Pienet kylpyhuoneet

10 vinkkiä pienen kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustukseen

Pienen kylpyhuoneen sisustaminen vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua – varsinkin, jos tilassa halutaan rentoutua. Tässä 10 parasta vinkkiä kylpyhuoneen tilankäytön optimointiin juuri pieniin kylpyhuoneisiin tavallista näppärämpien kalusteiden ja suihkuratkaisujen avulla.

Kaikki INR: n kylpyhuonekalusteet valmistetaan omissa tehtaissamme Ruotsissa, ja ne on erityisesti suunniteltu sopimaan kosteisiin tiloihin ja niillä on 15 vuoden takuu.

1. VALITSE KAPEA MUTTA TILAVA KALUSTE

Älä annan ulkoasun hämmentää - jopa pieni allaskaluste voi yllättää tilavuudellaan. Tässä näet GRAND Solid -sarjan pienimmän allaskalusteen, joka tarjoaa uskomattoman paljon säilytystilaa, koska se on sekä korkeampi, että syvempi kuin useimmat markkinoilla samalla leveydellä olevat allaskalusteet. Valitse myös peilikaappi ja saman sarjan säilytysratkaisu. 

Allaskalusteet 40–60 cm

Allaskaappi

VISKAN Grip 40

Pienin allaskaappimme, ovellinen malli. Kaksi allasvaihtoehtoa. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak Valinnainen NCS

Hinta alk 588 €

Kampanjatuote

Allaskaappi

VISKAN Grip 60

Minimalistiseen tyyliin muotoiltu allaskaappi alumiinivedinlistalla. Kaksi allasvaihtoehtoa. TX Top Extreme™.

Premium White Still Grey Black Oak Valinnainen NCS

Hinta alk 1 092 €

Allaskaappi

GRAND Classic 60

Tilavampi allaskaappi, jossa kehykselliset laatikoiden etulevyt. Posliiniallas tai LEVEL-allas komposiittityötasolla. TX Top Extreme™.

Premium White Valinnainen NCS

Hinta alk 1 430 €

5 kaunista 4 neliön kylpyhuonetta

Näin suunnittelet kauniin ja käytännöllisen 4 neliömetrin kylpyhuoneen hyödyntäen pinta-alan maksimaalisesti.

Lue lisää

2. Katsaus kalusteen sisään

Pienissä kylpyhuoneissa erityisen tärkeää on kalusteiden toiminnot sekä tilavuus. Kaikkiin kalusteisiimme kuuluu vakiona kaksi käännettävissä olevaa lokerikkoa, jotka ovat mattamustaa alumiinia sekä tammiviilua. Lokerikkojen avulla pidät pienet esineet järjestyksessä. Voit halutessa tilata niitä lisää kahden lokerikon paketeissa.  Peilikaappi - on pienen kylpyhuoneen paras ystävä – niissä löytyy useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten magneettilista pinseteille ja kynsileikkurille sekä pistorasiat. Peilikaappeja on saatavana leveydellä 40 cm ja siitä ylöspäin.

Peilikaapit

Tuotteet

Näin sisustat kapean kylpyhuoneen

Katso, kuinka Aston käytti hyväkseen kätevät kylpyhuoneratkaisut ja sisusti kapeanmallisen kylpyhuoneensa tyylikkäillä kalusteilla ja lisävarusteilla.

Käy sisään

3. Valitse älykäs kylpyhuoneen peili

Hyvä kylpyhuoneen peili saa pienen kylpyhuoneen tuntumaan isommalta. Tulos on vieläkin parempi, kun yhdistetään säilytysratkaisu, peiliovet ja LED-valaistus. Useissa pelimalleissamme voit säätää sekä kirkkautta että valon lämpötilaa – tämä takaa parhaan meikkituloksen.

Peilit

Peilikaappi

STAGE 40

Hyvin varusteltu peilikaappi ylävalaistuksella, joka yhdistetään virtakytkimeen.

Premium White Black Oak Still Grey Valinnainen NCS

Hinta alk 670 €

Peili

TOUCH 60

Peili, jossa on etu-, ylä- ja alavalaistus. Säädät kirkkautta ja värilämpötilaa kosketuspainikkeilla.

Hinta alk 740 €

Peili

LOOX Ø 70

Pienempi pyöreä peili, jossa on tunnelmallinen taustavalaistus.

Hinta alk 760 €

4. Räätälöity suihkuratkaisu

Suihkutilojen suhteen älä anna kylpyhuoneen vinojen kulmien ja nurkkien estää suunnittelua. Koska olemme suihkuspesialisteja, autamme mielellämme sinua luomaan suihkutilan, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneesi mitoille. Lue lisää räätälöidyistä suihkuratkaisuista, niin suuriin kuin pieniin kylpyhuoneisiin.

Räätälöity suihku

Sarjamme

Tilanjakaja

LINC Josephine

Alkuperäinen saranoitu suihuseinämme 6 mm paksusta lasista. Täydennä PILE-suihkutilan säilytysratkaisulla.

