kattosuihkut

Hanat ja kattosuihkut

Suihkuhanat ja pesuallashanat

Valikoimastamme löytämäsi hanat sopivat erityisesti suihkuseiniemme ja allaskaappiemme muotoiluun. Tutustu uusiin Primyn hanoihimme, joista on saatavana harjatut viimeistelyt Stainless, Brass ja Bronze. Uudet hanamme ovat tyyppihyväksyttyjä ja mukautettuja pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin.

EASE ja MIST hanoilla ja kattosuihkuilla ei ole uusien 1.1.2020 voimaan astuneiden ympäristöministeriön asetusten vastaavaa suomalaista tyyppihyväksyntää. Hanoille ja kattosuihkuille myönnetty tyyppihyväksyntä pätee ennen 1.1.2020 voimaan tulleita rakennuslupia.

Vertaa kattosuihkuja

Lajittele

Poista lajittelut

Näytetään 0 tuotetta

Uutinen

Unleashed

Unleashed luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla. Unleashed-tuotteiden avulla voit valita suihkuseinän helat, kattosuihkun, pyyhekuivaimen, pesuallashanan ja pohjaventtiilin samassa värissä.

Tutustu

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää
Pesuallashana STEEL VOYAGE, Brushed Bronze.

Sarjat

Pesuallas­hanat

Pesuallashanasi antaa kylpyhuoneelle luonnetta ja on tärkeä elementti riippumatta siitä, minkä mallin valitset. Yhdistä samanväriseen pop-up pohjaventtiiliin luodaksesi yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneessa. 

Katso lisää

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää

Tietoja INR:n hanoista ja suihkuista

Valitse pesuallashana ja kattosuihku kaikessa rauhassa. Oikein valittu hana kestää käyttöä vuodesta toiseen ja korostaa kalusteen kauneutta. Tutustu mattamustiin ja kiillotetusta messingistä valmistettuihin hanoihimme, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen kolmen kalustesarjamme mustien nuppien ja vetimien sekä ARC- ja TRAC suihkusarjojen helojen kanssa.