Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet vaikuttavat sekä kylpyhuoneen tyyliin että peilin edessä suoritettaviin rutiineihin. Niinpä olemme lisänneet allaskaappeihin hieman ekstraa niin sisä- kuin ulkopuolellekin.

Kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, jokaa takaa markkinoiden kestävimmän pinnan kosteutta ja iskuja vastaan 15 vuoden takuulla.

Kylpyhuonekalusteet

Air Solid

Eksklusiivisin kalusarjamme Air tarjoaa paljon muutakin kuin upean ulkonäön. Käsin poimitut kvartsikomposiittityötasot eivät ole vain kauniita katsella ja tuntea, vaan ne ovat myös erittäin kestäviä.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Air Wood

Air on smoolantilaisen kalusteperinteen symboli, jossa on sormiliitoksin valmistettu lokeroitu massiivitamminen sisälaatikko ja lähes rajattomat mahdollisuudet persoonallisiin valintoihin.

Katso lisää
INR Wood Unlimited ja peili LOOX 110.

Kylpyhuonekalusteet

Air Unlimited

Luo oma allaskalusteesi valitsemalla mittatilaustaso sekä yksiköitä leveyksissä 40, 60 ja 80 aina 240 cm asti. Myös syvennykseen.

Katso lisää

G R A N D

Tilava allaskaluste harkituilla yksityiskohdilla

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Nimi Grand ei ole sattumaa, ja huomaat sen, kun sukellat syvälle hienoihin ominaisuuksiin ja vaihtoehtoihin. Valitse kolmesta etusarjasta ja useista pesualtaista.

badrumsmöbler grand solid

Kylpyhuonekalusteet

Grand Solid

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää
badrumsmöbler grand grip

Kylpyhuonekalusteet

Grand Grip

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Grand Classic

Grand Classsic on luonnollinen valinta kaikille, jotka arvostavat aitoa puusepän kädenjälkeä ja joita houkuttavat menneen maailman kaiut. 

Katso lisää

V I S K A N

Ajattomat kylpyhuonekalusteet parhaassa muodossaan

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120

Viskan Solid tarjoaa useita kokoja, pesuallasvaihtoehtoja ja runsaasti lisävarusteita. Valitse kolmesta etusarjasta ja upeista väreistä.

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Solid

Viskan Sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä. Valitse vetimet ja nupit monista hienoista vaihtoehdoista tai vetimetön Push Tipmatic vaihtoehto.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Grip

Viskan Sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä. Valitse vetimet ja nupit monista hienoista vaihtoehdoista tai vetimetön Push Tipmatic vaihtoehto.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Classic

Viskan kalustesarjassa on korkeatasoinen perusvarustelu, mutta et tule katumaan, jos lisäät muutaman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi valaistus kalusteen sisällä ja sen alla tai kätevä kaksoispistorasia vaikka kihartimelle?

Katso lisää

L I M I T E D   E D I T I O N

Grand Walnot™

Ensiluokkainen, pohjoismainen kylpyhuonekaluste Grand Walnot aidosta puuviilusta näyttää ja tuntuu aidolta pähkinäpuulta, mutta on luotu jostain aivan muusta. Kuinka se on mahdollista?

Lue lisää

 

Peilit kylpyhuoneeseen

Oikea peili tai peilikaappi luo tunnelmaa ja avaruutta koko kylpyhuoneeseen ja kylpyhuonekalusteet pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu laajaan valikoimaamme tyylikkäitä ja älykkäitä peilejä, joita on leveyksinä 40 - 140 cm. Useissa peileissä on säädettävä LED-valaistus ja jos valitset Stage peilikaapin saat myös pistorasian ja magneettipidikkeen kaupan päälle.

Peilit  Peilikaapit

L O I S T A V I A  I N N O V A A T I O I T A

Älykkäät toiminnot saavat kylpyhuoneesi säteilemään, WOW!

Seuraa valoa

Kylpyhuonekalusteet, joissa on epätavallisen paljon säilytystilaa

Valitse tilavat kylpyhuonekalusteet, joissa on mahdollisimman paljon säilytystilaa, niin saat mahtumaan sekä omat että perheesi tuotteet ja voiteet. Kaikkiin allaskalusteisiimme sisältyy tammesta valmistetut Organizer -säilytyslokerot, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä. Jokaiseen mallistoon kuuluu myös muotoiluun sopiva korkeakaappi ja seinäkaappi. 

