Neuvoja ja vinkkejä kylpyhuoneen suunnitteluun

Kylpyhuoneen suunnittelu ja rakentaminen tai kunnostaminen voi olla hieno kokemus. Mutta se voi olla myös päinvastoin. Vastaan voi tulla monia sudenkuoppia - sekä taloudellisia että käytännöllisiä – Tämän vuoksi ei voi liikaa korostaa kuinka tärkeää on kylpyhuoneen jokaisen vaiheen huolellinen suunnittelu hyvissä ajoin. Äärimmäisen tärkeää on, että kylpyhuone on toiminnallinen ja se on tehty oikein – onhan se kodin haastavin tila.

On tärkeää valita laadukkaat ja pitkäikäiset materiaalit ja tuotteet. Et halua joutua vaihtamaan kalusteita muutaman vuoden kuluttua maalin hilseilyn vuoksi. Ja aivan yhtä tärkeää on tietysti palkata märkätiloihin erikoistuneet ammattilaiset, joilla on oikea pätevyys ja joilla on antaa todistus siitä, että työ on suoritettu oikein. Nämä ovat tärkeitä, jotta vakuutus korvaa vahingon sattuessa, mutta myös silloin, jos aiot myydä asunnon.

Tälle sivulle olemme koonneet artikkeleita, inspiraatiota, työkaluja ja tarkistuslistoja, joiden uskomme olevan hyödyllisiä kylpyhuonesuunnittelussasi.

Suihkuseinä Edge 20 Plus, Sway lasilla. Pyyhekuivan Line.

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Suunnittelutyökalut

Suunnittele ikoninen kylpyhuoneesi Kalusteverstaassa ja Suihkuverstaassa. Vie valmis suunnitelmasi jälleenmyyjälle.

 

Katso lisää
VISKAN Solid 50, väri Forest (NCS-väri S 5005-G50Y) ja peili SLOT. Suihkukulma LINC Angel Flex.

Opas: Pienet kylpyhuoneet

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Tässä 10 parasta vinkkiämme.

Katso lisää

Tarkistuslista kylpyhuoneremonttiin

Tutustu kätevään tarkistuslistaamme, joka vie sinut lähemmäksi tavoitetta - unelmiesi kylpyhuonetta - ja auttaa sinua tekemään viisaita valintoja.

Tarkistuslista

Suunnittele suihkutilaratkaisusi ja kylpyhuonekalusteesi 3D-työkalun avulla

Suunnittelemasi ratkaisut tallentuu ❤ Ikoninen kylpyhuoneeni-osioon. Tulosta suunnitelmasi ja vie se jälleenmyyjälle, jossa voit tehdä tilauksen.

Aloita suunnittelu

Kylpyhuonetrendit

Jos keittiö on kodin sydän, kylpyhuone on sen keuhkot. Se on paikka, jossa voimme rentoutua, hengähtää ja vain olla - yksin omissa ajatuksissamme.

Vuoden kylpyhuonetrendit

NCS & INR Accent

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää

P I E N E T  K Y L P Y H U O N E E T

7 yleistä pohjapiirrosta

Näin suunnittelet kauniin ja käytännöllisen kylpyhuoneen hyödyntäen pinta-alan maksimaalisesti. Katso seitsemän pienen kylpyhuoneen pohjapiirrokset ja hae inspiraatiota omaan projektiisi. 

Pohjapiirrokset

 

Loistavia innovaatioita

Integroitu valaistus sisustuksessa on käytännöllinen ominaisuus, joka antaa wow-efektin koko kylpyhuoneeseen.

Katso lisää
Räätälöity suihkuratkaisu Arc 4 Original sävyssä Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Ikkuna suihkutilassa

Linc Monument voidaan sijoittaa aivan kulmaan, jolloin ikkuna suihkutilassa ei ole ongelma. Kampanjahintaan 31.1.2024 asti.

Katso lisää

Aiheeseen liittyvät sivut

Myymälät

Täältä löydät jälleenmyyjämme, jossa voit suunnitella kylpyhuonettasi ja tutustua INR-suihkuseiniin ja -kylpyhuonekalusteisiin.

Katso lisää

Kaikki kampanjat

Suihkupaketti, suihkunurkka ja kylpyhuonekalusteet kampanjahintaan! Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta.

Katso lisää

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää

Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia kylpyhuoneen suunnittelusta

Miten suunnittelen kylpyhuoneeni?

Ota huomioon pinta-ala kylpyhuoneen suunnittelussa. Käytä digitaalisia työkaluja vaihtoehtojen tutkimiseen. Voit käydä jälleenmyyjäliikkeissä, jossa voit nähdä tuotteita esillä ja saada neuvoja henkilökunnalta kylpyhuonesuunnitteluun. Valitse urakoitsija tarkasti, sillä on monia sääntöjä mitä on noudatettava remontissa, jotta vakuutus pysyy voimassa.

Missä voin suunnitella 3D-kylpyhuonetta?

Kalusteverstaassa ja suihkuverstaassa voit kokeilla eri vaihtoehtoja kylpyhuoneeseesi. Voit jopa katsoa miten ovet ja laatikot aukeavat. Tallenna suunnittelemasi kylpyhuone ja vie jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua siitä eteenpäin.

Mitä on tärkeää, kun suunnittelen kylpyhuonettani?

Valitse korkealaatuisia tuotteita suunnitellessa kylpyhuonetta. Katso hintaa. Korkealaatuiset tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät pidempään. Ota huomioon, että kylpyhuoneen täytyisi kestää vähintään 10-15 vuotta, joten valitse tuotteita, jossa on pitkä takuu.

Milloin kylpyhuoneeni on valmis?

Kaikki riippuu siitä, kuinka hyvin olet suunnitellut kylpyhuonettasi. Varaa paljon aikaa suunnitteluun ja tee yksityiskohtainen suunnitelma urakoitsijalle. Näin kylpyhuoneesi valmistuu nopeammin. Yleensä kestää 3-6 kuukautta siitä, kun suunnitelma on valmis siihen, että kylpyhuone on valmistunut.

Mitä vaiheita on kylpyhuoneen suunnittelussa?

Inspiraatiovaihe-toteutusvaihe-valmistumisvaihe. Yleensä toteutusvaihe on haastavin vaihe ja tässä vaiheessa useimmat ongelmat tulevat. Laita enemmän aikaa inspiraatiovaiheeseen niin kaikki sujuu paremmin!