Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet, joista huokuu lämpö, valo ja ikoninen muotoilu

Tee pyyhekuivaimesta upea sisustusyksityiskohta kylpyhuoneeseen. Palkitut pyyhekuivaimet ovat saatavana useina malleina ja väreinä. Voit saada ne myös lakattuna suosikkivärilläsi. Lisää vielä yhteensopivat koukut. Mikä pyyhekuivaimistamme on sinun suosikkisi?

Tutustu pyyhekuivaimiin

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Pyyhekuivain

BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Valkoinen Musta NCS Mattaharjattu Kiiltävä

Hinta alk 550 €

Pyyhekuivain

LINE

Vertikaalinen pyyhekuivain, jonka yläosassa oleva ikoninen valoraita ilmaisee, että kuivain on käytössä. LINE kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Valkoinen Musta Messinki

Hinta alk 390 €

Pyyhekuivain

MARK

LINE-pyyhekuivaimen kulmikas versio. Yläosassa on sama ikoninen valoraita, joka ilmaisee, että kuivain on käytössä. MARK kuivaa pyyhkeesi tehokkaasti ja mahtuu melkein minne tahansa.

Kiiltävä NCS

Hinta alk 460 €

Pyyhekoukku

LINE

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen LINE-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Kiiltävä Mattaharjattu NCS Messinki Valkoinen Musta

Hinta alk 40 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä

Hinta alk 70 €

Pyyhekoukku

MARK

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen MARK-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Kiiltävä NCS

Hinta alk 50 €

Palkitut pyyhekuivaimet

Vertikaaliset, sähköiset pyyhekuivaimet ovat pitkään olleet huomionkohteena ja olemmekin lisänneet valikoimaamme muutaman uuden ikonin. Red Dot Award -palkinnon saanut pyyhekuivaimemme BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. Pyyhekuivainten ominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden muotoilu.

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimemme eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Valitse suosikkisi kolmesta mallista: pyöreästä LINE pyyhekuivaimesta kulmikkaampaan LINE versioon. BOW pyyhekuivaimet on saatavana jopa kymmenessä eri värivaihtoehdossa. Tyylikkäsitä LINE pyyhekuivaimista suosituin on kiiltävä, mutta sen voi valita myös mattaharjattuna, mustana, valkoisena, messinkisenä tai haluamassasi RAL-värissä. Minkä pyyhekuivaimistamme valitset?

Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet

Valkoiset pyyhekuivaimet

Mustat pyyhekuivaimet

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Iconic Dots

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Sarjat

Iconic Dots

Iconic Dots on kylpyhuoneen sisustuksessa kuin piste i:n päälle. Tutustu pyyhekuivaimiimme, kattosuihkuihimme, pesuallashanoihimme ja suihkutilaan suunniteltuihin ikonisiin säilytysratkaisuihin.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää