaisia ratkaisuja suihkutilaan ovat myös huurrettu lasi, jonka läpi ei näe täydellisesti sekä esimerkiksi harmaa lasi.

Varusta suihkutilasta käytännöllinen

Mitä olisi käytännöllinen suihkutila ilman arkea helpottavia kahvoja, vetimiä ja muita lisävarusteita. Muun muassa kulmikkaat ja pelkistetyt sekä pyöreämmillä muodoilla varustellut kahvat ja vetimet ovat kaiken lisäksi tyylikkäitä yksityiskohtia. Tämän lisäksi ne tekevät suihkutilan käyttämisestä vaivattomampaa.

Suihkuseinä on kätevä tilanjakaja

Suihkutilan voittamaton tilanjakaja on lasista valmistettu suihkuseinä. INR:ltä löydät suihkutilaan sopivat suihkuseinät, jotka voit räätälöidä omien tarpeidesi mukaan. Mittatilauksena tehty suihkuseinä voidaan myös leikata viistoon. Tämä voi tulla tarpeeseen esimerkiksi, jos suihkutilan katto on kalteva.

Inspiraatiota suihkutilan suunnitteluun

Halutetessasi hieman lisää inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen ja suihkutilan suunnitteluun, tutustu tarkemmin INR:n verkkosivuihin. Meiltä löydät upeimmat suihkutilaratkaisut, joilla teet kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat. Tutustu myös upeimpiin kylpyhuonetrendeihin ja ala suunnittelemaan uutta kylpyhuonetta tai suihkutilaa vaikka heti.