Ruotsalaisvalmisteiset kylpyhuonekalusteet skandinaavisella designilla

Kylpyhuonekalusteilla on merkittävä vaikutus kylpyhuoneen tyyliin, mutta ne myös ohjaavat rutiinejasi aamulla. Siksi olemme miettineet hieman tarkemmin sekä kalusteiden ulko- että sisäpuolta. Tutustu kolmeen kalustesarjaamme ja katso, millaisia yhteensopivia peilikaappeja ja säilytysratkaisuja niihin on tarjolla – suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa 15 vuoden takuulla.

Kaikki allaskalusteet

 

moderna badrumsmöbler

Air Wood

60 / 80 / 100 / 120 / 160

Kalustesarjan toiminnallisuus on tarkkaan harkittu ja sen yksityiskohdat, kuten sormiliitoksilla valmistetut massiivitammiset laatikot ja sivusäilytystila, ovat juuri niin aitoja kuin miltä näyttävät. Kalusteissa yhdistyvät smoolantilaiset kalusteperinteet ja nykyajan vaatimukset toiminnallisuudesta. Valitse valmiista yhdistelmistää tai luo oma kalusteesi Air Unlimited yhdistämällä erikokoisia ​​yksiköitä ja yhdistä kalustekokonaisuus mittatilaustyönä valmistettuun pöytätasoon.

Tutustu

badrumsmöbler i ncs

Air Solid 

60 / 80 / 100 / 120 / 160

Air Solid on tilavilla laatikoilla varusteltu leijuvan kevyt kaluste, jonka tiukat linjat huokuvat minimalistista täydellisyyttä. Voit valita kalustekokonaisuuden valmiista yhdistelmistä tai luoda oman kalusteesi Air Unlimited yhdistelemällä erikokoisia yksiköitä valkoisena tai NCS-sävyissä ja yhdistä kalustekokonaisuus mittatilaustyönä valmistettuun pöytätasoon.

Tutustu

platsbyggda badrumsmöbler

Air Unlimited

Air Unlimited mahdollistaa luomaan täysin omanlaisen kalustekokonaisuuden mittatilaustyötasolla. Airin digitaalisen suunnittelutyökalun avulla yhdistät Air Solid- tai Air Wood -sarjojen yksiköitä 40, 60 ja 80 cm aina 240 cm asti. Aloita vasemmalta oikealle ja seuraa oman ikonisen kylpyhuonekalustesi kehittymistä.

Tutustu


Grand

Grand on tilavin kalustesarjamme. Kalusteen etusarja jää rungon sisäpuolelle, mikä antaa tasapainoisen ilmeen koostaan huolimatta. Grand-sarjan kolme mallia houkuttelee parhaalla laadullaan ja hienoilla toiminnoillaan sekä kalusteen sisä- että ulkopuolella. Grand-kalusteissa on maksimaalisesti säilytystilaa ja sen laatikot ovat sekä korkeammat että syvemmät kuin muissa kalusteissamme. Allaskalusteita on saatavana 60 cm:n leveydestä hyvin tilavaan 140 cm:n kalusteeseen kahdella pesualtaalla ja neljällä laatikolla, joka sopii mainiosti suurellekin perheelle. Sarjasta löytyy kolme mallia: Solid sileällä etusarjalla, Grip integroidulla vedinlistalla ja Classic kehysovella. Pesuallasvaihtoehtoina posliininen tasopesuallas tai pöytätaso, jossa upotettu allas

stora badrumsmöbler i sand

Grand Solid

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Runkoon upotettu sileä etusarja antaa symmetrisen ja linjakkaan ilmeen. Grand Solid on saatavana kolmessa kauniissa viilussa: Natural Oak, Dark Oak ja Black Oak. Koskettamalla kalusteen pintaa voit aistia ja tuntea laadukkaan luonnonmateriaalin. Kaluste on saatavana myös valkoisena tai Accent/NCS-sävyinä.

Tutustu

badrumsmöbler i mörk ek

Grand Grip

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Grand Grip saa harmonisen ja tasapainoisen ilmeensä laatikoiden välissä olevan tyylikkäästi upotetun vetimen ansiosta. Grand Grip on saatavana kolmessa kauniissa viilussa: Natural Oak, Dark Oak ja Black Oak. Koskettamalla kalusteen pintaa voit aistia ja tuntea laadukkaan luonnonmateriaalin. Kaluste on saatavana myös valkoisena tai Accent/NCS-sävyinä.

Tutustu

vita badrumsmöbler i new england stil

Grand Classic

60 / 80 / 100 / 120 / 140

Grand Classic-kalusteessa on klassinen kehysovi, mutta runkoon upotetun etusarjan ansiosta sillä on skandinaavinen moderni ilme. Kalusteen muotoilu huokuu New England-tyyliä. Valkoinen kaluste kromivetimellä luo maalaistunnelmaa, kun taas sama kaluste tummemmassa sävyssä luo urbaanimman ilmeen. Vaikutelmaa voit korostaa mustilla yksityiskohdilla.

Tutustu


Viskan

Toiminnallinen Viskan on muotoilultaan tasapainoinen ja se tarjoaa optimaalista säilytystilaa kaikissa kokoluokissa: alkaen ovellisesta 40 cm kalusteesta 120 cm kalusteeseen, jossa on neljä laatikkoa. Valitse useista malleista, pesualtaista ja lisävarusteista, jotka auttavat sinua luomaan juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivan kalusteen. Hieman muita sarjoja pienemmällä syvyydellä Viskan on optimaalinen valinta pienempään kylpyhuoneeseen. 

badrumsmöbler för små badrum

Viskan Solid

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Sileäpintaiset ovet luovat rauhallisen tunnelman ja korostavat kalusteen ajatonta ja toiminnallista muotokieltä. Valitse jokin kauniista vetimistämme tai nupeistamme ja anna kalusteelle yksilöllinen ilme. Viskan Solid on saatavana väreissä Premium White, Still Grey, Lihgt Sand, Black Oak och Accent/NCS.

Tutustu

badrumsmöbler för gästbadrum

Viskan Grip

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Viskan Gripin tyylikäs muotoilu ja selkeä ulkoasu on alumiinisen vedinlistan ansiota, joka sekä korostaa muotoilua että tekee kalusteesta erityisen kestävän. Vedinlista on samanvärinen kuin kaluste. Sarjan värivaihtoehtoja ovat Premium White, Light Sand, Still Grey ja puuviilu Black Oak. 

Tutustu

badrumsmöbler med fyra lådor

Viskan Shade

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Viskan Shade-kalusteen muotoilussa lähtökohtana on moderni tulkinta klassisesta kehysetusarjasta. Laatikkojen etuosien ympärillä oleva ohut kehys korostaa kalusteen luonnetta ja luo kauniin varjostuksen kalusteeseen. Sarjan värivaihtoehtoja ovat Premium White ja Accent/NCS.

Tutustu


Aiheeseen liittyvät sivut

Nupit ja vetimet

Tarkasti harkitut nupit ja vetimet antavat luonnetta kylpyhuonekalusteelle. Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen.

Katso lisää

Accent / NCS

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää
Pesuallashana Steel Voyage, Brushed Bronze.

Pesuallas­hanat

Pesuallashanasi antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä elementti riippumatta siitä, minkä mallin valitset. 

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

Peilikaapit

Valitsemalla yhden peilikaapistamme saat älykkään säilytystilan allaskalusteesi yläpuolelle, jossa on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu sisusta. Valitse suorakaiteen- tai pyöreän muotoinen peilikaappi eri varustelutasoilla.

Katso lisää

Kuinka valitsen kylpyhuonekalusteet?

Kenties olet jo aikaisemmi remontoinut kylpyhuoneen ja havainnut, että halvat ratkaisut kylpyhuonekalusteiden suhteen osoittautuivat pitkällä tähtäimellä huonoiksi ja kalliiksi vaihtoehdoiksi. Ehkä olit yksi niistä, joka valitsi halvemmat kylpyhuonekalusteet ja joudut nyt katumaan niitä valintoja. Silloin et todennäköisesti tee samaa virhettä uudelleen.

Oletko ostamassa uusia kylpyhuonekalusteita ensimmäistä kertaa - tässä on 5 parasta vinkkiämme kylpyhuonekalusteiden valintaan.

1. Valitse laatu – vaikka se maksaisi vähän enemmän

Remontoit kylpyhuoneen ja sijoitat kylpyhuonekalusteisiin ehkä kerran tai kaksi, korkeintaan kolme kertaa elämäsi aikana. Sillä välin vietät aikaa kylpyhuoneessasi. Peset käsiä, ajat parran, harjaat hampaat, käyt suihkussa. Samaan aikaan kylpyhuonekalusteet ovat koko ajan alttiina sekä kulumiselle että äärimmäiselle kosteudelle - päivästä toiseen.

Tärkein neuvomme sinulle, kun investoit uuteen kylpyhuoneeseen, on valita korkealaatuiset kylpyhuonekalusteet. Laatuerot eri merkkien ja kylpyhuonekalusteiden välillä ovat suuret ja jos haluat kalusteiden kestävän, se maksaa hieman enemmän kuin tee-se-itse-myymälässä, mutta pitkällä aikavälillä se on sen arvoista.

2. Valitse kylpyhuonekalusteet, joissa on TX Top Extreme™

Haluat varmasti, että kylpyhuonekalusteesi kestävät monta vuotta, koska kylpyhuoneympäristö on erittäin alttiina kosteudelle ja päivittäiselle kulumiselle. Silloin kannattaa panostaa erityisesti kosteisiin tiloihin soveltuvaan sisustukseen. Kosteusvaurioiden riski on muuten suuri. Laatu ja kosteudenkestävyys ovat asioita, joihin me INR:llä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen pintakäsittelyn TX Top Extreme™ joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat monta kertaa kosteutta ja iskuja kestävämmät kuin vastaavat markkinoilla olevat kylpyhuonekalusteet.

TX Top Extreme™ sisältyy kaikkiin meidän kylpyhuonekalusteiden, säilytyskaappien ja peilikaappien hintaan ja takaa vähintään 15 vuoden käyttöiän, jonka takuumme lupaa.

3. Valitse pohjoismaissa valmistetut kylpyhuonekalusteet

Asia, joka kannattaa ottaa huomioon kylpyhuonekalusteiden valinnassa, on alkuperä. Meille INR:llä se merkitsee Ruotsalaista laatutasoa, joka varmistetaan sillä, että meillä on tuotantoketjun täysi hallinta suunnittelusta tuotteiden kokoonpanoon ja tuotekehittelyyn. Takaamme työntekijöillemme hyvät työskentelyolosuhteet tuotannon aikana ja lyhyiden kuljetusmatkojen ansiosta ympäristökuormitus on hyvin pieni.

4. Valitse kylpyhuonekalusteet, joilla on pitkä takuu

Juuri nyt voi tuntua siltä, että onko sillä merkitystä, onko kylpyhuonekalusteillasi 5 vai 15 vuoden takuu? 5 tai 15 vuotta on, niin kaukana, mutta aika kuluu yllättävän nopeasti. Yhtäkkiä olemme tilanteessa, jossa lapset lentävät pois pesästään, silloin on mukava huomata, että ainakin kylpyhuonekalusteesi ovat ennallaan laadukkaan suojalakan ansioista.

5. Valitse kylpyhuonekalusteet oman tyylisi ja lempivärisi mukaan

Yleisin kylpyhuonekalusteiden väri pohjoismaisissa kodeissa on valkoinen. Tämä varmasti siksi, että valkoiset kylpyhuonekalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat useimpiin seinäväreihin. Mutta jos haluat allaskalusteen tai kylpyhuonekaapin, jota ei löydy keneltäkään muulta, voit tilata ne missä tahansa NCS-värissä. Kalusteet on maalattu myös sisäpuolelta valitulla värillä ja tietysti kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, joka takaa erityisen pitkän käyttöiän.

Mitä tulisi ottaa huomioon kun valitsee kylpyhuonekalusteet?

Panosta säilytystilaan, kun valitset kylpyhuonekalusteet. Usein paras vaihtoehto on valita isoin mahdollinen kaluste, joka mahtuu kylpyhuoneeseen. Jos teitä on useampi, jotka käyttävät kylpyhuonetta, niin allaskaluste kahdella altaalla on mukava ja käytännöllinen vaihtoehto.

Mitä uudet kylpyhuonekalusteet maksavat?

Hinta riippuu laadusta, alkuperästä, koosta ja materiaalista. Hinta kertoo usein onko tuote laadukas ja kestävä. Tavallisen allaskalusteen koko pienempään kylpyhuoneeseen on 60 cm ja silloin hinta on noin 1000-1500€ jos etsit laadukkaita kylpyhuonekalusteita.

Miten kauan kylpyhuonekalusteet kestävät?

Usein halutaan, että kylpyhuonekalusteet kestävät vähintään 10 vuotta ja mieluiten 15 vuotta. Kylpyhuonekalusteiden kestävyys riippuu paljon alkuperästä, hinnasta ja laadusta. Ruotsissa valmistetuissa kylpyhuonekalusteissa on usein pitkä takuu, joka takaa, että kylpyhuone kestää pitkään. Tarkista aina kylpyhuonekalusteiden takuu ennen ostoa, jotta kylpyhuoneesi kestää pidempään.

Löytyykö kylpyhuonekalusteita eri väreissä?

Kyllä. Voit valita haluamasi sävyn NCS- kartan vakioväreistä, kun tilaat kylpyhuonekalusteita. Allaskaappi lakataan valitulla sävyillä sisältä ja ulkoa. Voit valita myös säilytysratkaisun samassa NCS- sävyssä.Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme pintakäsittely, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle. Ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

Mistä löydän pieniä kylpyhuonekalusteita?

Meillä on valikoimassa kalusteita 40 cm ja siitä ylöspäin. Pienissä kalusteissa on usein ovi laatikoiden sijasta, jotta voidaan optimoida tilan käyttöä. Valitse useista eri ovivaihtoehdoista.