Pyyhekuivain MARK, punainen RAL.

Energiatehokkaat pyyhekuivaimet ikonisella muotoilulla

Tutustu energiatehokkaisiin sähkökäyttöisiin pyyhekuivaimiimme kahdessa eri versiossa, joiden ihastuttava muotoilu ja hienot materiaalit tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä, valoa ja tyyliä. Täydennä saman sarjan pyyhekoukuilla.

Kaikki pyyhekuivaimet

Line

Line-pyyhekuivain on designikoni ja yksi suosituimmista tuotteistamme. Upean muotoilunsa ja nerokkaan rakenteensa ansiosta Line lämmittää pyyhkeen tehokkaasti samalla, kun yläosassa oleva sininen LED-valo antaa mukavaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Lue lisää

Alkuperäinen

Tiukka muotoilu ja rakenne säästävät arvokasta tilaa – pieneenkin kylpyhuoneeseen mahtuu helposti kaksi pyyhekuivainta. Line näyttää hyvältä yksinään, mutta hienoimmalta ryhmässä. Perheessä voi olla hyvä idea hankkia jokaiselle perheenjäsenelle oma kuivain. Yhdistä saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Ruostumaton teräs

Pyyhekuivain on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (SS 304). Se on tähän tarkoitukseen parhaiten sopiva teräs, jolla on optimaaliset lämpöä säilyttävät ominaisuudet. Valitse jokin monista klassisista viimeistelyistä tai Accent/NCS. Unleashed-mallistossa on kauniita harjattuja viimeistelyjä PVDkäsitellyllä pinnalla, jotka sopivat värinsä puolesta täydellisesti Arc Original -suihkusarjan heloihin ja INR by Primy -hanoihin.

Yövalaistus

Pyyhekuivaimen yläosassa on lämmitystä ja valaistusta ohjaava virtapainike. Kun sininen valoraita – joka antaa juuri oikean määrän valaistusta kylpyhuoneeseen yöllä – palaa, kuivain on valmis lämmittämään pyyhkeesi.

29W

Line on yksi markkinoiden energiatehokkaimmista sähkökäyttöisistä pyyhekuivaimista, jonka kulutus on vain 29W. Line on S-merkitty, mikä takaa parhaan mahdollisen sähköisen turvallisuuden.

Bow

Bow syntyi suunnitteluyhteistyössä parhaalla palkinnolla, jota uskalsimme edes toivoa: Red Dot Design Award -palkinto erinomaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Bow tarkoittaa innovatiivista muotoilua valitsemassasi muodossa. Periaate on nerokkaan yksinkertainen. Valitse pyyhekuivaimen takaosa halutussa viimeistelyssä ja yhdistä siihen etukappale samassa tai eri viimeistelyllä. Yhdistä samaan sarjaan kuuluvat pyyhekoukut.

Lue lisää

Red Dot -voittaja

Innovatiivinen pyyhekuivain yksivärisellä muotoilulla tai omalla valitsemallasi väreillä ja viimeistelyillä. Lämmitä pyyhe kuivaimen kaartuvassa ylä- tai alaosassa ja nauti alaspäin suuntautuvasta valkoisesta valosta, joka toimii tehokkaana yövalona.

Ympäristöystävällinen

Bow valmistetaan kierrätetystä alumiinista. Se on ystävällinen tuote sekä ympäristölle että lompakolle alhaisen sähkönkulutuksen ansiosta.

34W

Pyyhekuivain toimii sähköllä, ja sen kulutus on vain 34W. Bowkuivain lämmittää ja kuivaa pyyhkeen energiatehokkaasti. Bow on S-merkitty, mikä takaa parhaan mahdollisen sähköturvallisuuden.

Yövalaistus

Kun Bow on kytketty päälle, se hohtaa valkoista valoa, joka on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä. Virtapainike sijaitsee pyyhekuivaimen pohjassa.


Aiheeseen liittyvät sivut

INR Unleashead –

Unleashed

Unleashed-mallisto luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla.

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.är känna våra duschar i 4 serier med olika tjocklek på glas och med olika valmöjligheter. De flesta av våra duschar har kostnadsfri måttanpassning oavsett serie.

Katso lisää

Trendi 01 – Skandinaavista maksimalismia

Leikkisä ja iloinen kylpyhuonetrendi, jonka pohjana on skandinaavinen muotoilu. Täällä uusi ja vanha on sulassa sovussa keskenään voimakkaiden sinisten tai punaisten sävyjen kanssa.

Katso lisää