Tarvikkeet Sokkelilistat suihkuseiniin

Jos lattian kaltevuus suihkussa ei ole riittävä, erillinen sokkelilista voi olla avuksi. Kiiltävästä alumiinista valmistettu sokkeli liimataan suoraan lattiaan, ja se auttaa pitämään veden suihkussa.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Malli

Pyöristetty kulma

Tuotenumero

80000134

Hinta yhteensä 150 €

Ilmoita tilatessasi

  • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Jos lattian kaltevuus suihkussa ei ole riittävä, erillinen sokkelilista voi olla avuksi. Kiiltävästä alumiinista valmistettu sokkeli liimataan suoraan lattiaan, ja se auttaa pitämään veden suihkussa. Sokkelisarja sopii alla oleviin suihkumalleihin, ja voit itse leikata sen haluamasi mittaiseksi. Suosittelemme liimaamaan sen 50 mm:n päähän lasin ulkoreunasta. Suorakulmaisiin suihkukulmiin on saatavilla suoria sokkeleita.

  • Sokkeli on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta.

Kuvat

1/2

Sokkelilistan poikkileikkaus.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Yhdistä

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Niagara

Käytännöllinen suihkunurkka, jossa on kaksi kaarevaa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismaisen LINC Niagaran ovia voit yhdistellä vapaasti ja asentaa sen periaatteessa minkä mittaisena tahansa. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Musta Valkoinen Mattaharjattu

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Angel

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 900 €