Suihkutilan säilytysratkaisu Box, Matte White.

Näin pidät huolta suihkusäilytysratkaisuista

Ota suihkusäilytysratkaisun pyyhkiminen arkirutiiniksi. Silloin saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu niin helposti ja vältyt käyttämästä aineita, jotka eivät ole ympäristöystävällisiä. Klikkaa tästä nähdäksesi yhdistetyn näkymän kaikista hoito-ohjeistamme tulostettavassa muodossa.

Metallin ja akryylin hoito

Ota suihkusäilytysratkaisun pyyhkiminen arkirutiiniksi. Silloin saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu niin helposti ja vältyt käyttämästä aineita, jotka eivät ole ympäristöystävällisiä. Viikoittaiseen puhdistukseen suosittelemme pehmeää sientä tai liinaa yhdessä miedon saippualiuoksen tai muun nestemäisen, pH-neutraalin puhdistusaineen kanssa. Huuhtele sitten puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä, kuivalla liinalla.

 

Lian, kalkin ja saippuajäämien varalta käytä tarkoitukseen tarkoitettuja puhdistusaineita ja lue ohjeet huolellisesti. Myös kotitalouksien etikka (max. 12 %) on tehokas kalkkitahroja vastaan. Hiero, anna vaikuttaa, huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla tai froteepyyhkeellä.

 

Vältä kovia hankaussieniä ja hankaavia puhdistusaineita, koska ne voivat vahingoittaa pintaa pysyvästi. Älä myöskään koskaan käytä happo-, kloori- tai alkoholipohjaisia ​​puhdistusaineita, jotka voivat myös aiheuttaa rumia tahroja ja vaurioita pintaan. Jos käytät niitä lähellä suihkusäilytysratkaisua, varmista, että suojaat sen roiskeilta.


Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
GRAND Walnot™.

Hoito-ohjeet

Täältä löydät hoito-ohjeemme kylpyhuonekalusteiden, suihkuseinien, pyyhekuivainten, hanojen ja suihkuhyllyjen ylläpitämiseeen.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää