Pyyhekuivaimet

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet ikonisella designilla

Tee pyyhekuivaimesta kylpyhuoneen upea sisustusyksityiskohta. Palkintoja ansainnut pyyhekuivaimemme on saatavana yhteensopivilla koukuilla, eri viimeistelyissä ja väreissä. Voit jopa saada sen maalattuna haluamassasi värissä. Mikä pyyhekuivaimistamme on suosikkisi?

Vertaa pyyhekuivaimia

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Pyyhekuivain

LINE

LINE pyyhekuivain on yksi rakastetuimmista tuotteistamme ja se soveltuu erinomaisesti kaikkiin kylpyhuoneisiin. Tunnistat sen kuivamen yläosan ikonisesta sinisestä LED-valoraidasta.

Matte Black Polished Valinnainen NCS

Hinta alk 390 €

Pyyhekuivain

BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Matte White Matte White / Brushed Black Vit och valfri NCS Svartborstad och valfri NCS Brushed Black
Matte White / Matte Brushed Matte White / Polished Brushed Black / Matte White Brushed Black / Matte Brushed Brushed Black / Polished

Hinta alk 550 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Matte White Matte Brushed Brushed Black
Polished

Hinta alk 70 €

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Palkitut pyyhekuivaimet

Vertikaaliset, sähköiset pyyhekuivaimet ovat pitkään olleet huomionkohteena ja olemmekin lisänneet valikoimaamme muutaman uuden ikonin. Red Dot Award -palkinnon saanut pyyhekuivaimemme BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. Pyyhekuivainten ominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden muotoilu.

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimemme eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Valitse suosikkisi kolmesta mallista: pyöreästä LINE pyyhekuivaimesta kulmikkaampaan LINE versioon. BOW pyyhekuivaimet on saatavana jopa kymmenessä eri värivaihtoehdossa. Tyylikkäsitä LINE pyyhekuivaimista suosituin on kiiltävä, mutta sen voi valita myös mattaharjattuna, mustana, valkoisena, messinkisenä tai haluamassasi RAL-värissä. Minkä pyyhekuivaimistamme valitset?

Mustat pyyhekuivaimet

Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet

Valkoiset pyyhekuivaimet