< >

GRAND Grip

GRAND Grip allaskaluste vedinlistalla

Olemme varustaneet uuden GRAND Grip ‑sarjan ergonomisilla vedinlistoilla, jotka kätkeytyvät kauniisti laatikoiden reunojen sisäpuolelle ja luovat tyylikkään vaikutelman. Haluamme suositella kaunista tammiviilua, jotka on leikattu ja valmistettu käsin ja jotka sopivat GRAND -kalusteeseen täydellisesti. Kaikki GRAND-kalusteet on käsitelty TX Top Extreme ‑pintakäsittelyllä, joka takaa sinulle hyvän investoinnin kalusteeseen, joka kestää vähintään 15 vuotta.

Yksityiskohdat

Leveydet

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Vaihtoehdot

Posliinipesuallas tai pöytataso upotetulla mattavalkoisella tai antrasiitinvärisellä pesualtaalla.

Värivaihtoehdot

Vie GRAND seuraavalle tasolle

LEVEL on tyylikäs vaihtoehto GRAND-kalusteisiin, joihin sisältyy upotettu pesuallas ja käsin poimittu valikoima kvartsikomposiitista valmistettuja pöytätasoja. Valitse kolmesta kauniista vaihtoehdosta, joista jokainen lyö oman erityisleimansa sekä kalusteeseen että kylpyhuoneeseen.

LEVEL

Mattamusta, harmaa tai valkoinen vedinlista luo minimalistisen ilmeen GRAND Grip kalusteisiin. Laatikoiden syvyys on 45 cm, jonka ansiosta tilaa löytyy reilusti kaikille tavaroille.

GRAND Grip

Kaunis muotoilu ja korkea laatu

Panostamalla kylpyhuoneessasi nykyaikaiseen ikoniin saat huippulaadukkaan ja pienimmissäkin yksityiskohdissaan ainutlaatuisesti muotoillun kalusteen. GRAND Grip houkuttelee hienoilla ominaisuuksillaan ja siroilla laatikoillaan kaikkia, jotka haluavat luoda kylpyhuoneeseensa nykyaikaista ja yksilöllistä tunnelmaa. TX Top Extreme™ ‑pintakasittely ja Grass Vionaro ‑laatikot tekevät tästä kalusteen, joka huokuu laatua niin sisältä kuin ulkoakin.

GRAND Grip

Posliininen pesuallas on vain 3 cm korkea ja sen muotoilu korostaa allaskaapin yksinkertaista kauneutta.

Materiaalit

Allaskaappi

GRAND Solid 60

Jos haluat GRAND-kalusteen, mutta sinulla on vain vähän tilaa, 60 cm leveä kaluste on täydellinen valinta. Sen syvyys on 45 cm ja korkeus 57 cm, ja siinä on täysin ulosvedettävät laatikot, joten saat paljon säilytystilaa kalusteen vaatimattomasta leveydestä huolimatta. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Tammi Musta NCS

Hinta alk 710 €

Allaskaappi

GRAND Solid 80

80 cm leveä kaluste sinulle, jolla on pieni kylpyhuone, mutta suuria muotoilua, laatua ja mukavuutta koskevia vaatimuksia. Laatikoiden kehystetyt etuosat luovat ylellisen tunnelman, jota vahvistaa valkoinen sulavalinjainen posliinipesuallas. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Tammi Musta NCS

Hinta alk 940 €

Allaskaappi

GRAND Solid 100

100 cm leveä kaluste, joka saa aikaan erittäin ylellisen tunnelman kehystettyjen etuosien ja siron posliinipesualtaan ansiosta. Silkinpehmeä TX Top Extreme™ -pintakäsittely saa aikaan kalusteen, joka kestää niin kosteutta kuin iskujakin ja säilyy naarmuttomana vuosikausia. 15 vuoden takuu.

Tammi Musta NCS Valkoinen

Hinta alk 1 170 €

Allaskaappi

GRAND Solid 140

Jos kylpyhuoneen koko sallii, suosittelemme aina suurinta 140 cm leveää kalustettamme. Tässä GRAND Solid neljällä laatikolla. Sinun kannattaa valita kaksi pesuallasta, jos teitä on useampia kylpyhuoneessa aamuisin samaan aikaan. 15 vuoden takuu.

Valkoinen Tammi Musta NCS

Hinta alk 1 730 €

Luo persoonallinen ilme

GRAND kalustesarjassa on korkeatasoinen perusvarustelu, mutta et tule katumaan, jos lisäät muutaman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi valaistus kalusteen sisällä ja sen alla tai mahdollisuus kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta?

Saat kalusteesi haluamassasi värissä tai valitse yksi kuudesta sävystä, jotka olemme kehittäneet edustamaan vuoden kauneinta kylpyhuonesisustusta. 

NCS-värit

INR:ssä työskentelemme vain parhaiden luonnonmateriaalien ja komposiittien kanssa, jotta tuotteelle saadaan mahdollisimman pitkä elinkaari.

Materiaalit

Pesuallashana antaa kylpyhuoneelle ilmettä ja on tärkeä yksityiskohta. Yhdistä hanaan sopiva pop-up venttiili.

Pesuallashana

Tuotteet

Kestävä ja vettähylkivä TX Top Extreme™-pintakäsittely suojaa kalustetta. Sisältyy kaikkien allaskaappien, peilikaappien ja säilytysratkaisujen hintaan.

Lue lisää

Valitse Easy-Clean pop-up pohjaventtiili, niin puhtaanapidosta tulee helppoa. Nosta ja huuhtele.

Lue lisää

Kun ajattelemme säilytystä, ajattelemme leveyttä, kapeutta, korkeutta, mataluutta ja syvyyttä..

Yhteensopiva säilytys

LED-valaistus kalusteen alla

Plus Valo

Aloita päiväsi kuuntelemalla suosikkimusiikkiasi. Varustele allaskaappi Bluetooth-kaiuttimilla.

Plus Ääni

Meidän kotona

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Suunnittele

Suunnittelutyökalut

Sisusta kylpyhuoneesi ja testaa eri suihkuseinäratkaisuja suunnittelutyökalujemme avulla.

 

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Peilit

Peili luo paljon kaivattua tilan tunnetta. Tutustu pyöreisiin ja suorakulmaisiin kylpyhuoneen peileihin.

Katso lisää