allaskaapit

Allaskaapit
ja pesualtaat

Allaskaapit mukavampaan aamuun

Tutustu allaskaappeihimme, joiden ikoninen design ja korkea laatu sekä kätevät toiminnat ja lisävarusteet takaavat vuosien huolettoman käytön. Kaikki allaskaappimme saavat TX Top Extreme™ -pintakäsittelyn, jonka avulla allaskaappi kestää kosteutta ja iskuja sekä päivittäistä kulutusta vähintään 15 vuoden ajan.

Vertaa sarjoja   TX Top Extreme™

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustekampanja VISKAN Grip 60 ja peilikaappi. Tarjous on voimassa 31.8.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Sarjat

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

INR:n allaskaapit

Kylpyhuonekalusteiden valmistaja Aspen Bad on vuodesta 2017 lähtien kuulunut uuteen INR-konserniin, mutta sen DNA on säilynyt ja intohimo laadukkaisiin kylpyhuonekalusteisiin sekä allaskaappeihin elää vahvana.

Meiltä saat huippulaatuiset allaskaapit, joiden suunnittelu, innovaatio ja ominaisuudet ovat omaa luokkaansa sekä ulkoisesti että sisäisesti. Allaskaapit ja niiden vakio-ominaisuudet ovat korkeaa tasoa, mutta voit myös lisätä fiksuja lisävarusteita kuten äänentoiston tai valaistuksen.

Kaikki INR-allaskaapit toimitetaan valmiiksi koottuina, käsiteltynä erittäin iskun- ja vedenkestävällä TX Top Extreme -lakalla. Allaskaapit on varustettu pehmeästi sulkeutuvilla Grassin laatikoilla ja tarjoamme niille 15 vuoden takuun.  Riippuen siitä, mitkä allaskaapit valitset, saat pesualtaan kestävällä posliinilla, kivikomposiitilla tai silkkisen sileällä Corian tai Dekton komposiittimateriaalilla.

 

Miten valita oikea allaskaappi?

Valitse allaskaapin leveys

Aloita valitsemalla oikean kokoinen allaskaappi kylpyhuoneeseesi. Valikoimastamme löydät allaskaapit pieneen kylpyhuoneeseen, joista kapein malli on vain 40 cm leveä. Suurin allaskaappi löytyy AIR-sarjastamme, jonka leveys on jopa 180 cm. Vaikka allaskaappi olisi leveydeltään kapea, saat siihen reilusti säilytystilaa valitsemalla esimerkiksi ulosvedettävät laatikot.

Valitse allaskaapin malli

Valikoimastamme löytyy kolme eri sarjaa AIR, GRAND ja VISKAN, jotka kaikki edustavat Pohjoismaista muotoilua. AIR-sarjan allaskaapit koostuvat kätevistä moduuleista, jotka voi kiinnittää seinään ilman jalkoja. AIR-sarjalle ominaista on myös pöytätason päälle sijoitettava posliinipesuallas. Posliini on materiaalina luja ja kulutusta kestävä, joten se soveltuu käytettäväksi myös pesualtaassa. Posliinista valmistettu pesuallas on kaiken lisäksi helppo pitää puhtaana. Valitse allaskaappi, jossa on joko pyöreä tai neliskanttinen pesuallas oman makusi ja kylpyhuoneen tyylin mukaan.

GRAND-sarjan allaskaapit tarjoavat eniten säilytystilaa ja vaihtoehtoja, jotta voit koota itsellesi ylellisen kalusteen haluamillasi ominaisuuksilla.  Allaskaappi ylimääräisellä pistorasialla puolestaan helpottaa esimerkiksi sähköhammasharjojen, hiustenkuivaimien ja muiden sähkölaitteiden käyttöä.

VISKAN-sarjan allaskaapit edustavat ikonista muotoilua ja sarjan pesuallas on saatavilla joko klassisella posliinipesualtaalla tai minimalistisella kivikomposiittipesualtaalla. VISKAN-sarjan allaskaapit, kuten myös muut allaskaapit ja kalusteet, voit saada haluamassasi NCS-värissä. NCS-värin VISKAN-allaskaappi päällystetään kestävällä TX Top Extreme™-lakalla, joka on suunniteltu kestämään kylpyhuoneen kosteissa tiloissa.

Valitse vedin ja lisävarusteet

Saat allaskaapista persoonallisen, kun valitset siihen sisustukseen sopivat nupit tai vetimet. Voit myös valita suosikkisi useiden lisävarusteiden valikoimasta, jotta allaskaappi sopii juuri sinun ja oman kylppyhuoneesi tarpeisiin. Pluspakettien avulla voit muun muassa pitää laatikot järjestyksessä kätevien säilytyslokeroiden avulla tai lisätä valaistuksen laatikon sisään, jolloin valaistus aktivoituu avatessasi laatikon. Allaskaappien erikokoiset ja -malliset vetimet tekevät kylpyhuoneesi kalusteista entistä persoonallisempia ja käytännöllisempiä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia allaskaapeista

Mitä tulisi ottaa huomioon kun valitsee allaskaapin?

Ota huomioon kylpyhuoneen koko allaskaappia valittaessa.Jos teitä on useampi, jotka käyttävät kylpyhuonetta, niin allaskaappi kahdella altaalla voisi olla hyvä vaihtoehto. Katso myös hintoja. Korkealaatuiset tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät pidempään. Ruotsissa valmistetuissa allaskaapeissa on usein pitkä takuu, jopa 15 vuotta.

Saako allaskaapin eri väreissä?

Kyllä. Valitse haluamasi sävy NCS- kartan vakioväreistä. Allaskaappi lakataan valitulla sävyllä sisältä ja ulkoa. Voit valita myös säilytysratkaisun samassa NCS- sävyssä. Kaikissa kalusteissa on TX Top Extreme pintakäsittely, joka kapseloi ja pitää puupinnat saumattomina ja siten kosteuden läpäisemättöminä. Sen ansiosta kalusteet ovat erittäin kestäviä iskuille ja päivittäiselle kulumiselle ainakin 15 vuoden ajan, jonka takuumme lupaa.

Voinko luoda oman allaskaapin?

Kyllä. Testaa digitaalista työkalua verkkosivuillamme. Kalusteverstaassa voit luoda oman allaskalusteesi juuri sellaiseksi kuin haluat ja lisätä siihen varusteita, hanan ja yhteensoopivan säilytysratkaisun. Voit myös tarkatsella ratkaisuasi eri kulmista, jopa sisältä.

Mitä eroa on eri valmistajien allaskaapeissa?

Ero on sekä suunnittelussa, materiaalissa, alkuperässä ja ominaisuuksissa. Hinta ja takuuaika on hyvä indikaattori. Korkealaatuiset tuotteet maksavat hieman enemmän, mutta kestävät pidempään. Ruotsissa valmistetuissa allaskaapeissa on usein pitkä takuu, jopa 15 vuotta. Mieti, että kylpyhuoneesi tulisi kestää 10-15 vuotta.Valitse Ruotsissa valmistettu allaskaappi ja voit luottaa, että se kestä

Allaskaappi VISKAN Grip 60

Allaskaappi GRAND Solid 100 Natural Oak

Allaskaappi VISKAN Solid 50 Accentväri 'Forest'

Allaskaappi GRAND Walnot