Grand Grip

Grand Grip saa harmonisen ja tasapainoisen ilmeensä laatikoiden välissä olevan tyylikkäästi upotetun vetimen ansiosta. Viilupintaisessa Grand Grip-kalusteessa vedinlista on valmistettu massiivitammesta. Kaluste on saatavana myös valkoisena tai Accent/NCS-sävyinä. Kaikki kylpyhuonekalusteemme valmistetaan Ruotsissa ja niissä on TX Top Extreme™ -pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuoden ajan

Mitat

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Korkeus: 570 mm
Syvyys: 450 mm

Värivaihtoehdot ja viilut

Valkoinen Tammi Dark Oak Musta NCS

Maksimaalista säilytystilaa

Grand tarjoaa maksimaalisen säilytystilan Grassin pehmeästi sulkeutuvilla laatikoilla, jotka ovat sekä korkeampia että syvempiä kuin muissa sarjoissa.

Piensäilytys

Mustasta alumiinista ja luonnontammesta valmistettu laatikon sisäosa, jotka pitää pientavarasi järjestyksessä. Käännä se saadaksesi kätevän säilytysratkaisun meikkikynillesi ja hammasharjoillesi. 2-pakkaus.

Korkeat kaapit

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Twin korkeassa kaapissa on kaksipuolinen peiliovi.Tutustu

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Valitse ja luo allaskalusteesi

Grand Grip on saatavana kolmessa kauniissa viilussa: Natural Oak, Dark Oak ja Black Oak. Koskettamalla kalusteen pintaa voit aistia ja tuntea laadukkaan luonnonmateriaalin. Kaluste on saatavana myös valkoisena tai Accent/NCS-sävyinä. Viilumme petsataan ensin halutulla värillä ja lakataan sitten TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä..

Kaikki Grand Grip


Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Kaikkiin Grand allaskalusteisiin on valittavissa joko posliininen tasoallas tai työtaso upotetulla altaalla. Levelissä löytyy valikoima kauniita ja kestäviä kvartsikomposiitista valmistettuja työtasoja hanareillä tai ilman. Työtasot ovat naarmuuntumattomia ja koska materiaali ei ime nestettä, se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka vaatii suurta huolellisuutta ja päivittäistä huoltoa altistuessaan vedelle ja saippualle. Yhdistä tasoon sopiva  mattamusta tai mattavalkoinen upotettu posliiniallas.

Materiaalit


Lisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Accent / NCS

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Accent / NCS

Pohjaventtiili Easy-Clean

Nosta, huuhtele ja laita takaisin. Saatavana sekä ylivuotoaukolliseen, että ylivuotoaukottomaan pesualtaaseen. Hanat ja pohjaventtiilit


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää