Peilit ja peilikaapit

Harkitse kylpyhuoneen peilin valintaa tarkkaan. Minkä tyyppisen valaistuksen haluat ja mikä on peilin funktio huoneessa? Tutustu laajaan valikoimaan, josta löydät erimuotoisia ja -kokoisia peilejä ja peilikaappeja, joissa on älykkäitä toimintoja, kuten säädettävä ja himmennettävä LED-valaistus.

Tutustu peileihin 

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Peilikaapit, jotka valaisevat jokapäiväistä elämääsi

Pyöreitä ja kulmikkaita peilikaappeja, joissa valo-ohjaus kosketuspaneelin avulla.

Inspiroidu

Peilit ja peilikaapit

Tutustu peileihimme ja peilikaappeihimme. Oikeanalinen peili määrittää kylpyhuoneen tyylin ja antaa kylpyhuoneeseesi sekä valoa, syvyyttä että tilaa. Valitse käytännöllinen ja tyylikäs LED-valaistus lisäämään tunnelmaa. Peilimme ja peilikaappimme sopivat kaikkien allaskalusteidemme leveyksiin, ja niitä on saatavana sekä pyöreinä että neliön muotoisina. Peiliovien takana on monia jännittäviä ja käytännöllisiä toimintoja.

LED-valaistusta peilikaappistamme on saatavana useita versioita –Peilikaappi ylävalolla tai peilikaappi ylä- että alavalolla. Laajasta peili- ja peilikaappivalikoimastamme löytyy myös trendikkäitä pyöreitä peilejä ja pyöreitä peilikaappeja - molemmat vaihtoehdot lisäävät kylpyhuoneeseesi trendikästä ja kaunista luonnetta niin päivällä kuin yö. Minkä peileistämme tai peilikaapeistamme valitset? Lue lisää peilikaapeista