LINE-pyyhekuivaimet mustana.

Projektiasiakkaille

Tervetuloa projektiasiakkaaksemme. INR edustaa ruotsissa valmistettuja suihkutilaratkaisuja ja kylpyhuonekalusteita skandinaavisella muotoilulla, jotka luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Tiedostot

Asennusohjeet
Mittapiirrustukset ja DWG-tiedot
Hoito-ohjeet ja takuu

Lue lisää

Ympäristö

Kaikille LINC Original-malliston suihkuseinille on myönnetty Joutsenmerkki, ja kalusteemme on rekisteröity Joutsenmerkin talotuoteportaaliin sekä hyväksytty käytettäviksi joutsenmerkityissä taloissa.

Lue lisää

Laatu

Materiaalina käytettävän laadukkaan puun, lasin ja alumiinin sekä markkinoiden parhaan ja kestävimmän pintakäsittelyn ansiosta kaikkien sarjojemme kaikkia tuotteita voidaan käyttää kylpyhuoneen sisustamiseen laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Lue lisää


Valikoima

Tutustu projektivalikoimaamme, joka koostuu erityisesti projektimarkkinoille kehittämistämme tuotteista. Voit tietysti tutustua myös muuhun valikoimaamme ja päättää, mitkä tuotteet sopivat parhaiten juuri sinun projektikohteeseen.

Projektivalikoima


Ota yhteyttä

Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten voisimme olla avuksi.

Stiina Komi

Project Sales Manager
stiina.komi@inr.fi

010 209 3311

Joakim Forsström

Maajohtaja
joakim.forsstrom@inr.fi

010 209 3305


Asiakaspalvelu ja showroom

Linnatullinkatu 1,

02600 Espoo

Varaa aika sähköpostitse tai puhelimitse tuote-esittelyyn showroomillemme arkipäivisin klo 8 – 16 välillä.

Sähköposti: info@inr.fi
Puhelin: 010 209 3300


Aiheeseen liittyvät sivut

Allaskaluste Grip 140 Dark Oak.

INR

Ruotsissa valmistetut suihkutilaratkaisut ja kylpyhuonekalusteet skandinaavisella muotoilulla luovat edellytykset helpompaan arkeen korkean laadun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Katso lisää

TX Top Extreme™

Ostaessasi INR:n kylpyhuonekalusteen, peilikaapin tai kylpyhuoneen säilytysratkaisun TX Top Extreme™ -lakka sisältyy hintaan.

Katso lisää

Ympäristövastuu

Kestävä kehitystyömme perustana ovat YK:n Agenda 2030 ja 17 globaalia tavoitetta, jotka tekevät planeetastamme paremman paikan asua.

Katso lisää