Ajattele rohkeasti valkoisen laatikon ulkopuolelta

Kun ympäröimme itsemme väreillä vapautamme endorfiineja - kehon onnellisuushormoneja, jotka viestivät siitä, että voimme hyvin ja nautimme. Voimakkaat värit ovat myös sisustustrendien kärjessä, jossa henkilökohtaiset ja värikkäät sisustusvalinnat keittiössä ja olohuoneessa tulevat yhä yleisemmiksi. Nyt on kylpyhuoneen vuoro. Uskalla ajatella valkoisen, harmaan ja beigen ulkopuolelle ja avaa ovi kylpyhuoneen sisustamiseen NCS-väreissä!

Anna itsesi inspiroitua tämän vuoden väritrendeistä, tai tutustu suunnittelijoidemme huolella valitsemiin INR Accent –väreihin.

Sininen luo kontrastia hienovaraiseen väri-ilotteluun punaisen, oranssin ja keltaisen sävyissä. Viskan Shade 100 NCS S 2060-R80B. Pyyhekuivain Line NCS S 0585-Y70R.

Pystysuuntainen Line-pyyhekuivain hohtaa turkoosinsinisenä päälle kytkettynä. NCS S 0585-Y70R.

Kaikissa INR:n kylpyhuonekalusteissa on TX Top Extreme™ -pintakäsittely ja 15 vuoden takuu. NCS S 2060-R80B.

 

Kuinka rohkea olet?

Kylpyhuoneen värejä suunnitellessasi sinun tulee kysyä itseltäsi, kuinka pitkälle olet valmis menemään ja millaisia tunteita haluat tilan herättävän. Onko tavoitteesi rauhallinen keidas hillityissä sävyissä, jotta voit rentoutua ennen nukkumaanmenoa, vai haluatko räiskyvien värien ilotulituksen, joka antaa sinulle energiaa koko päiväksi?

Entä kun olet tehnyt päätöksesi? Sinulla on valittavana peräti 2050 eri värisävyä – värivaihtoehdot löydät lähimmästä maalikaupastasi. Kirjoita sävyn NCS-koodi muistiin ja ilmoita se tilatessasi kylpyhuonekalusteet ja pyyhekuivaimet jälleenmyyjältämme. NCS-väristen kalusteiden toimitusaika on noin 6-8 viikkoa.

"Tiedämme, että värit tekevät meidät iloisiksi, joten miksi valitsemme aina valkoista? Näen selvän trendin, että siirrymme beigestä kohti persoonallisempaa ja värikkäämpää sisustusta. Nyt meidän on aika tutkia, miten voimme soveltaa tätä kylpyhuoneeseen!"

Lina Lindberg, Art Director INR:llä

 


Luo oma tyylisi!

Klikkaa tuotetta muokataksesi ja tallentaaksesi kylpyhuonekokonaisuuden suunnittelutyökalussamme ja lisää se suosikkiluetteloosi. Vie lomake jälleenmyyjälle tilauksen tekemiseksi. Älä unohda mainita haluamaasi NCS-koodia.


Aiheeseen liittyvät sivut

Accent / NCS

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Trendi 01 – Skandinaavista maksimalismia

Leikkisä ja iloinen kylpyhuonetrendi, jonka pohjana on skandinaavinen muotoilu. Täällä uusi ja vanha on sulassa sovussa keskenään voimakkaiden sinisten tai punaisten sävyjen kanssa.

Katso lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää