Kattosuihkut skandinaavisiin kylpyhuoneisiin

Esittelemme yhteistyössä ruotsalaisten hanapelaajien Prmyn ja Moran kanssa kattosuihkut, jotka sopivat sekä muotoilultaan että laadultaan suihkuseiniimme. Kaikki hanamme ovat tyyppihyväksyttyjä ja mukautettuja pohjoismaisiin vaatimuksiin mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Valitse yhteensopiva pesuallashana samalla tyylillä ja viimeistelyllä.

Kaikki kattosuihkut ja hanat

Kattosuihkusarja Steel Pleasure 2, Brushed Bronze.

INR by Primy

Kattosuihkusarja ruostumatonta terästä

Steel Pleasure on minimalistinen ja samalla eksklusiivinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattosuihkusarja, joka tarjoaa runsaan mutta pehmeän veden virtauksen, ja siinä on käännettävissä oleva kattosiivilä maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Easy-Clean kalkinpoistojärjestelmän ansiosta pidät sen puhtaana kalkkijäämistä.

Kattosuihku on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on siksi täysin lyijytön ja ystävällinen sekä sinulle että ympäristölle. Värillisissä versioissa on PVD-käsitelty pinta erittäin pitkän kestävyyden takaamiseksi. Yhdistä samasta materiaalista ja viimeistelystä valmistettujen pesuallashanojen kanssa.

Lue Lisää

Brushed Stainless – Harjattua ruostumatonta terästä.

Matte Black – PVD-pinnoitettu ruostumaton teräs.

Brushed Brass - PVD-pinnoitettu ruostumaton teräs.

Polished – Kiillotettu ruostumaton teräs.

Mora Technology Inside

Kattosuihkusarja useissa eri versioissa

Mist on korkeussäädettävä kattosuihku useissa eri versioissa. Valitse monitoimikäsisuihku kromisella viimeistelyllä tai sauvakäsisuihku, jossa suihkuletkulla on kolme eri viimeistelyvaihtoehtoa. Ruotsalainen sulavalinjainen termostaattisekoittaja sisältää useita innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, kuten Eco Flow ja Easy Clean, jotka pitävät sekä vesilaskut, että siivoukseen kuluvan ajan kurissa. Ainutlaatuisen vedenpaineen ja lämpötilan säädön takaa Safe Temp, joka tekee suihkukokemuksesta erityisen nautinnollisen.

Lue Lisää


Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
Pesuallashana Steel Voyage, Brushed Bronze.

Pesuallas­hanat

Pesuallashanasi antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä elementti riippumatta siitä, minkä mallin valitset. 

Katso lisää

Myymälät

Täältä löydät jälleenmyyjämme, jossa voit suunnitella kylpyhuonettasi ja tutustua INR-suihkuseiniin ja -kylpyhuonekalusteisiin.

Katso lisää