Räätälöidyt
suihkuseinät

Tervetuloa Pohjoismaiden suihkuasiantuntijalle

Koska olemme olleet Pohjoismaiden merkittävin suihkuasiantuntija jo yli 30 vuotta, olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle täysin ainutlaatuisen suihkutilaratkaisun, joka on luotu millimetrin tarkkuudella juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Räätälöidyt suihkuseinät suunnitellaan ja valmistetaan suunnitteluosastollamme Malmössä tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa, jotka puolestaan ​​pitävät sinuun yhteyttä. Hyväksytyn piirroksen jälkeen valmistamme uniikin suihkuratkaisusi tehtaallamme Malmössä.

Meiltä saat esimerkiksi:

  • Suihkuseinät mittojen mukaan

  • Viistoonleikatut suihkuseinät

  • Räätälöidyt suihkuseinät

Lue lisää suihkuseinän mukauttamisesta tältä sivulta ja löydä sinun kylpyhuoneeseen sopiva ratkaisu.

Suihkuseinät mittojen mukaan

Useimmat suihkuseinämalliemme koot ovat mukautettavissa leveyssuunnassa ja joissakin malleissa voit muuttaa myös korkeutta. Koon mukautus sisältyy tuotteen hintaan ja voit tehdä mukautuksen itse suihkumallin tuotesivulla tai suihkuverstaassa.

Suihkuseinät

Suihkuverstas

Minun kylpyhuoneeni

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Viistoonleikattu suihkuseinä

Useat suihkuseinämalleistamme voidaan sovittaa kaltevaan kattoon. Se on mainittu erikseen tuotteen sivulla. Tämän tyyppistä ratkaisua varten teemme ratkaisustasi piirroksen ilman lisäkuluja, jonka saat hyväksyttäväksi ennen tuotantoa. Aloita viemällä yksinkertainen piirros jälleenmyyjällesi. Katso alapuolelta kuinka edetä ja muutamia esimerkkejä viistoonleikatuista suihkuseinämalleista.

Suihkuseinät

Näin mittaat tilan, jossa on viistokatto

Mittaathan suihkutilan huolellisesti (laatoituksen jälkeen) ja otat mitat mukaan jälleenmyyjän luo. Parin päivän päästä saat CAD-osastoltamme piirustusehdotuksen. Kun piirustukset on hyväksytty, tuotantoaika on kolmesta neljään viikkoa. 

Hyödynnä viistokattoisen suihkutilan mittausohjeita.

Viistokatto vasemmalla

Viistokatto oikealla

LINC 4 Flex + PILE

Avaa piirros | Katso täytetty kaavake

Räätälöity suihkuratkaisu

Jos et löytänyt unelmasuihkua valikoimastamme, tarjoamme luonnollisesti sinulle mahdollisuuden piirtää oman suihkuratkaisun - joka on sovitettu omaan kylpyhuoneeseesi millimetrintarkkuudella. Yksinkertainen luonnos, jonka voit näyttää jälleenmyyjälle riittää alkuun. Seuraavassa vaiheessa CAD-osastomme laatii sinulle ehdotuksen ilmaiseksi, jonka saat hyväksyttäväksi ennen siirtymistä valmistukseen. Unelmasuihkusi valmistusaika hyväksytyn piirustuksen jälkeen on kolmesta neljään viikkoa.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Putkien läpiviemiseen tarkoitetut reiät on helppo tehdä, mutta ne on tehtävä ennen lasin karkaisua. Anna tarkat mitat jälleenmyyjällesi, niin teemme sinulle piirrustuksen parin päivän sisällä.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Katso lisää

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää