Suihkutilaratkaisut

Pohjoismaiden suihkuasiantuntijana meillä on yli 30 vuoden kokemus suihkuratkaisujen suunnittelusta ja valmistamisesta. Voit saada lähes kaikki suihkuseinämme juuri haluamallasi tavalla mitoitettuna suihkutilaasi ilman lisäkustannuksia.

Täältä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman suihkuseiniä viidessä sarjassa, jotka on valmistettu Ruotsissa 15 vuoden takuulla.

E D G E

Ikonista suunnittelua ilman kompromisseja

Syvennys - Nurkka - Tilanjakaja

EDGE-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Kapean muotoilun takaa löytyy suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa.

EDGE

EDGE

E P I C

Pohjoismaiden eksklusiivisin suihkusarja

Syvennys - Nurkka

EPIC yhdistää muotoilun ja tekniikan erinomaisella tavalla ja on sen ansiosta
markkinoiden upein suihkutilaratkaisu. Sen 10 mm paksu lasi on kiinnitetty pivotsaranaan, joka liikkuu höyhenenkeveästi oman akselinsa ympäri.

EPIC

A R C

Arkkitehdin suosikki tarjoaa mittaamattomia mahdollisuuksia

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa

ARC Original on eniten mukautettavissa oleva suihkusarjamme. Tyylikkäät helat yhdessä 8 mm paksun lasin kanssa luo kaunista avaruutta kylpyhuoneeseen. Jos haluat suihkuseinämallin kehyksella, löytyy ARC Frame sarjasta sopivia ratkaisuja.  

ARC Original   ARC Frame

L I N C

Muodon ja toimintojen täydellinen tasapaino

Syvennys - Nurkka - Tilanjaka - Keskellä tilaa

LINC suihkuseinät ovat valmistettu 6 mm karkaistusta turvalasista ja tarjoaa mahdollisuuksia tilaan kuin tilaan ylivoimasen toiminnallisuudensa ansiosta. Tutustu LINC Flex sarjaan, jos tarvitset suihkuseinän taitettavilla ovilla. 

LINC Original   LINC Flex

B R I C

Suomen kauneimmat suihkukaapit

BRIC antaa lisävapautta suihkukaapin valinnassa. Neljän mallimme joukossa on vaihtoehtoja korkeudensäätöön, liukuovi- tai pivotovet sekä useita erilaisia ​​lasityyppejä, kaikki 6 mm karkaistusta turvalasista.

BRIC

 

Kampanja suihkupaketti

Paketti, johon sisältyy LINC Angel tai Niagara suihkunurkka ja säilytysratkaisu PILE tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia eri lasityypeistä, profiilien väriin ja toimintoihin. Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

Tutustu kampanjaan

Tuotteet

Lasit

Lasin paksuus, läpinäkyvyys ja sävy antavat sinulle luovia mahdollisuuksia ainutlaatuisen suihkuratkaisun luomiseen. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä omalaboratoriomme Malmössa että riippumaton kolmas osapuoli. 

Vertaile laseja

 

Tuotteet

Timeless®

Pysy pintakäsittely, joka suojaa kerrostumista vastaan ja vaikeuttaa lian tarttumista pintaan.

Katso lisää

Sway

Ylellisessä retrolasissa on aaltoileva rihlattu pinta - saatavana EDGE-suihkuseiniin.

Katso lisää

Smoke

Hillityn harmaasävyinen lasi tuo suihkutilaan tyyliä tuntumatta ahtaalta.

Katso lisää

Tuotteet

Tee suihkuratkaisustasi persoonallinen

Uudesta Unleashed-kokoelmasta löydät upeat metallit ARC Original suihkuseinien heloihin ja voit yhdistää ne kattosuihkuun ja pesuallashanaan samassa viimeistelyssä. Myös muista suihkusarjoistamme löydät paljon muokkausmahdollisuuksia lasivaihtoehdoista, profiiliväreihin ja avausvaihtoehtoihin.

Unleashed

Muut vaihtoehdot

 

Upeimman suihkuhyllyn nimi on BOX

Katso lisää

Suihkulasta, joka viihtyy valokeilassa

Katso lisää

Kätevät suihkuhyllyt suihkuseinän profiiliin. 

Katso lisää

Suihkuseinät mittatilauksena

Olemme ylpeitä siitä, että voimme pohjoismaiden suihkuasiantuntijana pitkällä kokemuksella tarjota yksilöllisiä mittojen mukaan valmistettuja suihkuratkaisuja. Mitoitus kunkin mallin mittaväleissä kuuluu yleensä hintaan, ja useimpien valmistamiemme kiinteiden suorien suihkuseinien ja -kulmien yläreuna voidaan leikata viistoon.

Suihkuseinät mittatilaus

Katso mallit tai suunnitele oma suihkuseinä

Katso lisää

Hankalat kulmat

Älä annan kulmien estää kylpyhuonesuunnitelmiasi

Katso lisää

Suurin osa suihkuistamme voidaan sovittaa ulkoisiin vesiputkiin

Katso lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää