Vinkkejä ja neuvoja kylpyhuoneen suunnitteluun

Kylpyhuoneen rakentaminen tai remontoiminen on luova ja hauska projekti, mutta se voi myös olla melko haastavaa. Tiedät, mitä odottaa lopputulokselta – uusi ja raikas kylpyhuone – mutta matka sinne voi tuntua pitkältä ja mutkikkaalta. Ja haasteet matkan varrella voivat joskus olla sietämättömiä.

Projektin sujuvuuden varmistamiseksi on tärkeää tutustua perusteellisesti projektin vaiheisiin ja suunnitella jokainen askel etukäteen – aina materiaalien ja tuotteiden valinnasta remonttitiimin valintaan. Tälle sivulle olemme keränneet vinkkejä ja ideoita, joita voit hyödyntää suunnitellessasi kylpyhuonettasi. Älä epäröi kääntyä jonkin jälleenmyyjämme puoleen jatkaaksesi projektiasi luottavaisesti eteenpäin.

Tarkistuslista: Askeleet uuden kylpyhuoneen luomiseen

Yleensä jaamme kylpyhuonematkan neljään vaiheeseen. Tutustu niihin lyhyesti täällä tai tilaa uutiskirjeemme ja saat apua alusta loppuun.

Kylpyhuoneen tarkistuslista

Kylpyhuoneen valaistus

Kylpyhuoneen tulisi toimia yhtä hyvin niin illalla, yöllä kuin päivälläkin. Anna inspiraation iskeä ja näe, mitä sisustus integroidulla valaistuksella voi tehdä kylpyhuoneellesi.

Loistavia innovaatioita

Kasvit kylpyhuoneessa

Kylpyhuone tarjoaa monella tapaa optimaalisen ympäristön kasveille. Täältä saat apua kylpyhuoneesi suunnitteluun ja sisustamiseen kasveilla.

Inspiroidu

Ideoita pieniin kylpyhuoneisiin

Tässä kymmenen parasta vinkkiä pienen kylpyhuoneen tilankäytön optimointiin tavallista näppärämpien kalusteiden ja suihkuratkaisujen avulla.

Katso vinkit

Räätälöity suihkusseinäratkaisu

INR:llä olemme suunnitelleet ja rakentaneet räätälöityjä suihkuseinäratkaisuja 35 vuoden ajan, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle täysin ainutlaatuisen ratkaisun – joka on luotu millimetrin tarkkuudella juuri sinun kylpyhuonettasi varten.

Lue lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin.

Tutustu vaihtoehtoihin

inspirasjon for lange smale bad

Inspiraatiota pitkään, kapeaan kylpyhuoneeseen

Huoneen pitkänomaisen muodon vuoksi voi suunnittelu tuntua vaikealta, mutta todellisuudessa sinulla on hyvät mahdollisuudet luoda todella miellyttävä kylpyhuone. Tässä annamme muutamia vinkkejä ja esimerkkejä siitä, miten voit edetä suunnittelussa."

Sisusta pitkänomainen kylpyhuone

Luo kylpyhuoneesi

Suunnittele kylpyhuonekalusteesi ja suihkuseinäratkaisusi helpolla työkalullamme. Ota suunnitelma mukaasi jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin tilauksessasi.

Muista luoda

Näin valitset oikean suihkuseinäratkaisun

Millainen suihkuseinäratkaisu sopisi parhaiten kylpyhuoneeseesi ja tarpeisiisi? Hyödynnä suihkuseinäoppaamme päästäksesi nopeammin parhaaseen lopputulokseen.

Suihkuseinäopas

Pohjapiirrokset pieniin kylpyhuoneisiin

Tehokkaan ja tyylikkään kylpyhuoneen luominen tilaan, jonka pinta-ala on enintään 4 neliömetriä, tai jopa pienempi - onko se edes mahdollista?   Kyllä vain! Tässä tarkastelemme seitsemää yleistä suunnitteluratkaisua pienille kylpyhuoneille.

Pohjapiirrokset


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilikaapit

Valitsemalla yhden peilikaapistamme saat älykkään säilytystilan allaskalusteesi yläpuolelle, jossa on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu sisusta. Valitse suorakaiteen- tai pyöreän muotoinen peilikaappi eri varustelutasoilla.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää
elektriska handdukstorkar

Pyyhekuivaimet

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri versiossa, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia kylpyhuoneen suunnittelusta

Miten suunnittelen kylpyhuoneeni?

Ota huomioon pinta-ala kylpyhuoneen suunnittelussa. Käytä digitaalisia työkaluja vaihtoehtojen tutkimiseen. Voit käydä jälleenmyyjäliikkeissä, jossa voit nähdä tuotteita esillä ja saada neuvoja henkilökunnalta kylpyhuonesuunnitteluun. Valitse urakoitsija tarkasti, sillä on monia sääntöjä mitä on noudatettava remontissa, jotta vakuutus pysyy voimassa.

Missä voin suunnitella 3D-kylpyhuonetta?

Kalusteverstaassa ja suihkuverstaassa voit kokeilla eri vaihtoehtoja kylpyhuoneeseesi. Voit jopa katsoa miten ovet ja laatikot aukeavat. Tallenna suunnittelemasi kylpyhuone ja vie jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua siitä eteenpäin.

Mitä on tärkeää, kun suunnittelen kylpyhuonettani?

Valitse korkealaatuisia tuotteita suunnitellessa kylpyhuonetta. Katso hintaa. Korkealaatuiset tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät pidempään. Ota huomioon, että kylpyhuoneen täytyisi kestää vähintään 10-15 vuotta, joten valitse tuotteita, jossa on pitkä takuu.

Milloin kylpyhuoneeni on valmis?

Kaikki riippuu siitä, kuinka hyvin olet suunnitellut kylpyhuonettasi. Varaa paljon aikaa suunnitteluun ja tee yksityiskohtainen suunnitelma urakoitsijalle. Näin kylpyhuoneesi valmistuu nopeammin. Yleensä kestää 3-6 kuukautta siitä, kun suunnitelma on valmis siihen, että kylpyhuone on valmistunut.

Mitä vaiheita on kylpyhuoneen suunnittelussa?

Inspiraatiovaihe-toteutusvaihe-valmistumisvaihe. Yleensä toteutusvaihe on haastavin vaihe ja tässä vaiheessa useimmat ongelmat tulevat. Laita enemmän aikaa inspiraatiovaiheeseen niin kaikki sujuu paremmin!