Kylpyhuone

Kylpyhuone - ideoita, inspiraatiota ja kuvia kylpyhuoneen sisustukseen.  Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Tälle sivulle olemme keränneet runsaasti kylpyhuonekuvia ja tietoa, joista saat varmasti roppakaupalla inspiraatiota niin suuren kuin pienenkin kylpyhuoneen sisustukseen. Tervetuloa Iconic Nordic Roomsin inspiraatiosivuille! 

GRAND Walnot™

Ensiluokkainen, pohjoismainen kylpyhuonekaluste GRAND Walnot aidosta puuviilusta näyttää ja tuntuu aidolta pähkinäpuulta, mutta on luotu jostain aivan muusta. Kuinka se on mahdollista?

Lue lisää

 

Kylpyhuone taivaan ja meren välissä

Tervetuloa Evan kylpyhuoneeseen, joka yhdistää taivaan, maan ja meren ja jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella toiminnallisuus, design ja kestäväkehitys etusijalla. 

Käy sisään

Ylellinen kylpyhuone niemen kärjessä

Tervetuloa tutustumaan tähän ylelliseen kylpyhuoneeseen, jossa japanilaiset kylpyhuoneihanteet kohtaavat skandinaavisen tyylin. Kylpyhuone, jonka yksityiskohdista heijastuu kestävän kehityksen periaatteet ja kunnioitus ympäristöömme.

Käy sisään

"Täällä minusta tulee uusi ihminen – joka päivä!"

Käy vierailulla Saran luona

EPIC 13, joka koostuu 10 mm karkaistusta turvalasista ja Mora Technology Inside kattosuihku EASE. Maailmanluokan suihkuratkaisu.

Erik ja Johanna löytävät rauhan kotikylpylässään Lapin maisemissa

Käy sisään

Aistien kylpyhuone

Liity seuraamme matkalle Gotlantiin ja koe kylpyhuone kaikille aisteille. 

Koe kylpyhuone

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

Valaistus suihkussa sekä kalusteen alla luo tunnelmaa iltaisin.

 

Keidas keskellä kaupunkia

Anna uuden kylpyhuoneesi tulla yksityiseksi oleskelutilaksi, jossa voit kerätä energiaa ja rentoutua. Anna sen heijastaa persoonallisuuttasi niin pitkälle kuin mahdollista.

Tutustu kylpyhuoneeseen

Tutustu myös näihin

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Vuonna 2022 tummat puulajit rantautuvat pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin ja toivotamme Nordic Woodlands kylpyhuonetrendin tervetulleeksi.

Katso lisää

Kuluttajat

Kampanjat

Suihkupaketti ja kylpyhuonekalusteet kampanjahintaan! Tarjoukset on voimassa 31.1.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta.

Katso lisää

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää

Pistä nämä asiat mieleen, kun etsit ideoita kylpyhuoneeseen

Kunnostamme ja sisustamme kylpyhuoneita keskimäärin kaksi kertaa elämme aikana. Tämän vuoksi kaikki kylpyhuoneideat, jotka helpottavat suunnittelua tulevat tarpeeseen. Kylpyhuoneen remontti kestää usein jopa kuusi kuukautta ideasta valmiiseen kylpyhuoneeseen, joten suunnittelu- ja ideoimisvaihe on tärkeää sekä tiedon hankkimiseksi ja parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Plussana saat kauniista kylpyhuonekuvista energiaa ja innostusta edetä seuraavaan vaiheeseen.

Ja yksi asia on varma: Mitä enemmän aikaa käytät kylpyhuoneen suunnitteluun ja ideoiden hakuun jo varhaisessa vaiheessa, sitä parempi lopputulos on. Joten kerää huolella inspiraatiota kylpyhuoneeseen ja nauti kauniista kylpyhuonekuvista, niin pieniin- kuin suuriin kylpyhuoneisiin ja kartoita kaikki mahdollisuudet ennen kuin teet lopulliset päätökset.

