badrum inspiration och trender

Inspiraatiota ja trendejä skandinaaviseen kylpyhuoneeseen

Tänne olemme koonneet tämän hetken inspiroivimmat kylpyhuoneet kodeista ja paikoista kaikkialta Pohjoismaista. Skandinaavinen, värikäs tai yksivärinen - löydä inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseesi kuumista trendeistä ja innovatiivisista ratkaisuista sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin.

Skandinaavinen kylpyhuone ja tumma puu

Pariskunnan kylpyhuoneessa vallitsee rauha. Löydä ideoita harmonisen kylpyhuoneen suunnitteluun, jossa keskitytään toimivuuteen ja aitoihin materiaaleihin.

Hae kylpyhuoneideoita

Kylpyhuone kaltevalla katolla Århusissa

Vuosisadan vaihteen talon ullakkokerroksesta löytyy suuri kylpyhuone, joka on kokenut fantastisen muodonmuutoksen ullakkovarastosta miellyttäväksi keitaaksi.

Tutustu

Ylellinen kylpyhuone harmaalla ja mustalla

Ylellinen ja maskuliininen kylpyhuone, jossa on harmaa mikrosementti, ruostumaton teräs ja musta sisustus. Täältä löydät tuotteet, jotka auttavat sinua luomaan tyylin.

Luo tyyli

Yksiväriharmonia

Yksivärisessä sisustustyylissä – tämän hetken trendikkäimmässä neutraalissa värisävyssä – lähtökohtana on minimalistinen taustaväri, jossa on useita hiekan, valkoisen tai harmaan nyansseja tai sävyjä.

Hae ideoita

Kylpyhuone väriskaalassa

Tässä keskitymme älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin, jotka auttavat sinua luomaan unelmiesi perhekylpyhuoneen.

Tutustu

Kylpyhuonetrendi moderni retro

Trendi niille, jotka haluavat luoda kodikkaan kodin moderniin 70-luvun tyyliin.

Hae ideoita

Kylpyhuoneet tietoisilla valinnoilla ja rajallisella tilalla

Täällä aidot ja kestävät materiaalit yhdistetään persoonallisiin kirpputorilöytöihin, jotka kertovat oman tarinansa.

Tutustu

Suihkuseinät kylpyhuoneisiin

Pohjoismaiden laajin suihkuseinävalikoima viidessä eri suihkuseinäsarjassa - valmistettu Ruotsissa 15 vuoden takuulla.

Suihkuseinät

Kylpyhuonekalusteet NCS-väreissä

Vahvat värit ovat sisustustrendien kärjessä ja nyt on kylpyhuoneen vuoro. Anna itsesi inspiroitua tämän vuoden kylpyhuonetrendien värivaihtoehdoista.

Inspiroidu

Ajattele rohkeasti valkoisen laatikon ulkopuolelta

Anna itsesi inspiroitua tämän vuoden väritrendeistä ja avaa ovi kylpyhuoneen sisustamiseen NCS-väreillä!

Inspiroidu

Skandinaavinen maksimalismi

Leikkisä ja iloinen trendi, jonka pohjana on skandinaavinen muotoilu. Täällä uusi ja vanha ovat sulassa sovussa keskenään, voimakkaiden sinisten ja punaisten sävyjen yhdistyessä vaaleiden pastellivärien mereen.

Lue lisää trendistä

Kylpyhuonetrendit 2024

Suunnittelijamme ovat määritelleet kolme vahvaa kylpyhuonetrendiä, jotka sopivat skandinaaviseen kotiin vuonna 2024. Mistä trendistä pidät eniten?

Tutustu

Meidän kotona

Päivä alkaa ja päättyy kylpyhuoneessa, ja siellä tapahtuu itse asiassa monet elämän tärkeimmistä valmisteluista. Ota askel suoraan asiakkaidemme jokapäiväiseen elämään.

Lue lisää

Kylpyhuone Uppsalassa japanilaisilla vaikutteilla

Elinnen kotona vallitsee miellyttävä hiljaisuus, joka muodostuu, kun kaikki on tasapainossa: värit, materiaalit ja esineet. 

Tutustu

Jalkapallotähden kylpyhuone

Tutustu Kenin ja Felician kotiin, jossa on ylelliset kylpyhuoneet minimalistiseen, skandinaaviseen tyyliin, jossa suihkuseinäsarjat ja allaskalusteet INR:ltä.

Lue koko artikkeli

Sisustusvaikuttajan kotona

Vierailemme stylisti Emelie Sundbergin luona, jonka kylpyhuone päivitettiin kevytremontilla perheen tarpeiden ja maun mukaiseksi.

Lue lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin.

Tutustu vaihtoehtoihin

Brushed Stainless

Klassinen viimeistely, joka huokuu ajatonta muotoilua ja eksklusiivisuutta ja sopii kaikkiin väreihin ja puuviiluihin.

