pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet ikonisella designilla

Tee pyyhekuivaimesta kylpyhuoneen upea sisustusyksityiskohta. Palkintoja ansainnut pyyhekuivaimemme on saatavana yhteensopivilla koukuilla, eri viimeistelyissä ja väreissä. Voit jopa saada sen maalattuna haluamassasi värissä. Mikä pyyhekuivaimistamme on suosikkisi?

Vertaa pyyhekuivaimia

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Pyyhekuivaimet

Täältä löydät energiatehokkaat pyyhekuivaimet, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. 

Katso lisää
INR Unleashead –

Sarjat

Unleashed

Katso lisää

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Palkitut pyyhekuivaimet

Vertikaaliset, sähköiset pyyhekuivaimet ovat pitkään olleet huomionkohteena ja olemmekin lisänneet valikoimaamme muutaman uuden ikonin. Red Dot Award -palkinnon saanut pyyhekuivaimemme BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. Pyyhekuivainten ominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin niiden muotoilu.

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimemme eivät kuluta sähköä sen enempää kuin tavallinen halogeenilamppu. Valitse suosikkisi kolmesta mallista: pyöreästä LINE pyyhekuivaimesta kulmikkaampaan LINE versioon. BOW pyyhekuivaimet on saatavana jopa kymmenessä eri värivaihtoehdossa. Tyylikkäsitä LINE pyyhekuivaimista suosituin on kiiltävä, mutta sen voi valita myös mattaharjattuna, mustana, valkoisena, messinkisenä tai haluamassasi RAL-värissä. Minkä pyyhekuivaimistamme valitset?

mustat pyyhekuivaimet

Mustat pyyhekuivaimet

pyyhekuivaimet

Pitkät ja kapeat pyyhekuivaimet

valkoiset pyyhekuivaimet

Valkoiset pyyhekuivaimet