Matte Black

Hinta alk 820 €

Suunnittele suihkuseinä Suihkuverstaassa

Aloita suunnittelu ja luo unelmiesi suihkutila Suihkuverstaassa

Suihkuverstas

5. Suihku taitto-ovilla

Pienessä kylpyhuoneessa amme saa tehdä tilaa suihkulle, joka sekä miellyttää silmää että säästää tilaa. Valikoimastamme löytyy LINC Flex suihkuseinämalli, joka on omiaa pieneen kylpyhuoneeseen taitettavien ovien ansiosta.

LINC Flex

6. Luo suihkusyvennys kylpyhuoneeseesi

Suihkusyvennyksen tekeminen kylpyhuoneeseen antaa paljon mahdollisuuksia. Toisella puolella voi olla esimerkiksi suihku ja toisella puolella wc, näin mahtuu enemmän yllättävän pienelle alueelle. Jos valitset sarjastamme kokoontaitettavan suihkuoven LINC Flex:in voi aukon koko olla jopa vain 580 mm leveä ja silti pääset sisään ja ulos ongelmitta!

Suihkuratkaisut

7. Hyödynnä korkeutta

Lattiasta kattoon ulottuva suihkulasi rajaa suihkutilan ja luo pieneen kylpytilaan avaruuden tuntua. Tutustu TRAC- ja EPIC-mallistojen malleihin, joiden nimessä on sana Plus. Korkeuserojen avulla voit luoda pieneen kylpyhuoneeseen syvyyttä ja dynamiikkaa. 

ARC Frame

8. ÄLÄ ANNA IKKUNAN ESTÄÄ SINUA

Asiakkaidemme kylpyhuoneissa on usein sama ongelma: ikkuna on tiellä pienessä kylpyhuoneessa. LINC Monument -suihkukulma voidaan asentaa käytännössä mille tahansa etäisyydelle kulmasta. Se on uskomattoman monipuolinen suihkuratkaisu, joka toimii useimmissa kylpyhuoneissa.

Suihku ikkunan lähellä

9. Pystysuora pyyhekuivain

Jos lattia- tai seinätilaa on sivusuunnassa rajallisesti, hyödynnä korkeutta. Tyylikkäät, pitkät ja kapeat LINC- ja MARK-pyyhekuivaimemme sekä Red Dot -palkittu BOW ovat siihen omiaan. Ne kuivaavat pyyhkeet jopa tehokkaammin kuin perinteinen kuivain sillä pyyhe laskostuu kauttaaltaan kuivaimen ympärille.

Pyyhekuivaimet

10. Kätevät suihkusäilytysratkaisut

Pienessä kylpyhuoneessa säilytystilan optimointi on erityisen tärkeää. Loppujen lopuksi sampoopulloihin kompastelu suihkussa ei ole kivaa. Tutustu suihkutilaan suunniteltuihin säilytysratkaisuihimme ja optimoi tilankäyttö.

Suihkusäilytys

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Kampanjat

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Kampanjat

Kalustekampanja

Kalustekampanja VISKAN Grip 60 ja peilikaappi. Tarjous on voimassa 31.1.2023 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Pieni kylpyhuone on kompakti ratkaisu

Usein saatat haluta sekä silmää miellyttävän että toiminnallisen kylpyhuoneen, mutta kylpyhuoneen pieni tila tulee rajoitteeksi suunnitelmillesi. Tästä syystä pienen kylpyhuoneen suunnittelussa kannattaa turvautua laadukkaaseen ja pohjoismaiseen designiin. INR voi auttaa, jos sinulla on kodissasi pieni kylpyhuone ja tarvitset toimivia sekä tyylikkäitä ratkaisuja tilan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Parhaimmillaan vain 3 tai 4 neliömetriä riittävät pienen kylpyhuoneen toteuttamiseen. Lue lisää ja löydä ideoita pieneen tilaan täältä.

Pienen kylpyhuoneen suunnittelu

Pieneen tilaan mahtuvat mutta tilavat kalusteet ovat yksi pienen kylpyhuoneen tilaa säästävistä ratkaisuista. Kun säilytystilat on suunniteltu huolella voi jopa pieni kylpyhuone pitää sisällään yllättävän paljon säilytystilaa. Olivatpa kyseessä kylpyhuoneen laatikot ja peilikaapit tai koukut pyyhkeille, säilytystilaa optimoimalla jopa pieni kylppyhuone muuntautuu oikeaksi tilaihmeeksi. Pienen kylpyhuoneen tilaratkaisuihin soveltuvat myös syvennykset sekä saranalliset suihkuovet.

Tarjoamme INR:llä mahdollisuuden räätälöidä erilaiset suihkutilaratkaisut oman kylpyhuoneesi mittojen mukaan. Näin myös pieni kylpyhuone voidaan toteuttaa vähemmän tavanomaisten mittojen perusteella. Älä siis anna pienen tilan rajoittaa kylpyhuoneunelmiasi. Tutustu INR:n verkkosivuihin, joilta löydät inspiraatiota ja ideoita erilaisiin suihkutiloihin, mukaan lukien pieneen tilaan mahtuvan suihkutilan ratkaisuihin. Ideoita ja inspiraatiota löydät lisää täältä.