Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet, joista huokuu lämpö, valo ja ikoninen muotoilu

Tee pyyhekuivaimesta upea sisustusyksityiskohta kylpyhuoneeseen. Palkitut pyyhekuivaimet ovat saatavana useina malleina ja väreinä. Voit saada ne myös lakattuna suosikkivärilläsi. Lisää vielä yhteensopivat koukut. Mikä pyyhekuivaimistamme on sinun suosikkisi?

Tutustu pyyhekuivaimiin

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Pyyhekuivain

BOW


Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Väri
Valkoinen Musta NCS Mattaharjattu Kiiltävä
Mitat
1700 mm.
Hinta alk
618 €

Pyyhekuivain

LINE


Alkuperäinen pitkulainen pyyhekuivain, jonka yläosassa oleva ikoninen valoraita ilmaisee, että kuivain on käytössä. LINE kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Väri
Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki
Mitat
1750 mm ja 850 mm.
Hinta alk
319 €

Pyyhekuivain

MARK


LINE-pyyhekuivaimen kulmikas versio. Yläosassa on sama ikoninen valoraita, joka ilmaisee, että kuivain on käytössä. MARK kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Väri
Kiiltävä NCS
Mitat
1750 mm ja 850 mm.
Hinta alk
371 €

Pyyhekoukku

LINE


Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena RAL-sävynä.

Väri
Kiiltävä Mattaharjattu NCS Messinki Valkoinen Musta
Hinta alk
45 €

Pyyhekoukku

BOW


Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena RAL-sävynä.

Väri
Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä
Hinta alk
67 €

Pyyhekoukku

MARK


Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen MARK-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena RAL-sävynä.

Väri
Kiiltävä NCS
Hinta alk
52 €

Palkitut pyyhekuivaimet

Vertikaaliset, sähköiset pyyhekuivaimet ovat pitkään olleet huomionkohteena ja olemmekin lisänneet valikoimaamme muutaman uuden ikonin. Red Dot Award -palkinnon saanut pyyhekuivaimemme BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. Pyyhekuivainten ominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden muotoilu.

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimemme eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Valitse suosikkisi kolmesta mallista: pyöreästä LINE pyyhekuivaimesta kulmikkaampaan LINE versioon. BOW pyyhekuivaimet on saatavana jopa kymmenessä eri värivaihtoehdossa. Tyylikkäsitä LINE pyyhekuivaimista suosituin on kiiltävä, mutta sen voi valita myös mattaharjattuna, mustana, valkoisena, messinkisenä tai haluamassasi RAL-värissä. Minkä pyyhekuivaimistamme valitset?

Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet

Valkoiset pyyhekuivaimet

Mustat pyyhekuivaimet

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Lue lisää

Designmallistot

Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

Lue lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Lue lisää