A I R  W O O D

Allaskalustesarja, jossa näkyy käsityötaito ja aidot yksityiskohdat

Air Wood allaskalusteissa näkyy vahvasti Smoolantilainen käsityöperinne, erinomainen esimerkki tästä on sormiliitoksin valmistettu massiivitamminen sisälaatikko ja lähes rajattomat mahdollisuudet persoonallisiin valintoihin. Air Wood kalusteista voit helposti luoda oman ikonisen kylpyhuonekalusteen. Sarja valmistetaan Ruotsissa ja niissä on TX Top Extreme™ pintakäsittely, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuotta. 

Yksityiskohdat

Koot

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited yksiköt ja mittatilaus pöytätaso

Mitat

Korkeus: 350 mm
Syvyys: 450 mm

Viilu

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Luo oma kalusteesi

Aloita perusmallista, valitse sitten viilu, pöytätaso ja lisävarusteet omien mieltymystesi mukaan. Valitse kokonaisuus suunnittelijamme luomista 11 valmiista yhdistelmästä tai luo oma Air Unlimited kalusteesi yhdistelemällä 40, 60 ja 80 cm moduuleja omien tarpeidesi mukaan jopa 240 cm leveyteen asti.

Luo oma kalusteesi

Kaikki AIR Wood allaskalusteet

Luo tyylisi pyöreillä peilikaapeilla

Circ on ylellisin peilikaappimme halkaistulla pyöreällä peilillä 800 mm. Kaappi on saatavilla kaikissa viiluissamme, Premium White -sävyssä ja Accent / NCS -sävyissä. Voit säätää kirkkautta ja värilämpötilaa sivulla olevasta kosketuspaneelista. Takaosa ja hyllyt kaapin sisällä ovat aina luonnontammea.

Circ


Kaikki peilit ja peilikaapit

Pöytätasot Plain white, Raw Concrete ja Raven.

Loistavat lisävarusteet

Kun olet päättänyt minkä allaskalustemallin haluat, on aika miettiä lisävarusteita. Kaksoispistorasia alemmassa laatikossa on suosittu vaihtoehto, joka helpottaa arkea. Sensoriohjattu valaistus liiketunnistimella laatikossa ja kalusteen alla on toinen. Lue lisää lisävarusteistamme ja testaa niitä digitaalisessa suunnittelutyökalussamme.

Lisävarusteet


Lisää loistavia innovaatioita

Yhteensopivat säilytysratkaisut

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmät useassa koossa ja versioissa, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Upouusi Twin korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella. Kokeile eri verisoita kalusteverstaassamme.

Kylpyhuonekaapit


Kalusteverstas

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Luo persoonallinen ilme kalusteeseen

Kalustesarjoissa on korkeatasoinen varustelutaso, mutta et tule katumaan sitä, jos lisäät yhden tai useamman lisävarusteen luodaksesi oman persoonallisen ilmeen. Kuinka olisi liiketunnistimella ohjattu led-valaistus tai kaksoispistorasia alalaatikossa?

Suunnittele

Suunnittelutyökalut

Suunnittele ikoninen kylpyhuoneesi Kalusteverstaassa ja Suihkuverstaassa. Vie valmis suunnitelmasi jälleenmyyjälle.

 

Katso lisää
Avausvaihtoehdot kylpyhuonekalusteisiimme.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Nupit ja vetimet

Tarkasti harkitut nupit ja kahvat antavat luonnetta kylpyhuonekalusteelle. Tutustu huolella vaihtoehtoihin ennen kuin teet päätöksen.

Katso lisää
Plus Power tarkoittaa kaksoispistorasiaa (220 V) alemmassa laatikossa oikealla.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Lisävarusteet

Valaistus laatiokoiden sisällä ja kalusteen alla on hyödyllinen lisävaruste ja erityisen käytännöllinen yöllä.

Katso lisää
INR Unleashead –

Sarjat

Unleashed

Katso lisää
GRAND Walnot™.

Tietoa INR

TX Top Extreme™

Ostaessasi jonkin meidän kylpyhuonekalusteistamme, peileistämme tai säilytysratkaisuistamme, TX Top Extreme™ -pintakäsittely sisältyy hintaan.

Katso lisää

Tutustu myös näihin

Kylpyhuonekalusteet

Air Solid

Eksklusiivisin kalusarjamme Air tarjoaa paljon muutakin kuin upean ulkonäön. Käsin poimitut kvartsikomposiittityötasot eivät ole vain kauniita katsella ja tuntea, vaan ne ovat myös erittäin kestäviä.

Katso lisää
INR Wood Unlimited ja peili LOOX 110.

Kylpyhuonekalusteet

Air Unlimited

Luo oma allaskalusteesi valitsemalla mittatilaustaso sekä yksiköitä leveyksissä 40, 60 ja 80 aina 240 cm asti. Myös syvennykseen.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet kylpyhuonekalusteille

Materiaalit

Käytämme INR:llä vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja, jotta nauttisit kylpyhuoneessa viettämästäsi ajasta mahdollisimman paljon.

Katso lisää