Kylpyhuoneen kaapit


Allaskaapit

Varustele kylpyhuonekalusteet

Valaistus laatikon sisällä ja sen alla on erittäin arvostettu vaihtoehto, joka on sekä käytännöllinen että tunnelmallinen, etenkin yöllä. Pistorasia allaskalusteessa on myös hyvä lisävaruste, jonka avulla parranajokone tai hammasharja voidaan ladata suoraan laatikossa ilman, että sotkuiset johdot ovat esillä. 

Pluspaketit

Avausvaihtoehdot kylpyhuonekalusteisiimme.
Tuotteet

Kuinka haluat avata kylpyhuonekalusteet?

Kahva, nuppi tai vedin vaikuttavat paljon kylpyhuonekalusteen ilmeeseen – ehkä enemmän kuin luulet! Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen.

Vedinvaihtoehdot

Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja iskuilta.
Tuotteet

M A T E R I A A L I T

Luonnon omat taideteokset

Nautimme siitä, että saamme työskennellä erilaisten materiaalien parissa. Tarkastele petsattua tammiviilua sivusta, niin näet sen kiehtovan kauniin juovituksen. Anna sormenpäidesi liukua puun rakenteiden yli, niin ymmärrät, miten rakkaus erilaisiin materiaaleihin voi helposti viedä mukanaan.
Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon. Ja aina ottaen ympäristön huomioon. 

Materiaalit


Laatu

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Tietoa INR

Laatu

INR:n tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää
GRAND Walnot™ ja pesuallashana SLEEK ja peili SLOT.

Tietoa INR

Ympäristövastuu

Kestävä kehitystyömme perustana ovat YK:n Agenda 2030 ja 17 globaalia tavoitetta, jotka tekevät planeetastamme paremman paikan asua.

Katso lisää

Kuinka valitsen kylpyhuonekalusteet?

Kenties olet jo aikaisemmi remontoinut kylpyhuoneen ja havainnut, että halvat ratkaisut kylpyhuonekalusteiden suhteen osoittautuivat pitkällä tähtäimellä huonoiksi ja kalliiksi vaihtoehdoiksi. Ehkä olit yksi niistä, joka valitsi halvemmat kylpyhuonekalusteet ja joudut nyt katumaan niitä valintoja. Silloin et todennäköisesti tee samaa virhettä uudelleen.

Oletko ostamassa uusia kylpyhuonekalusteita ensimmäistä kertaa - tässä on 5 parasta vinkkiämme kylpyhuonekalusteiden valintaan.

1. Valitse laatu – vaikka se maksaisi vähän enemmän

Remontoit kylpyhuoneen ja sijoitat kylpyhuonekalusteisiin ehkä kerran tai kaksi, korkeintaan kolme kertaa elämäsi aikana. Sillä välin vietät aikaa kylpyhuoneessasi. Peset käsiä, ajat parran, harjaat hampaat, käyt suihkussa. Samaan aikaan kylpyhuonekalusteet ovat koko ajan alttiina sekä kulumiselle että äärimmäiselle kosteudelle - päivästä toiseen.

Tärkein neuvomme sinulle, kun investoit uuteen kylpyhuoneeseen, on valita korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet. Laatuerot eri merkkien ja kylpyhuonekalusteiden välillä ovat suuret ja jos haluat kalusteiden kestävän, se maksaa hieman enemmän kuin tee-se-itse-myymälässä, mutta pitkällä aikavälillä se on sen arvoista.

2. Valitse kylpyhuonekalusteet, joissa on TX Top Extreme™

Haluat varmasti, että kylpyhuonekalusteesi kestävät monta vuotta, koska kylpyhuoneympäristö on erittäin alttiina kosteudelle ja päivittäiselle kulumiselle. Silloin kannattaa panostaa erityisesti kosteisiin tiloihin soveltuvaan sisustukseen. Kosteusvaurioiden riski on muuten suuri. Laatu ja kosteudenkestävyys ovat asioita, joihin me INR:llä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen pintakäsittelyn TX Top Extreme™ joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat monta kertaa kosteutta ja iskuja kestävämmät kuin vastaavat markkinoilla olevat kylpyhuonekalusteet.

