Pyyhekuivaimet

Tutustu energiatehokkaisiin sähköisiin pyyhekuivaimiimme kolmessa eri vaihtoehdossa. Huomaat kuinka tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit voivat tarjota sekä lämpöä, valoa että tyyliä. Älä unohda saman sarjan pyyhekoukkuja, jolla luot yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

BOW

Red Dot Award ‑palkinnon saanut BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. BOW lämmittää froteepyyhkeen energiaa säästäen mutta tehokkaasti, koska pyyhe roikkuu ilmavasti ja kuivuu siksi nopeammin kuin taiteltuna. BOW on saatavana monilla pintakäsittelyillä ja etuosa myös valinnaisella puolimatalla RAL-värillä. Alhaalla lattiaa kohti suunnattu LED-valo on kaunis yksityiskohta, joka luo miellyttävää valoa pimeässä. Yhdistele saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Mattavalkoinen - Matta harjattu - Kiiltävä - Musta harjattu
- Valinnainen NCS takakappale; mattavalkoisena tai mustana harjattu

Siirry tuotteisiin

LINE

LINE-pyyhekuivain on yksi rakastetuimmista tuotteistamme. Sen yläreunassa on ikoninen sininen LED-valoraita, ja se sopii erinomaisesti kaikkialle. Valitse kiiltävä tai mattaharjattu teräs, messinki, valkoinen tai mattamusta tai vaikkapa oma suosikkivärisi NCS-asteikolta. Voit valita pyyhekoukuille saman pintakäsittelyn.

Kiillotettu - Matt harjattu - Matta valkoinen
Mattamusta - Messinki - Valinnainen NCS

Siirry tuotteisiin

MARK

MARK on ryhdikkäämpi versio LINE-klassikosta – sen muotoilu sopii ARC-suihkusarjan sekä STRICT-pesuallashanan heloihin. Valitse kiiltävä ruostumaton teräs tai mikä tahansa puolimatta NCS-väri. Yhdistele saman sarjan pyyhekoukkujen kanssa.

Kiiltävä - Valinnainen NCS

Siirry tuotteisiin

Pyyhekuivain

LINE

LINE pyyhekuivain on yksi rakastetuimmista tuotteistamme ja se soveltuu erinomaisesti kaikkiin kylpyhuoneisiin. Tunnistat sen kuivamen yläosan ikonisesta sinisestä LED-valoraidasta.

Matte Black Polished Valinnainen NCS

Hinta alk 390 €

Pyyhekuivain

BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.

Matte White Matte White / Brushed Black Vit och valfri NCS Svartborstad och valfri NCS Brushed Black
Matte White / Matte Brushed Matte White / Polished Brushed Black / Matte White Brushed Black / Matte Brushed Brushed Black / Polished

Hinta alk 550 €

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Matte White Matte Brushed Brushed Black
Polished

Hinta alk 70 €

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Suunnittele

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää