Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset nautinnollisen ja persoonallisen kylpyhuoneen luomiseen omalla tavallasi.

 

Valmistettu Ruotsissa

Korkea laatu on aina ollut toimintamme perusta, ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Laatutyössämme keskeisessä roolissa ovat omat tuotantolaitoksemme Jönköpingissä ja Malmössä, sillä valmistamalla kylpyhuonekalusteet ja suihkuseinät omilla tehtaillamme pystymme hallitsemaan koko tuotantoketjua ja huomioimaan tehokkaasti ympäristövaikutukset. Lue lisää laadustamme

Räätälöidyt ratkaisut

Olemme valmistaneet räätälöityjä suihkuratkaisuja jo yli 35 vuoden ajan ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme valmistamaan täysin ainutlaatuisia suihkutilaratkaisuja millimetrin tarkkuudella sopivaksi jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia myös kylpyhuonekalusteisiin.  Voit esimerkiksi valita kylpyhuonekalusteet missä tahansa NCS-värissä tai luoda Air-kalustesarjasta oman allaskalusteesi mittatilauspöytätasolla.

Vastuullisuus

Kuluttajatuotteiden valmistajana meillä on suuri vastuu sinua kohtaan asiakkaanamme, kuten myös ympäristöämme ja koko planeettaamme kohtaan. Vastuullisuuteen kuuluu kestävät, pitkäikäiset tuotteet sekä ympäristötietoisuus kaikessa toiminnassamme. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset sekä valmistuksessa että kuljetuksissa ja valmistamaan kylpyhuonetuotteita, jotka kestävät pitkään ja vähentävät tarvetta vaihtaa tai korvata niitä.

Olemme vuosien varrella tehneet monia toimia edistääksemme kestävää kehitystä. Yksi niistä on ainutlaatuisen TX Top Extreme™ -pintakäsittelymme kehittäminen, joka pidentää merkittävästi lakattujen puupintojen ja puuviilujen käyttöikää. Lue lisää ympäristötyöstämme

Pitkä takuu

Lupaamme toimittaa markkinoiden lujimmat ja parhaiten kulutusta kestävät tuotteet – ja suhtaudumme tähän lupaukseen vakavasti. Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille. Lue lisää takuusta


Juuremme

1980-luvun loppupuolella, pienessä skoonelaisessa verstaassa kaksi design-yrittäjää valmistaa toimistoille ja hotelleille räätälöityjä lasiseiniä, joita ei ollut saatavilla valmisratkaisuina. Heidän Inredningsglas-niminen yrityksensä, jota kutsutaan myös nimellä INR, saa vahvan maineen valmistamalla yksilöllisiä, räätälöityjä lasiseiniä. Pian lasikalusteita pääsevät tilaamaan ammattilaisten lisäksi myös kuluttajat ja ennen pitkää asiakaskunta laajenee Ruotsista kaikkiin Pohjoismaihin, jossa INR tänä päivänä on suihkukalusteiden markkinajohtaja.

Runsaat kymmenen vuotta myöhemmin, kun INR:n innovatiiviset tuotteet olivat jo tuttu näky ruotsalaisissa kylpyhuoneissa, valmistaa smoolantilainen Aspen ensimmäiset kylpyhuonekalusteensa. Aspenin valmiiksikootut, laadukkaat kalusteet näppärine yksityiskohtineen nousevat INR:n tuotteiden tavoin valtavaan suosioon. Yrityksille yhteistä on innovatiivisuus ja pohjoismaisten suunnitteluperinteiden pohjalta valmistetut, nykyaikaiset tuotteet.

INR ja Aspen yhdistyvät vuonna 2017, ja yhteiseksi tavaramerkiksi tulee INR Iconic Nordic Rooms. Kasvu jatkuu nopeana, ja kun tanskalainen Dansani ostaa yrityksen kolme vuotta myöhemmin, konsernista tulee Pohjoismaiden suurin laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden ja suihkuratkaisujen valmistaja, jonka päämarkkina-alueet ovat Ruotsi, Norja, Suomi ja Tanska. Suihkujen ja kalusteiden valmistus tapahtuu entiseen tapaan Malmön ja Jönköpingin tuotantolaitoksissa.

Syyskuussa 2023 INR ottaa askeleen uuden visuaalisen identiteetin alla, joka on selkeämpi ja vastaa entistä paremmin pohjoismaisen sisustuksen puhdasta muotoilua ja liiketoimintamme selkeyttä. Nyt nimemme on jälleen INR.


Tutustu myös näihin

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Yhteensopivat viimeistelyt

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. 

Katso lisää