G R A N D  G R I P

Tyylikäs allaskalustesarja linjakkailla vedinlistoilla

Tyylikäs allaskalustesarja, jossa sileät etusarjat ja linjakkaat alumiinivedinlistat, jotka sopivat täydellisesti runkoon ja antaa minimalistisen ilmeen. Osana Grand-perhettä Grip tarjoaa allaskalusteissa paljon ja parasta: runsaasti tilavaa säilytystilaa ja mestarillista laatua. Sarja on valmistettu Ruotsissa ja kaikki Grand kalusteet on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta.

Yksityiskohdat

Leveydet

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Korkeus: 570 mm

Syvyys: 450 mm

Vaihtoehdot

Posliinipesuallas tai pöytataso upotetulla mattavalkoisella tai antrasiitinvärisellä pesualtaalla.

Värivaihtoehdot

Valkoinen Tammi Musta NCS

Luo omat allaskalusteesi

Panostamalla kylpyhuoneessasi nykyaikaiseen ikoniin saat huippulaadukkaan ja pienimmissäkin yksityiskohdissaan ainutlaatuisesti muotoillun kalusteen. Grand houkuttelee hienoilla toiminnoillaan ja tyylikkäillä etusarjoilla niille, jotka haluavat luoda kylpyhuoneeseen modernin eksklusiivisuuden tunteen. Kalusteiden pinta on käsitelty erittäin vettähylkivällä TX Top Extreme™ - pintakäsittelyllä ja kalusteen sisäpuolella Grass Vionaron laatikot, joten saat allaskalusteen, joka huokuu laatua sisältä, että ulkoapäin.

Luo oma kalusteesi


Kaikki Grand-allaskaapit

Kaksi erilaista pesuallas vaihtoehtoa

Kaikkiin Grand allaskalusteisiin on valittavissa joko posliininen tasoallas tai työtaso upotetulla altaalla. Levelissä löytyy valikoima kauniita ja kestäviä kvartsikomposiitista valmistettuja työtasoja hanareillä tai ilman. Työtasot ovat naarmuuntumattomia ja koska materiaali ei ime nestettä, se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luonnonkivelle, joka vaatii suurta huolellisuutta ja päivittäistä huoltoa altistuessaan vedelle ja saippualle. Yhdistä tasoon sopiva  mattamusta tai mattavalkoinen upotettu posliiniallas.

 

Tutustu Level


Materiaalit

Työtasot Clamshell, Plain white, Raw Concrete ja Raven. Yhdistä mattavalkoisen tai mustan posliinialtaiden kanssa. Level

Grass Vionaron palkitut laatikkojärjestelmät tulevat kokonaan ulos kalusteesta ja toimivat yhtä täydellisesti tänään kuin 15 vuoden kuluttua. Liukumattomat matot ja säilytyslokero sisältyvät kahtena kappaleena ylälaatikkoon ja on täydennettävissä.

Kylpyhuonekalusteet NCS-sävyissä

Voit saada allaskalusteen, peilikaapin ja seinäkaapin maalattuna millä tahansa NCS-kartan vakioväreistä. Voit myös valita mieleisesi sävyn kylpyhuonesuunnittelijamme valitsemista Accent-väreistä, joiden inspiraationa on Pohjolan luonto. Voit testata verkkosivuillamme miltä eri Accent-värit näyttävät valitsemassasi kalusteessa. Ilmoita valitsemasi NCS-koodi tilauksen yhteydessä. 

Accent / NCS


Kalusteverstas

Loistavat lisävarusteet

Kun olet päättänyt minkä allaskalustemallin haluat, on aika miettiä lisävarusteita. Kaksoispistorasia alemmassa laatikossa on suosittu vaihtoehto, joka helpottaa arkea. Laatikon sisälle sekä kalusteen alle saa asennettua valaistuksen, joka toimii liiketunnistimella. Lue lisää lisävarusteistamme ja testaa niitä digitaalisessa suunnittelutyökalussamme.

Lisävarusteet


Lisää loistavia innovaatioita

Yhteensopivat säilytysratkaisut

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Upouusi Twin korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella. Kokeile eri verisoita kalusteverstaassamme.

Kylpyhuonekaapit


Kalusteverstas

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Luo persoonallinen ilme kalusteeseen

Kalustesarjoissa on korkeatasoinen varustelutaso, mutta et tule katumaan sitä, jos lisäät yhden tai useamman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Miten olisi liiketunnistimella ohjattu led-valaistus tai kaksoispistorasia alalaatikossa?

Suunnittele

Suunnittelutyökalut

Suunnittele ikoninen kylpyhuoneesi Kalusteverstaassa ja Suihkuverstaassa. Vie valmis suunnitelmasi jälleenmyyjälle.

 

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Level

Level on tyylikäs vaihtoehto Grand-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima markkinoiden parhaasta  kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja.

Katso lisää
Plus Power tarkoittaa kaksoispistorasiaa (220 V) alemmassa laatikossa oikealla.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Lisävarusteet

Valaistus laatiokoiden sisällä ja kalusteen alla on hyödyllinen lisävaruste ja erityisen käytännöllinen yöllä.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

NCS & INR Accent

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää
badrumsskåp

Sarjat

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää

Lisää ideoita ja inspiraatiota

badrumsmöbler grand solid

Kylpyhuonekalusteet

Grand Solid

Grand-kaluste hemmottelee tilavalla ja tarkasti suunnitellulla säilytyksellä, sisäänrakennetulla LED-valaistuksella ja äänentoistolla, jota ohjaat puhelimesi kautta.  

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Grand Classic

Grand Classsic on luonnollinen valinta kaikille, jotka arvostavat aitoa puusepän kädenjälkeä ja joita houkuttavat menneen maailman kaiut. 

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Viskan Grip

Viskan Sarja tarjoaa jokaiselle jotakin, piditpä sitten minimalistisesta tai klassisesta tyylistä. Valitse vetimet ja nupit monista hienoista vaihtoehdoista tai vetimetön Push Tipmatic vaihtoehto.

Katso lisää