Pyyhekuivain BOW

Muotoilustaan palkittu BOW on sähköinen pyyhekuivain, josta on saatavana useita väriyhdistelmiä. Kuivaimen alaosassa oleva valo on kaunis ja käytännöllinen yksityiskohta pimeässä.
Lue lisää
Hinta yhteensä
Yhteen­veto Hinta yhteensä

Muokkaa

Yhteen­veto

Finish

Mattavalkoinen

Tuotenumero

80000637

Edut

Alaspäin suunnattu LED-valo 5154514

Edut

Red Dot Award 5158369

Edut

Teho 34 W 5153549

Hinta yhteensä 550 €

Ilmoita tilatessasi

 • tuotenumero.

Tulosta lista

Tallenna suosikkeihin

Tiedot

Red Dot Award ‑palkinnon saanut BOW kaartuu kutsuvasti ja on todella kaunis myös ilman pyyhettä. BOW lämmittää froteepyyhkeen energiaa säästäen mutta tehokkaasti, koska pyyhe roikkuu ilmavasti ja kuivuu siksi nopeammin kuin taiteltuna. BOW on saatavana monilla pintakäsittelyillä ja etuosa myös valinnaisella puolimatalla NCS-värillä. Alhaalla lattiaa kohti suunnattu LED-valo on kaunis yksityiskohta, joka luo miellyttävää valoa pimeässä. Yhdistele saman sarjan koukkujen kanssa.

 • Saatavana mattavalkoinen/mattavalkoinen, mattavalkoinen/mattaharjattu, mattavalkoinen/kiiltävä, mattavalkoinen/mattamusta, mattavalkoinen/NCS, Mattamusta/mattavalkoinen,  mattamusta/mattaharjattu, mattamusta/kiiltävä, mattamusta/mattamusta, mattamusta/NCS.
 • Korkeus 1700 mm.
 • Leveys 40 mm.
 • Syvyys 82 mm.
 • Alapäässä olevassa virtakytkimessä palaa valkoinen valo, kun kuivain on päällä.
 • Rinnakkain asennettaessa suositeltu etäisyys on 300 mm.
 • Teho 34 W.
 • IP-luokka 44.
 • Asennetaan sähköasennusputkeen.
 • Kaksoiseristetty (ei tarvitse maadoittaa).
 • S-merkitty.

Edut

Kuvat

5/18

VISKAN Grip 120, jossa on neljä laatikkoa ja kaksi allasta. Peili SCENE 60 sekä suihkuseinä ARC 20 Frame Plus ja kattosuihku EASE.

Lataa korkean resoluution kuvat

6/18

Kylpyhuoneen pitää toimia kaikkina vuorokaudenaikoina. VISKAN Grip 120 ‑kalusteen alaosassa oleva valaistus luo kaunista tunnelmaa.

Lataa korkean resoluution kuvat

10/18

Valitse energiaa ja tilaa säästävistä pyyhekuivaimistamme ja katso kuinka herkullinen muotoilu ja hienot materiaalit tuovat tilaan lämpöä, valoa ja tyyliä.

Lataa korkean resoluution kuvat

11/18

EPIC 13, joka koostuu 10 mm karkaistusta turvalasista ja Mora Technology Inside kattosuihku EASE. Maailmanluokan suihkuratkaisu.

Lataa korkean resoluution kuvat

12/18

Tuo luonto kotiisi. Luonnonläheiset sävyt yhdessä kasvien ja puumateriaalien kanssa luo harmoonisen ja rauhoittavan tunnelman kylpyhuoneeseen.

Lataa korkean resoluution kuvat

13/18

Suunnittele kylpyhuoneen valaistus tarkasti ja valitse kylpyhuonekalusteet, joihin on yhdistetty valaistus. Tässä pyöreä peili LOOX 110 ja pyyhekuivain BOW, joka tekee takuulla vaikutuksen illan hämärtyessä.

Lataa korkean resoluution kuvat

14/18

Tyylikäs valkoinen AIR 60, taustavalaistu peili säilytystiloineen sekä valkoinen BOW-pyyhekuivain.

Lataa korkean resoluution kuvat

15/18

Suihkuseinä TRAC 20 Frame ja kattosuihku MIST. Pyyhekuivain BOW.

Lataa korkean resoluution kuvat

16/18

GRAND Grip 140 Black Oak, jossa TOUCH 140 peili ja mattamusta pyyhekuivain BOW.

Lataa korkean resoluution kuvat

< >

Tiedostot

Yhdistä

Pyyhekoukku

BOW

Tyylikäs koukku, joka sopii yhteen BOW-pyyhekuivaimen kanssa. Saatavana samoilla pintakäsittelyillä kuin pyyhekuivain ja valinnaisena NCS-sävynä.

Valkoinen Mattaharjattu Musta Kiiltävä

Hinta alk 70 €

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä, ja letkulle ja käsisuihkulle on useita värivaihtoehtoja LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Suihkunurkka

LINC Angel

Käytännöllinen suihkukulma, jossa on kaksi suoraa taitto-ovea 6 mm paksusta lasista sekä vaihdettavat tiivistelistat. Pohjoismainen LINC Angel on saatavana kiinteinä vakiomittoina, joita voit yhdistellä vapaasti, mutta myös mittojen mukaan räätälöitynä. Täydennä suihkutilan säilytysratkaisulla PILE. Voidaan liimata.

Kiiltävä Mattaharjattu Valkoinen Musta

Hinta alk 900 €

Kampanjatuote

Kattosuihku

MIST

Yhteistyössä Moran kanssa – pohjoismainen kattosuihku, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: silmää miellyttävä ja ergonominen muotoilu ulkopuolella ja maailman johtavaa sekoittajatekniikkaa sisällä. MIST on korkeussäädettävä kattosuihku pyöreällä suihkupäällä ja kromiviimeistellyllä 3-toimisella käsisuihkulla LINC-sarjan suihkuseinien yhteyteen sopivaksi.

Kromi

Hinta alk 900 €

Pesuallashana

SLEEK

Kauniin muotoilukielensä sekä kromisen, valkoisen tai mustan yläpintansa ansiosta SLEEK saa aikaan leikkisän, mutta samalla ylellisen vaikutelman koko kylpyhuoneeseen. SLEEK on saatavana myös täysin mattavalkoisena ja mattamustana versiona.

Kromi Musta Valkoinen

Hinta alk 290 €