Turvallinen vesiasennus

Teemme yhteistyötä ruotsalaisen Säker Vatten Ab:n kanssa

Nykyisten rakennusmääräysten mukaan kaikki vesi- ja viemäriasennukset on suunniteltava ammattimaisesti. Sama koskee kiinteitä sähköasennuksia. Asennuksen suorittaja on aina vastuussa siitä, että työ suoritetaan oikein. Siksi on turvallisinta palkata aina ammattimainen putkimies ja sähköasentaja vastuuvakuutuksella.

 

Rakennusmääräykset antavat myös neuvoja kylpyhuoneiden vesieristykseen. Nämä säännöt eivät ole pakollisia, mutta silti erittäin järkevää noudattaa. Erityisesti, jos sinulla on kotivakuutus. Vakuutusyhtiöt asettavat omat ehdot kylpyhuoneen vesieristykselle, usein Asunto-, rakennus- ja suunnittelulautakunnan suositusten perusteella. Jokainen, joka ei täytä ehtoja, voi huomata, että vahingon sattuessa korvausta alennetaan tai se maksetaan kokonaan.

 

Teemme yhteistyötä ruotsalaisen Säker Vatten Ab:n kanssa – LVI-allan kehittämät säännöt luotiin vähentämään vesivahinkojen riskiä. Alan säännöt asettavat vaatimuksia sekä LVI-alan yrityksille että tuotteille. Tavoitteena on lisätä käyttäjän turvallisuutta. Suunnittelemme asennusohjeemme Säker Vatten suositusten mukaisesti ja meillä on oikeus käyttää heidän logoa todisteena siitä, että tuotteemme ovat Säker Vaten alan sääntöjen hyväksymiä.

Lisätietoja turvallisesta vesiasennuksesta

Tutustu myös näihin

Palvelu

Tiedostopankki

Kirjoita tuotenimi hakukenttään tai hae soveltuvat asiakirjat suodattimien avulla.

Katso lisää

Asennus

Asenna
allaskaappi

Näin asennat VISKAN ja GRAND allaskaapit.

Katso lisää

Asennus

Asenna
LINC suihkunurkka

Näin asennat LINC suihkunurkan

Katso lisää