Peilikaapit ikonisella designilla

INR:n laadukas peilikaappi on älykäs säilytysratkaisu allaskalusteen yläpuolelle, jonka sisäpuoli on suunniteltu ajatuksella. Tehokas LED-valaistus, pistorasiat, ja pientarvikemagneetti ja sisäpeilit sisältyvät vakiovarusteisiin. Kaikki peilikaappimme valmistetaan Ruotsissa ja ne sopivat hyvin kosteisiin tiloihin.

C I R C

Pyöreä peilikaappi 

CIRC on markkinoiden ylellisin peilikaappi trendikkäällä pyöreällä 800 mm peilillä. Kaappi on saatavana Premium White -värisenä, kolmella eri tammiviilulla ja INR Accent -värillä, joten se sopii kaikkiin allaskalustesarjoihimme. Takaosa ja hyllyt kaapin sisällä ovat Natural Oak-tammiviilua.

CIRC

S T A G E

Neliskulmainen peilikaappi

Ruotsissa valmistettu peilikaappi sisältää peilit myös ovien sisäpuolella, kätevät varusteet kuten pientarvikemagneetin ja pistorasian. Peilikaappi yhdistetään huoneen virtakytkimeen. Jos haluat peilikaapin säädettävällä valaistuksella on STAGE Plus kosketuspainikkeilla erinomainen valinta.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

STAGE

L O I S T A V I A  I N N O V A A T I O I T A

Älykkäät toiminnot saavat kylpyhuoneesi säteilemään, WOW!

Seuraa valoa

Asiakkaidemme suosikit

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kaikki peilimme ja peilikaappimme.

Sarjat

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Sarjat

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Asioita, jotka tulee ottaa huomioon peilikaappia valittaessa

Peilikaappia valitessa on otettava huomioon useita asioita. Ulkonäkö, koko, mutta myös mitä ominaisuuksia kaapiltasi haluat. Katso alta, mitä olemme huomioineet peilikaapin suunnittelussa.

Miksi peilikaappi?

Pohditko peilikaapin vai tavallisen peilin välillä? Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Vaikka tavallinen peili saattaa antaa hieman ilmavamman vaikutelman, peilikaappi tarjoaa säilytystilaa, jota ei voi koskaan olla kylpyhuoneessa liikaa. Tarjolla on myös muita etuja, kuten pistorasia ja muut käytännölliset ominaisuudet.

Peilikaappi käytännöllisillä toiminnoilla

Tuskin pärjäät ilman peilikaapin sähköpistorasiaa. Parranajokoneen tai hammasharjan lataaminen kaapin sisällä nukkuessasi tai töissä ollessasi on kullan arvoista. Toinen fiksu yksityiskohta on pientarvikkeiden pidikemagneetti, johon voit kiinnittää pinsetit tai kynsileikkurit. Lisävarusteena valittavissa suurentavan peilin, jonka kiinnität oven sisäpuolelle.

Peilikaapin väri ja muoto

Nelikulmainen vai pyöreä peilikaappi? Pyöreät peilit eivät ole koskaan olleet trendikkäämpiä kuin nyt, ja niitä on saatavana myös peilikaappina. Haluatko peilikaapin samanväriseksi tai samasta viilumateriaalista, kuin allaskalusteesi vai valitsetko valkoisen peilikaapin?

Peilikaappi valaistuksella

Peilikaapin valaistus on kaiken A ja O. Valitse peilikaappi, jossa on sekä ylä- että alavalaistus, niin saat todella tyylikkään peilikaapin, joka on myös toimiva. On käytännöllistä, ettei illalla tarvitse kytkeä kattovalaisinta päälle, vaan antaa peilikaapin tunnelmallisen valon valaista kylpyhuoneen.

Ruotsissa valmistetut peilikaapit

Koska INR:n peilikaapit valmistetaan Ruotsissa, on koko tuotantoketju hallinnassamme ja takaa hyvän laadun. Kun valitset INR:n peilikaapin saat laadukkaan tuotteen, joka kestää ja säästää ympäristöä.

Peilikaappi pitkällä tuotetakuulla

Kannattaa miettiä, kuinka pitkä peilikaapin takuuaika on. Kylpyhuoneen kosteassa ympäristössä kannattaa valita peilikaappi, joka takaa pitkän käyttöiän ja jolla on pitkä takuu.