Yhteensopivat viimeistelyt

Brushed Brass

Brushed Brass hehkuvan lämmin, harjattu messinkiviimeistely, joka saa kylpyhuoneesi säihkymään. Näin yhdistelet sen kylpyhuoneeseesi.

Yhteensopivat viimeistelyt

Brushed Bronze

Brushed Bronze tyylikäs viimeistely pronssin sävyssä, jossa on ripaus kuparia. Valittavana hanoihin, suihkuseiniin, pyyhekuivaimiin, kylpyhuonetarvikkeisiin ja allaskalusteen vetimiin. 

Yhteensoivat viimeistelyt

Matte Black

Mattamusta on viimeistely, joka sopii useimpiin väreihin ja viiluihin. Katso, mitkä värit, materiaalit ja tuotteet suunnittelijamme ovat yhdistäneet viimeistelyyn.

Yhteensopivat viimeistelyt

Polished Stainless

Meidän eksklusiivisimman viimeistelymme sävyssä -Polished – saat kun valitset tuotteemme kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä.

Yhteensopivat viimeistelyt


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Pistä nämä asiat mieleen, kun etsit ideoita kylpyhuoneeseen

Kunnostamme ja sisustamme kylpyhuoneita keskimäärin kaksi kertaa elämme aikana. Tämän vuoksi kaikki kylpyhuoneideat, jotka helpottavat suunnittelua tulevat tarpeeseen. Kylpyhuoneen remontti kestää usein jopa kuusi kuukautta ideasta valmiiseen kylpyhuoneeseen, joten suunnittelu- ja ideoimisvaihe on tärkeää sekä tiedon hankkimiseksi että parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Plussana saat kauniista kylpyhuonekuvista energiaa ja innostusta edetä seuraavaan vaiheeseen ja kohti valmista, itse suunniteltua kylpyhuonetta.

Kylpyhuoneen suunnittelussa yksi asia on varma: mitä enemmän aikaa käytät kylpyhuoneen suunnitteluun ja ideoiden hakuun jo varhaisessa vaiheessa, sitä parempi lopputulos on. Joten kerää huolella inspiraatiota kylpyhuoneeseen ja nauti kauniista kylpyhuonekuvista, niin pieniin- kuin suuriin tiloihin.

Kartoita kaikki mahdollisuudet ennen kuin teet lopulliset päätökset. Mieti erikseen esimerkiksi, millainen valaistus, kylpyhuoneessa käytetyt värit, laatat ja muut materiaalit sekä sisustus kylpyhuoneeseen on tulossa. Entä onko kyseessä iso vai pieni kylpyhuone? Millainen design sinulla sattuukaan olemaan mielessä, ideoiden ja inspiraatioiden hakeminen kannattaa ennen itse työn aloittamista.

Pitäisikö sinun seurata trendejä vai luottaa sisäiseen inspiraatioosi?

On normaalia pohtia, pitäisikö kylpyhuone sisustaa trendien mukaan, klassiseen tyyliin vai omalla persoonallisella tavalla? Kannattaako valita juuri nyt pinnalla olevat värit ja sävyt vai luottaa johonkin klassiseen ja ajattomaan?

Tutkimukset osoittavat, että monet remontoivat ja suunnittelevat kylpyhuoneensa asunnon mahdollinen arvonnousu mielessä. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta jos et aio myydä asuntoa lähitulevaisuudessa, kannattaa kylpyhuoneen sisustus ja tunnelma rakentaa omaan tyyliisi sopivaksi. Ennen kaikkea kylpyhuoneen suunnittelun pitäisi johtaa lopputulokseen, josta pidät itse. Kyseessä on kuitenkin oma kotisi ja kotona viihtyy paljon paremmin, kun jokainen huone sopii omaan tyyliin ja makuun. Luota siis vaistoihisi!

Jos olet todellinen kylpyhuonetrendien edelläkävijä ja haluat tietää kylpyhuonesisustuksen viimeisimmät trendit, löytyy sinulle loputtomasti mahdollisuuksia. Esimerkiksi Italian suurimmilla sisustusmessuilla voimme nauttia vuosittain uusista upeista laatoista sekä innovatiivisista tuotteista, jotka vähitellen rantautuvat Pohjoismaisille markkinoille ja kylpyhuonekauppojen valikoimaan. Valitettavasti tässä kestää yleensä useita vuosia ja rohkea tyyli on silloin sovitettu skandinaaviseen makuun.

Tartu siis rohkeasti upeisiin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopiva kylpyhuoneen laattojen väri, valaistus sekä muu kaunis sisustus.

Inspiraatiota tyylikkään kylpyhuoneen suunnitteluun

Se, mitä tarkoitetaan tyylikkäällä kylpyhuoneella, on tietysti makuasia, mutta yleensä siinä on joitain yhteisiä nimittäjiä. Skandinaaviseen makuun sopivat yleensä pelkistetyt kylpyhuoneet, joissa ei ole liikaa tarpeettomia yksityiskohtia. Jos tavoitteenasi on siis minimalistinen design, jossa korostuvat hillityt värit ja pienet yksityiskohdat, meillä on takuulla ideoita, joista tulet innostumaan.

Usein valoisa kylpyhuone, jossa on silmää miellyttävät selkeät pinnat ja puhdas laattojen väri, mielletään tyylikkääksi. Viime aikoina maanläheisempi sisustus sekä puuelementit ovat olleet erittäin trendikkäitä kylpyhuoneessa. Kun kylpyhuoneen sisustuksessa on käytetty puuelementtejä, on tärkeää valita materiaalit, jotka kestävät myös kylpyhuoneen kosteutta.

Valkoinen kylpyhuone inspiroi aina

Kylpyhuoneiden sisustaminen valkoisilla laatoilla ja kylpyhuonekalusteilla on aina suosiossa, ja monet etsivätkin inspiraatiota juuri valkoisiin kylpyhuoneisiin. Valkoiset kylpyhuonekalusteet tuntuvat aina raikkailta ja sopivat kaikkiin väreihin ja laattoihin.

Jotta kaunis valkoinen kylpyhuone ja sen sisustus eivät muutu liian steriiliksi, voit lisätä kasveja, ihanan värisiä pyyhkeitä sekä tietysti runsaasti valaistusta. Vaikka valkoinen voi joistakin tuntua tylsältä ratkaisulta, voit löytää runsaasti erilaisia, jopa yllättäviä ideoita valkoisiin kylpyhuoneisiin sekä niiden sisustukseen.

Musta kylpyhuone luo tunnelmaa

Valkoisen kestosuosikin lisäksi tällä hetkellä haetaan inspiraatiota mustasta kylpyhuoneesta. Etenkin mustat yksityiskohdat kiinnostavat, kuten suihkuseinät, hanat ja säilytysratkaisut tummissa väreissä. Kun haluat sisustaa kylpyhuoneen mustilla yksityiskohdilla, on hyvä kiinnittää huomioita valaistukseen. Satsaamalla laadukkaasta metallista valmistettuihin, upeisiin hanoihin ja suihkuseinään, luot tyylikkään kylpyhuoneen mustilla yksityiskohdilla. Anna siis mustalle kylpyhuoneelle mahdollisuus ja tutustu erilaisiin sisustusideoihin, joissa korostuvat mustan sävyt.

Näin pääset eteenpäin kylpyhuoneen suunnittelussa

Auttaaksemme sinua eteenpäin kylpyhuoneprojektissasi, olemme laatineet kätevän tarkistuslistan kylpyhuoneremonttiin, joka sisältää runsaasti inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneen kunnostamisessa. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue lisää!

Kylpyhuoneen suunnittelu

Mitkä kylpyhuoneideat ovat trendikkäitä?

Trendit kylpyhuonesisustuksessa on pitkälti makuasioita, mutta yleisimmät trendit vuosilta 2022 ja 2023 näkyvät myös mallistossamme. Luonnonvärejä eri sävyissä luovat rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Puuelementeillä, kuten puuviiluiset kylpyhuonekalusteet tai puiset yksityiskohdat seinissä, lattioissa tai katossa, luot viihtyisän kylpyhuoneen, joka on aina tyylikäs. Hanoissa ja pyyhekuivaimissa on trendikästä käyttää lämpimiä sävyjä harjatulla viimeistelyllä kuten: brushed bronze, brushed brass ja brushed stainless. Älä unohda viimeistellä kylpyhuonettasi viherkasveilla.

Mistä löydän inspiraatiota kylpyhuoneeseen?

Löydät verkosta runsaasti kylpyhuoneinspiraatiota sekä kuvaa siitä, mitä markkinoilla on tarjolla. Vierailemalla eri valmistajien verkkosivuilla voit rajata vaihtoehtosi ja tämän perusteella tehdä päätöksesi. Käy kylpyhuoneliikkeissä hakemassa inspiraatiota omaan kylpyhuoneeseesi.

Missä voin nähdä kuvia kylpyhuoneista?

Sisustuslehdistä saat hyvän kuvan, mikä on trendikästä kylpyhuoneissa tällä hetkellä. Vierailemalla valmistajien sivuilla löydät myös paljon inspiraatiota eri tyylisiin kylpyhuoneisiin. Voit tallentaa mieleisiäsi kuvia ja luoda moodboardin esimerkiksi Pinterestiin. Tämä on hyvä tapa nähdä, mitkä materiaalit ja värit sopivat yhteen.