Hanat ja suihkut

Yhteensopivat hanat ja kattosuihkut

Tutustu kylpyhuoneen hanoihin ja löydä sopiva kattosuihku ja pesuallashana, joka sopii kalusteeseen ja suihkuseinään. Valitse ensin malli ja sen jälkeen väri.

INR:n hanoilla ja kattosuihkuilla ei ole uusien 1.1.2020 voimaan astuneiden ympäristöministeriön asetusten vastaavaa suomalaista tyyppihyväksyntää.

Hanoille ja kattosuihkuille myönnetty tyyppihyväksyntä pätee ennen 1.1.2020 voimaan tulleita rakennuslupia.

Tutustu kattosuihkuihin

 

Pesuallashanat

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä, ja letkulle ja käsisuihkulle on useita värivaihtoehtoja LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
830 €
Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST termostaattisekoittajalla ja monitoimikäsisuihkulla


Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä ja kromiviimeistellyllä 3-toimisella käsisuihkulla LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Väri
Kromi
Hinta alk
830 €

Kattosuihku

EASE termostaattisekoittajalla ja käsisuihkulla


Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. EASE-kattosuihkun korkeutta voi säätää, ja siinä on nelikulmainen suihkupää, joka sopii hienosti yhteen ARC- ja EPIC-suihkusarjojemme kulmikkaiden helojen kanssa.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
991 €

Pesuallashana

SLEEK


Kauniin muotoilukielensä sekä kromisen, valkoisen tai mustan yläpintansa ansiosta SLEEK saa aikaan leikkisän, mutta samalla ylellisen vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. SLEEK on saatavana myös täysin mattavalkoisena ja mattamustana versiona.

Väri
Kromi Musta Valkoinen
Hinta alk
270 €

Pesuallashana

STRICT


Kulmikas pesuallashana kromattuna tai mattamustana. Erityisen hyvä valinta, jos haluat kylpyhuoneeseesi selkeitä linjoja. Sopii erinomaisesti yhteen kulmikkaiden ARC- ja EPIC-sarjojen suihkuseinien kanssa.

Väri
Kromi Musta
Hinta alk
290 €

Pesuallashana

POSH


Tyylikäs POSH herättää huomiota kaikkialla. Se on itsestään selvä valinta maalaisromanttista tyyliä suosiville tai muuten vain retrotyylistä hanaa etsiville.

Väri
Messinki Kromi
Hinta alk
300 €

Pesuallashana

SLEEK

korkea

Erillinen pesuallashana, joka on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa AIR-designsarjan ilmavan muotokielen kanssa. SLEEK on sekoittaja sinulle, jolle vain kaikkein paras on riittävän hyvä. Toiminta ja muotoilu taivaallisessa sopusoinnussa.

Väri
Kromi
Hinta alk
400 €

Pesuallashana

CASUAL


Klassisen muotoilunsa ansiosta CASUAL sopii hyvin kaikkiin kalusteisiimme ja täyttää tehtävänsä loisteliaasti. Todellinen yleissekoittaja, joka toimii useimmissa yhteyksissä ja sopii useimpiin tyyleihin.

Väri
Kromi
Hinta alk
260 €

Pohjaventtiili

pop-up

Easy-Clean

Viikkosiivouksesta tulee puhdasta nautintoa, kun ostat lisäksi kätevän vesilukkomme, jossa on kiiltävästä kromista valmistetulla pop-up-osalla varustettu Easy-Clean-pohjaventtiili. Puhdistaminen on helppoa: nosta ylös, huuhtele ja aseta takaisin paikalleen. Sopii kaikkiin GRAND- ja VISKAN-sarjojen pesualtaisiin.

Pohjaventtiili

Pop-up


Pop-up-pohjaventtiili, useita pintakäsittelyjä pesuallashanan värivalintaan sopivaksi. Sopii kaikkiin GRAND- ja VISKAN-sarjojen pesualtaisiin.

Väri
Valkoinen Musta Messinki Kromi
Hinta alk
59 €

pohjaventtiili

Avoin


Valkoisesta posliinista valmistettu avoin pohjaventtiili päällä olevaan pesualtaaseen, jossa ei ole ylivuotoaukkoa, esimerkiksi AIR-kalustemallisto.

Väri
Valkoinen
Hinta alk
59 €

Seinäliitäntä

piilotetuille putkille


Viimeistele kokonaisuus valitsemalla sekoittimen tyyliin sopiva seinäliitäntä. INR:n seinäliitännät on suunniteltu yhdistettäväksi MIST ja EASE kattosuihkuihin.

Väri
Kromi
Hinta alk
74 €

Seinäliitäntä

pinta-asennettaville putkille


Viimeistele kokonaisuus valitsemalla sekoittimen tyyliin sopiva seinäliitäntä. INR:n seinäliitännät on suunniteltu yhdistettäväksi MIST ja EASE kattosuihkuihin.

Väri
Kromi
Hinta alk
86 €

Pohjaventtili,

Pohjaventtili

Pop-up

Krominen Pop-up-venttiili pesualtaaseen, jossa on ylivuotoaukko.

Väri
Valkoinen Musta Messinki
Hinta alk
79 €

Tietoja INR:n hanoista ja suihkuista

Valitse pesuallashana ja kattosuihku kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta. Tutustu mattamustiin ja kiillotetusta messingistä valmistettuihin hanoihimme, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen kolmen kalustesarjamme mustien nuppien ja vetimien sekä ARC- ja TRAC suihkusarjojen helojen kanssa.

Tarjoamme useita kattosuihkuvaihtoehtoja. Laadukkaissa kattosuihkuissamme on Mora Technology Inside-teknologiaa, jonka avulla säädät lämpötilaa ja veden virtausta tarkasti ja tyylikkäästi. Sekoittajat, kattosuihkut ja käsisuihkut sopivat yhteen suihkuseinäsi kanssa riippumatta siitä, valitsetko kulmikkaan ARC- tai TRAC-sarjan tai pyöristetyn LINC- tai SYNC-sarjan. Valitse upeaa suihkukokemusta varten monitoimikäsisuihkumme, jossa on hierova toiminto.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Lue lisää

Iconic Dots

Pesuallas­hanat

Valitse pesuallashana kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta.

Lue lisää