Suihkuseinät mittatilaus

Erikoiset ratkaisut vakiona

Koska olemme olleet Pohjoismaiden merkittävin suihkuasiantuntija jo yli 30 vuotta, olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan sinulle täysin ainutlaatuisen suihkutilaratkaisun. Hintaan kuuluu räätälöinti kunkin suihkumallin mittaväleillä, ja jos haluat, että suihku sovitetaan esimerkiksi vinon katon alle, sekin onnistuu useimmissa tapauksissa. Voit myös aloittaa aivan tyhjästä – paperilla ja kynällä – ja luoda oman suihkutilaratkaisusi. Vie luonnos lähimmälle jälleenmyyjälle, joka auttaa sinua eteenpäin.

Jotta löytäisit tarvitsemasi tiedot helpommin, olemme jakaneet tiedon kolmeen osioon - suihkuseinät mittatilaus, suihkuseinät vinoonleikkaus ja räätälöidyt suihkuratkaisut. Katso alapuolelta ja klikkaa haluamaasi osioon.

Suihkuseinät mittojen mukaan

Useimmat suihkuseinämalliemme koot ovat mukautettavissa sekä leveys- että korkeussuunnassa – sarjasta, lasin paksuudesta ja väristä riippumatta. Kaikkiaan mittatilaus suihkuseiniä on noin 50 eri mallia. Mikä on sinun suosikkisi?

Mallit jotka saat mitoitettuna

 

Viistoon leikattu suihkutilaratkaisu

Useimpien valmistamiemme kiinteiden suorien suihkuseinien ja -kulmien yläreuna voidaan leikata viistoon, jolloin ne sopivat myös viistokattoiseen kylpyhuoneeseen. Sinun ei siis tarvitse luopua uudesta suihkuratkaisustasi viistokaton takia. Useimmiten se kuuluu hintaan ilman ylimääräisiä kuluja.

Katso alapuolelta muutama esimerkki!

Viistoon leikattu ARC 4

Mukauta lasi kaltevaan kattoon

Mittaathan suihkutilan huolellisesti (laatoituksen jälkeen) ja otat mitat mukaan jälleenmyyjän luo. Parin päivän päästä saat CAD-osastoltamme piirustusehdotuksen. Kun piirustukset on hyväksytty, tuotantoaika on noin 15 arkipäivää. Ohessa on pari esimerkkiä, joiden avulla pääset toivottavasti alkuun!

Viistoonleikattavat suihkumallit

 

Snedkapad LINC 4

Messinkiheloilla varustettu ARC 4 -suihkusyvennys Isabelin ja Fredrikin saaristohuvilan kylpyhuoneessa.

Katso lisää kuvia

ESIMERKKIPIIRRUSTUKSET

Räätälöidyt suihkulasit ja saunaovet

Suihkuasiantuntijana me tarjoamme tietysti sinulle mahdollisuuden luoda jotain omaa. Käsinpiirretty suunnitelma, jonka voit näyttä jälleenmyyjällesi on hyvä alku.

Ajattele näin: Kaikki on mahdollista.

Harmaa 8 mm:n lasiovi saunaan TRAC-sarjasta

Täysin oma suihkuratkaisu

Jos et löytänyt unelmasuihkua valikoimastamme, tarjoamme luonnollisesti sinulle mahdollisuuden piirtää oman suihkuratkaisun - joka on sovitettu omaan kylpyhuoneeseesi millimetrintarkkuudella. Yksinkertainen luonnos, jonka voit näyttää jälleenmyyjälle riittää alkuun. Seuraavassa vaiheessa CAD-osastomme laatii sinulle ehdotuksen ilmaiseksi. Unelmasuihkusi valmistusaika hyväksytyn piirustuksen jälkeen on noin 15 työpäivää.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Putkien läpiviemiseen tarkoitetut reiät on helppo tehdä, mutta ne on tehtävä ennen lasin karkaisua. Anna tarkat mitat jälleenmyyjällesi, niin teemme sinulle piirrustuksen parin päivän sisällä.

ARC-suihkuseinä mittatilauksena GRAND hotellissa Tukholmassa. 

8 mm:n ARC-lasi Opaali Frost
Lue lisää lasivaihtoehdoista

Suihkutila, johon mahtuu vaikka koko perhe samaan aikaan. Miksipä ei!

Minun kylpyhuoneeni

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Lasit

Suihkunlasin eri paksuus, opasiteetti ja sävy antaa sinulle luovia mahdollisuuksia suihkuratkaisun suunnittelussa.

Katso lisää

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää