Ikkuna suihkutilassa? Näin sijoitat suihkun ikkunan viereen.

Linc Monument on suihkunurkkaus, jonka voit sijoittaa keskelle seinää tai aivan nurkkaan – näppärää, jos ikkuna sattuu olemaan lähellä suihkua. Linc Monument suihkunurkan lasit ovat samankokoiset ja sen asennus on erittäin joustava. Alempana tällä sivulla esittelemme sinulle muutamia tyypillisiä asennusmittoja, mutta voit myös testata eri mittoja alla olevasta linkistä.

Linc Monument

Kuinka lähelle kulmaa haluat asentaa suihkun?

Saadaksesi mahdollisimman toimivan suihkunurkan kylpyhuoneeseesi suosittelemme yhtä alla olevista neljästä asennusmitasta, vaikka Linc Monument voidaan asentaa periaatteessa mihin tahansa mittaan. Katso myös, kuinka suihkutilan koko muuttuu eri asennusmittojen mukaan. Kaikki asennusmitat viittaavat seinäprofiilin ulkoreunaan.


Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Myymälät

Täältä löydät jälleenmyyjämme, jossa voit suunnitella kylpyhuonettasi ja tutustua INR-suihkuseiniin ja -kylpyhuonekalusteisiin.

Katso lisää