Näin pidät huolta pyyhekuivaimestasi

Puhdista pyyhekuivainten metallipinta tarvittaessa pehmeällä liinalla, mahdollisesti yhdessä miedolla saippualiuoksella tai astianpesuaineella. Klikkaa tästä tästä nähdäksesi yhdistetyn näkymän kaikista hoitoneuvoistamme tulostusystävällisessä muodossa.

Metallipinnat

Pyyhekuivaimen ulkoinen metallipinta on suositeltavaa puhdistaa tarvittaessa pehmeällä liinalla. Puhdistuksessa voidaan käyttää tarpeen mukaan mietoa saippualiuosta tai astianpesuainetta. Lika- ja kalkkitahrat poistat helpoiten tarkoitukseen sopivalla puhdistusaineella. Lue ohjeet huolellisesti. Kokeile puhdistusainetta aina ensin pienelle alueelle.


Myös talousetikka (enint. 12-prosenttinen) tehoaa hyvin kalkkitahroihin. Hiero sitä pintaan, anna vaikuttaa, huuhtele pois puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä. Huuhtele puhtaaksi ja kuivaa liinalla tai froteepyyhkeellä. Vältä aina liuottimien, kovien hankaussienien ja hiovia aineita sisältävien hankausjauheiden käyttöä.


Älä myöskään suihkuta pyyhekuivaimen päälle suuria määriä vettä kovalla paineella.

Suosittelemme värillisten pyyhekuivainten metallipinnan puhdistusta
tarvittaessa pehmeällä liinalla, mahdollisesti miedolla
saippualiuoksella tai tiskiaineella.


Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
GRAND Walnot™.

Hoito-ohjeet

Täältä löydät hoito-ohjeemme kylpyhuonekalusteiden, suihkuseinien, pyyhekuivainten, hanojen ja suihkuhyllyjen ylläpitämiseeen.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää