PROJEKTimyynti

Tervetuloa projektiasiakkaaksemme. INR Iconic Nordic Rooms edustaa korkealaatuista pohjoismaista kylpyhuonemuotoilua - materiaaleista, jotka kestävät kodin vaativimmassa ympäristössä vähintään 15 vuoden ajan. Seuraavan sukupolven TX Top Extreme ™ -kylpyhuoneen sisustus on täällä.

 

 

Tiedostot

Asennusohjeet
Mittapiirrustukset ja DWG-tiedot
Hoito-ohjeet ja takuu

Lue lisää

YMPÄRISTÖ

Kaikille LINC Original-malliston suihkuseinille on myönnetty Joutsenmerkki, ja kalusteemme on rekisteröity Joutsenmerkin talotuoteportaaliin sekä hyväksytty käytettäviksi joutsenmerkityissä taloissa.

Lue lisää

Laatu

Materiaalina käytettävän laadukkaan puun, lasin ja alumiinin sekä markkinoiden parhaan ja kestävimmän pintakäsittelyn ansiosta kaikkien sarjojemme kaikkia tuotteita voidaan käyttää kylpyhuoneen sisustamiseen laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Lue lisää

VALIKOIMA

Tutustu projektivalikoimaamme, joka koostuu erityisesti projektimarkkinoille kehittämistämme tuotteista. Voit tietysti tutustua myös muuhun valikoimaamme ja päättää, mitkä tuotteet sopivat parhaiten juuri sinun projektikohteeseen. 

Projektivalikoima

Ota yhteyttä

Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten voisimme olla avuksi.

Stiina Komi

Project Sales Manager
stiina.komi@inr.fi

010 209 3311

Jussi Pöyhönen

Projektipäällikkö
jussi.poyhonen@inr.fi

010 209 3306

Joakim Forsström

Maajohtaja
joakim.forsstrom@inr.fi

010 209 3305

Asiakaspalvelu ja showroom

Syksyn aikana muutamme uusiin upeisiin tiloihin, jonne tulee entistä isompi showroom kaikilla upeilla uutuustuotteilla. Muuton vuoksi Itsehallintokujan Showroom on toistaiseksi pois käytöstä.

INR ICONIC NORDIC ROOMS

Linnatullinkatu 1 LT 1 
02 600 Espoo

p. 010 209 3300

info@inr.fi

Asikaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8-16.


Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää
Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Karkaistujen suihkulasiemme ansiosta suihkussa käyminen on aina turvallista.

Tietoa INR

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on jatkuvasti mukana suunnittelussa, kun valmistamme kylpyhuoneen sisustusta tälle ja tuleville sukupolville.

Katso lisää