Tarvikkeet

Sokkelilistat suihkuseiniin

Jos lattian kaltevuus suihkussa ei ole riittävä, erillinen sokkelilista voi olla avuksi. Kiiltävästä alumiinista valmistettu sokkeli liimataan suoraan lattiaan, ja se auttaa pitämään veden suihkun puolella.

Kuvaus
Faktat
Tiedostot
Kuvaus

Kuvaus

Jos lattian kaltevuus suihkussa ei ole riittävä, erillinen sokkelilista voi olla avuksi. Kiiltävästä alumiinista valmistettu sokkeli liimataan suoraan lattiaan, ja se auttaa pitämään veden suihkussa. Sokkelisarja sopii alla oleviin suihkumalleihin, ja voit itse leikata sen haluamasi mittaiseksi. Suosittelemme liimaamaan sen 50 mm:n päähän lasin ulkoreunasta. Suorakulmaisiin suihkukulmiin on saatavilla suoria sokkeleita.

Lue lisää kohdasta yksityiskohdat
Hinta alk 80 €

Vaihtoehdot

Malli
Pyöristetty kulma
Pyöristetty kulma
Suora kulma
Suora kulma
Syvennys
Syvennys
Faktat

Faktat

  • Sokkeli on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta.

Tilattaessa

  • tuotenumero.

Toimitusaika

Skickas inom 3-5 arbetsdagar.

Malli

Sokkelilista LINC Niagara
Pyöristetty kulma

Sokkelilista, joka sopii LINC Niagaraan, (koko enint. 1000x1000 mm (kaksi profiilia), 15x9 mm. Sokkeli on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta.

Lue lisää
Sokkelilista LINC-kulmamallit
Suora kulma

Sokkelilista, joka sopii LINC-kulmamalleihin, (koko enint. 1000x1000 mm (kaksi profiilia)), 15x9 mm. Sokkeli on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta.

Lue lisää
Sokkelilista LINC-suihkusyvennykset
Syvennys

Sokkelilista, joka sopii LINC-malliin, jossa on kaksi ovea, (koko enint. 1000 mm (yksi profiili)), 15x9 mm. Sokkeli on kiiltävää alumiinia ja se liimataan suoraan lattiaan noin 50 mm:n päähän suihkulasin ulkoreunasta.

Lue lisää

LINC Original

Muodon ja toimintojen täydellinen tasapaino

LINC suihkuseinät ovat valmistettu 6 mm karkaistusta turvalasista ja tarjoaa mahdollisuuksia tilaan kuin tilaan ylivoimasen toiminnallisuudensa ansiosta.

Lisää sarjasta
Yhteen­veto Hinta

Muokkaa

Yhteen­veto

Malli

Pyöristetty kulma

Tuotenumero

80000134

Hinta 190 €

Tilattaessa

  • tuotenumero.

Tallenna suosikkeihin