Yhteensopivat viimeistelyt

Mielestämme kylpyhuoneeseen pitäisi olla helppoa tehdä hyviä materiaalivalintoja, jotka pitävät ilmeen yhtenäisenä. Siksi olemme varmistaneet, että metalliemme pintakäsittelyt sopivat yhteen kaikissa tuoteryhmissämme: suihkuseinistä pyyhekuivaimiin sekä hanoista lisätarvikkeisiin, pohjaventtiileihin ja allaskalusteiden vetimiin.

Tutustu viiteen viimeistelyymme ja niiden kanssa parhaiten yhteensopiviin puuviiluihin, laseihin ja muihin kylpyhuoneen materiaaleihin. Mikä viimeistely sopii sinulle ja kylpyhuoneeseesi parhaiten?

Brushed Stainless

Klassinen viimeistely, joka huokuu ajatonta muotoilua ja eksklusiivisuutta ja sopii kaikkiin väreihin ja puuviiluihin. Brushed Stainless sopii hyvin myös Edge-suihkuseinäsarjan Stone-viimeistelyn kanssa.

Inspiroidu

Brushed Bronze

Tyylikäs viimeistely pronssin sävyssä, jossa on ripaus kuparia. Valittavana hanoihin, suihkuseiniin, pyyhekuivaimiin, kylpyhuonetarvikkeisiin ja allaskalusteen vetimiin. Yhdistä Dark Oak -tammiviilun ja Bronze-suihkulasin kanssa.

Inspiroidu

Brushed Brass

Hehkuvan lämmin, harjattu messinkiviimeistely. Voidaan valita hanoihin, suihkuseiniin, pyyhekuivaimiin, kylpyhuonetarvikkeisiin ja allaskalusteen vetimiin. Yhdistä Natural Oak -tammiviilun kanssa.

Inspiroidu

Matte Black

Mattamusta viimeistely, joka sopii useimpiin väreihin ja puuviiluihin. Matte Black sävy on valittavissa tuotteisiin ja yksityiskohtiin kaikissa tuoteryhmissämme. 

Inspiroidu

Polished

Meidän eksklusiivisimman viimeistelymme sävyssä -Polished – saat kun valitset tuotteemme kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Löydät yhteensopivat viimeistelyt suihkuseinäsarjoistamme Epic, Arc ja Linc.

Inspiroidu


Aiheeseen liittyvät sivut

Accent / NCS

Anna persoonallisuutesi näkyä kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilaa kalusteesi haluamassasi NCS-värissä tai valitse yksi suunnitelijamme valitsemista Accent-väreistä, jotka sopivat erityisesti kylpyhuoneeseen.

Katso lisää

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää