Ikkuna suihkutilassa? Näin sijoitat suihkun ikkunan viereen.

Joskus ikkuna on niin lähellä suihkua, että saattaa tuntua mahdottomalta sijoittaa suihkunurkkaa ilman, että kalusteet tai karmit kärsisivät kosteusvaurioista. Tähän ongelmaan on tyylikäs ratkaisu, nimittäin LINC Monument, joka on suunniteltu asennettavaksi lähelle ikkunaa tai aivan huoneen kulmaan.

LINC Monument suihkunurkan lasit ovat samankokoiset ja sen asennus on erittäin joustava. Esittelemme sinulle neljä tyypillistä asennusmittaa, jotka auttavat sinua päättämään, mitkä sopivat parhaiten kylpyhuoneeseesi.

LINC Monument

 

 

Kuinka lähelle huoneen nurkkaa voit sijoittaa suihkun?

Testaa eri mittoja 

Kuinka lähelle kulmaa haluat asentaa suihkun?

Saadaksesi mahdollisimman toimivan suihkunurkan kylpyhuoneeseesi suosittelemme yhtä alla olevista neljästä asennusmitasta, vaikka LINC Monument voidaan asentaa periaatteessa mihin tahansa mittaan. Katso myös, kuinka suihkutilan koko muuttuu eri asennusmittojen mukaan. Kaikki asennusmitat viittaavat seinäprofiilin ulkoreunaan.

200 mm

Monumentin voi sijoittaa aivan kulman viereen, mutta suosittelemme 200x967 mm pienimmäksi asennusmitaksi kulmasta, jolloin suihkunurkasta tulee toimiva ja hyvännäköinen kokonaisuus. Alla olevasta kuvasta näet suihkunurkan muodon näillä asennusmitoilla.

260 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 260 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 260x957 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet  kuvasta.

320 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 320 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 320x942 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet  kuvasta.

380 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 380 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 380x923 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet  kuvasta.

440 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 440 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 440x900 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet kuvasta.

500 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 500 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 500x871 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet kuvasta.

560 mm

Kun suihkunurkka sijoitetaan 560 mm kulmasta on seinäprofiilien optimaalinen asennusmitta on 560x836 mm. Tällöin suihkunurkka saa muodon, jonka näet kuvasta.

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää

Suunnittele

Suihkuverstas

Mukauta suihkutila kylpyhuoneesi mittoihin. Saat ratkaisustasi koodin, jonka voit viedä lähimmälle jälleenmyyjälle.

Katso lisää

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää