Näin hoidat ja puhdistat hanat

Ota hanan pyyhkiminen osaksi päivittäistä rutiiniasi, niin se pysyy kuin uutena ja saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu pintaan, niin helposti. Klikkaa tästä nähdäksesi yhdistetyn näkymän kaikista hoito-ohjeistamme tulostettavassa muodossa.

Ulkoiset metallipinnat

Suosittelemme kuivaamaan hanat usein, jotta ne säilyvät uudenveroisina. Näin saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu pintaan niin helposti eikä sinun tarvitse käyttää ympäristöä kuormittavia aineita. Viikkosiivouksessa on suositeltavaa käyttää pehmeää liinaa ja mietoa saippualiuosta tai muuta nestemäistä, pH-neutraalia puhdistusainetta. Huuhtele sen jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä, kuivalla liinalla.

Kalkinpoisto ja puhdistus

Jotta kalkki ei pääsisi tarttumaan pintoihin, hankaa tai vedä peukalolla säännöllisin väliajoin suihkusuuttimen tai suihkupään kumiosien päältä. Silloin useimmat kalkkijäämät poistuvat automaattisesti suihkussa. Suosittelemme myös säännöllistä kalkinpoistoa, jotta kumiosat eivät tukkeutuisi ja ylipaineen vuoksi tuote rikkoutuisi ajan myötä. Käytä kotitalousetikkaa (max. 12 %). Hiero sitä pintaan, anna vaikuttaa, huuhtele pois puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä. Voit myös poistaa kalkin suihkusuuttimesta tai koko suihkupäästä upottamalla sen hetkeksi etikkakylpyyn.

Valitse puhdistusaineet huolella

Vältä kovia hankaussieniä ja hankaavia puhdistusaineita, koska ne voivat vahingoittaa pintaa pysyvästi. Älä myöskään koskaan käytä happo-, kloori- tai alkoholipohjaisia ​​puhdistusaineita, jotka voivat myös aiheuttaa rumia tahroja ja vaurioita pintaan. Jos käytät niitä hanan tai suihkun lähellä, varmista, että suojaat ne roiskeilta. Älä myöskään suihkuta puhdistusaineita suoraan hanaan, koska on olemassa vaara, että sen sisällä olevat osat voivat vaurioitua. Käytä silikonirasvaa vain, jos on välttämätöntä voidella jokin hanan osaa.

Vältä jäätymisvaaraa

Älä kuljeta tai säilytä hanaa tilassa, jossa on jäätymisvaara, koska hanassa oleva jäännösvesi voi jäätyä.


Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
GRAND Walnot™.

Hoito-ohjeet

Täältä löydät hoito-ohjeemme kylpyhuonekalusteiden, suihkuseinien, pyyhekuivainten, hanojen ja suihkuhyllyjen ylläpitämiseeen.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää