Kylpyhuone

Kylpyhuone - ideoita, inspiraatiota ja kuvia kylpyhuoneen sisustukseen.  Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Tälle sivulle olemme keränneet runsaasti kylpyhuonekuvia ja tietoa, joista saat varmasti roppakaupalla inspiraatiota niin suuren kuin pienenkin kylpyhuoneen sisustukseen. Tervetuloa Iconic Nordic Roomsin inspiraatiosivuille! Meillä on tilaa eri persoonallisuuksille. Anna siis omasi näkyä!

Valitse väri tai tyyli ja löydä ideoita kylpyhuoneeseen

Ylellinen kylpyhuone niemen kärjessä

Tervetuloa tutustumaan tähän ylelliseen kylpyhuoneeseen, jossa japanilaiset kylpyhuoneihanteet kohtaavat skandinaavisen tyylin. Kylpyhuone, jonka yksityiskohdista heijastuu kestävän kehityksen periaatteet ja kunnioitus ympäristöömme.

Käy sisään

Kylpyhuone taivaan ja meren välissä

Tervetuloa Evan kylpyhuoneeseen, joka yhdistää taivaan, maan ja meren ja jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella toiminnallisuus, design ja kestäväkehitys etusijalla. 

Käy sisään

Erik ja Johanna löytävät rauhan kotikylpylässään Lapin maisemissa

Käy sisään

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

Valaistus suihkussa sekä kalusteen alla luo tunnelmaa iltaisin.

 

Aistien kylpyhuone

Liity seuraamme matkalle Gotlantiin ja koe kylpyhuone kaikille aisteille. 

Koe kylpyhuone

Tervetuloa saaristo­huvilaan

Perheen unelmakylpyhuoneessa yhdistyvät pehmeät valkoisen sävyt, hillityt vihreän vivahteet ja messinkiset yksityiskohdat.

Koe kylpyhuone

"Täällä minusta tulee uusi ihminen – joka päivä!"

Käy vierailulla Saran luona

Näin sisustat kylpyhuoneesi vihreillä kasveilla

Lue 7 parasta vinkkiä

Keidas keskellä kaupunkia

Anna uuden kylpyhuoneesi tulla yksityiseksi oleskelutilaksi, jossa voit kerätä energiaa ja rentoutua. Anna sen heijastaa persoonallisuuttasi niin pitkälle kuin mahdollista.

Tutustu kylpyhuoneeseen

Valkoiset kylpyhuoneet

Eläköön valkoinen kylpyhuone! Vaikka väri on näkynyt voimakkaasti kylpyhuonetrendeissä viime vuosina, monet käyttävät valkoista pohjana uuden kylpyhuoneen suunnittelussa. Ja hyvältä se näyttää! Olemme keränneet tähän inspiraatiota valkoisiin kylpyhuoneisiin. Onko kylpyhuoneessasi rajallisesti tilaa? Lue siinä tapauksessa vinkkimme kuinka sisustat pienen kylpyhuoneen.

Pienet kylpyhuoneet

 

 

Harmaa kylpyhuone

Harmaasävyiset kylpyhuoneet ovat aina tyylikkäitä ja ajankohtaisia. Omassa väripaletissamme olemme keskittyneet kauniisiin harmaisiin sävyihin 'Still Grey' ja 'Slate Grey', mutta voit halutessasi valita minkä tahansa NCS-värin INR-kylpyhuonekalusteisiisi.  Harmaan suihkulasin avulla saat erittäin rauhallisen tunteen, joka ulottuu koko kylpyhuoneeseen. Saatavana useimpiin suihkumalleihin.

Katso suihkuseinämme

Mustat yksityiskohdat

Lisäämällä mustia yksityiskohtia kylpyhuoneen sisustukseen on trendikkäämpää kuin koskaan aikaisemmin, ja tarjolla on hienoja vaihtoehtoja kalusteisiin, suihkuseiniin sekä materiaaleihin. Aito tammiviilu 'Black Oak' on tyylikäs suosikki kalusteisiin ja kylpyhuonekaappeihin, jonka pinnasta tunnet puun tekstuurin TX-lakalla käsitellyn pinnan läpi. Huomioi myös suihkuseiniin saatavilla olevat mustat profiilit, jotka on tarjolla rajoitetussa erässä.

Kylpyhuonekalusteet

 

Luonnolliset värit

Beigen, ruskean ja cappuccinon luonnolliset sävyt eivät ole koskaan olleet trendikkäämpiä kuin nyt. Anna kylpyhuoneen heijastaa kestävää elämäntapaa, jossa astumme askeleen lähemmäksi luontoa sekä väriskaaloissa että materiaalivalinnoissa. Tutustu lähemmin 'Cappuccino' väriin tai 'Nordic Oak' tammiviiluun, jotka edustavat pohjoismaista tyyliä.

Nordic Elements

Kylpyhuone teolliseen tyyliin

Kylpyhuoneen teolliseen tyyliin kuuluu maskuliininen luonne tiukkoine linjoineen ja kylmine sävyineen. Ja tunne on ylellinen, kun musta ja sininen kohtaavat metallin, komposiittimateriaalin, lasin ja veden. Tämä on monien suosikkityyli - ehkä siksi, että se hengittää pohjoismaista tyylikkyyttä.

Nordic Identity

Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneeseen

Suomessa kunnostamme ja sisustamme kylpyhuoneita keskimäärin kahdesti elämässä. On siis erittäin tärkeätä, että suunnitteluvaiheessa saat riittävästi vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneen sisustamiseen ja remonttiin.

Kylpyhuoneen kunnostustyöt voivat viedä jopa kuusi kuukautta ideasta lopulliseen kylpyhuoneeseen, joten inspiraation ja tiedon hankinta on oleellista parhaiden ratkaisujen löytämiseksi sekä innostaakseen sinua siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Mitä enemmän käytät aikaa kylpyhuoneen ideoimiseen sitä parempi lopputulos yleensä on. Joten nauti kauniista kylpyhuonekuvista, joista löydät inspiraatiota ja ideoita sekä pieniin että isoihin kylpyhuoneisiin ja tutustu eri vaihtoehtoihin ennen kuin teet lopulliset valinnat.

Helpottaaksemme kylpyhuoneprojektiasi olemme koonneet sinua varten ”Kätevän tarkistuslistan kylpyhuoneremonttiin”, joka sisältää runsaasti inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita kylpyhuoneiden kunnostamiseen.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Inspiraatio

Kylpyhuonetrendit

Värimaailmassa näemme maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, mutta kaipaamme myös vaikutteita pohjoismaisesta luonnosta, jossa luonnon kylmät siniset ja vihreät sävyt lumoavat ja auttavat meitä löytämään rauhan.

Katso lisää

Kuluttajat

Kampanjat

Suihkupaketti ja kylpyhuonekalusteet kampanjahintaan! Tarjoukset on voimassa 31.1.2022 asti jälleenmyyjiemme kautta.

Katso lisää

Inspiraatio

Meidän kotona

Miltä näyttää julkkisparturi Peter Mannerstålin tai meikkitaiteilija Evelinan kylpyhuone? Löydä inspiraatioita kuinka muut enemmän tai vähemmän tunnetut henkilöt ovat sisustaneet kylpyhuoneensa.

Katso lisää