Kylpyhuonekuvista saat inspiraatiota

Pinterestissä, sosiaalisessa mediassa ja sisustuslehdissä on runsaasti kylpyhuonekuvia, joten varaa aikaa niiden selailuun. Kokoa moodboard joko paperille tai digitaalisesti ja anna kylpyhuoneesi ilme muodostua vähitellen ennen kuin etenet pidemmälle muussa suunnittelussa. Olemme koonneet kylpyhuonekuvat tälle sivulle, joista löytyy inspiraatiota jokaiseen makuun, niin suuriin kuin pieniin kylpyhuoneisiin. Toivomme, että löydät täältä parhaat ideat omaan kylpyhuoneeseesi.

Pitäisikö sinun seurata trendejä vai luottaa sisäiseen inspiraatioosi?

On normaalia pohtia pitäisikö minun sisustaa kylpyhuone trendien mukaan, klassiseen tyyliin vai omalla persoonallisella tavalla? Tutkimukset osoittavat, että monet remontoivat ja suunnittelevat kylpyhuoneensa niin, että kylpyhuone nostaa kodin arvoa. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta jos et aio myydä asuntoa lähitulevaisuudessa, sinun kannattaa sisustaa kylpyhuoneesi omaan tyyliin ja luoda tunnelma, joka sopii sinulle ja josta pidät. Luota omiin vaistoihisi!

Jos olet todellinen kylpyhuonetrendien edelläkävijä ja haluat tietää kylpyhuonesisustuksen viimeisimmät trendit, löytyy sinulle loputtomasti mahdollisuuksia. Esimerkiksi Italian suurimmilla sisustusmessuilla voimme nauttia vuosittain uusista upeista laatoista ja innovatiivisista tuotteista, jotka vähitellen rantautuvat Pohjoismaisille markkinoille ja kylpyhuonekauppojen valikoimaan. Mutta usein tässä kestää useita vuosia ja rohkea tyyli on silloin sovitettu skandinaaviseen makuun.

Inspiraatiota tyylikkääseen kylpyhuoneeseen

Se mitä tarkoitetaan tyylikkäällä kylpyhuoneella, on tietysti makuasia, mutta yleensä on joitain yhteisiä nimittäjiä. Skandinaaviseen makuun sopii yleensä pelkistetyt kylpyhuoneet, jossa ei ole liikaa tarpeettomia yksityiskohtia.

Usein valoisa kylpyhuone, jossa on silmää miellyttävät selkeät pinnat, mielletään tyylikkääksi. Viime aikoina puuelementit ovat olleet erittäin trendikkäitä kylpyhuoneessa. Tällöin on tärkeää valita materiaalit, jotka kestävät kylpyhuoneen kosteutta.

Valkoiset kylpyhuoneet inspiroivat aina

Kylpyhuoneiden sisustaminen valkoisilla laatoilla ja valkoisilla kylpyhuonekalusteilla on aina suosittua, ja monet etsivät inspiraatiota juuri valkoisiin kylpyhuoneisiin. Valkoiset kylpyhuonekalusteet tuntuvat aina raikkailta ja sopivat kaikkiin väreihin ja laattoihin. Jotta tunne ei muutu liian steriiliksi, voit lisätä kasveja, ihanan värisiä pyyhkeitä ja tietysti runsaasti valaistusta.

Mustat kylpyhuoneet

Valkoiselle kestosuosikkikylpyhuoneelle haetaan tällä hetkellä inspiraatiota vastakohtaisesta mustasta kylpyhuoneesta. Etenkin mustat yksityiskohdat kiinnostavat, kuten suihkuseinät, hanat ja säilytysratkaisut.  Kun haluat sisustaa kylpyhuoneen mustilla yksityiskohdilla, on hyvä kiinnittää huomioita valaistukseen. Satsaamalla hienoihin hanoihin ja suihkuseinään, jotka on valmistettu laadukkaasta metallista, luot tyylikkään kylpyhuoneen mustilla yksityiskohdilla.

Näin pääset eteenpäin kylpyhuonesuunnittelussa

Auttaaksemme sinua eteenpäin kylpyhuoneprojektissasi, olemme laatineet kätevän tarkistuslistan kylpyhuoneremonttiin, joka sisältää runsaasti inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneen kunnostamisessa.

Kylpyhuoneen suunnittelu