TX Top Extreme™ sisältyy kaikkiin meidän kylpyhuonekalusteiden, säilytyskaappien ja peilikaappien hintaan ja takaa vähintään 15 vuoden käyttöiän, jonka takuumme lupaa.

3. Valitse pohjoismaissa valmistetut kylpyhuonekalusteet

Asia, joka kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonekalusteiden valinnassa, on alkuperä. Meille INR:llä se merkitsee Ruotsalaista laatutasoa, joka varmistetaan sillä, että meillä on tuotantoketjun täysi hallinta suunnittelusta tuotteiden kokoonpanoon ja tuotekehittelyyn. Takaamme työntekijöillemme hyvät työskentelyolosuhteet tuotannon aikana ja lyhyiden kuljetusmatkojen ansiosta ympäristökuormitus on hyvin pieni.

4. Valitse kylpyhuonekalusteet, joilla on pitkä takuu

Juuri nyt voi tuntua siltä, että onko sillä merkitystä, onko kylpyhuonekalusteillasi 5 vai 15 vuoden takuu? 5 tai 15 vuotta on, niin kaukana, mutta aika kuluu yllättävän nopeasti. Yhtäkkiä olemme tilanteessa, jossa lapset lentävät pois pesästään, silloin on mukava huomata, että ainakin kylpyhuonekalusteesi ovat ennallaan laadukkaan suojalakan ansioista.

5. Valitse kylpyhuonekalusteet oman tyylisi ja lempivärisi mukaan

Yleisin kylpyhuonekalusteiden väri pohjoismaisissa kodeissa on valkoinen. Tämä varmasti siksi, että valkoiset kylpyhuonekalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat useimpiin seinäväreihin. Mutta jos haluat allaskalusteen tai kylpyhuonekaapin, jota ei löydy keneltäkään muulta, voit tilata ne missä tahansa NCS-värissä. Kalusteet on maalattu myös sisäpuolelta valitulla värillä ja tietysti kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, joka takaa erityisen pitkän käyttöiän.

Mitä tulisi ottaa huomioon kun valitsee kylpyhuonekalusteet?

Panosta säilytystilaan, kun valitset kylpyhuonekalusteet. Usein paras vaihtoehto on valita isoin mahdollinen kaluste, joka mahtuu kylpyhuoneeseen. Jos teitä on useampi, jotka käyttävät kylpyhuonetta, niin allaskaluste kahdella altaalla on mukava ja käytännöllinen vaihtoehto.

Mitä uudet kylpyhuonekalusteet maksavat?

Hinta riippuu laadusta, alkuperästä, koosta ja materiaalista. Hinta kertoo usein onko tuote laadukas ja kestävä. Tavallisen allaskalusteen koko pienempään kylpyhuoneeseen on 60 cm ja silloin hinta on noin 1000-1500€ jos etsit laadukkaita kylpyhuonekalusteita.

Miten kauan kylpyhuonekalusteet kestävät?

Usein halutaan, että kylpyhuonekalusteet kestävät vähintään 10 vuotta ja mieluiten 15 vuotta. Kylpyhuonekalusteiden kestävyys riippuu paljon alkuperästä, hinnasta ja laadusta. Ruotsissa valmistetuissa kylpyhuonekalusteissa on usein pitkä takuu, joka takaa, että kylpyhuone kestää pitkään. Tarkista aina kylpyhuonekalusteiden takuu ennen ostoa, jotta kylpyhuoneesi kestää pidempään.

Löytyykö kylpyhuonekalusteita eri väreissä?

Kyllä. Voit valita haluamasi sävyn NCS- kartan vakioväreistä, kun tilaat kylpyhuonekalusteita. Allaskaappi lakataan valitulla sävyillä sisältä ja ulkoa. Voit valita myös säilytysratkaisun samassa NCS- sävyssä.Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme pintakäsittely, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle. Ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

Mistä löydän pieniä kylpyhuonekalusteita?

Meillä on valikoimassa kalusteita 40 cm ja siitä ylöspäin. Pienissä kalusteissa on usein ovi laatikoiden sijasta, jotta voidaan optimoida tilan käyttöä. Valitse useista eri ovivaihtoehdoista.

Kylpyhuonekalusteet tumma tammi

Kylpyhuonekalusteet eri väreissä

Kylpyhuonekalusteet tammi

Kylpyhuonekalusteet valaistuksella