Air Wood

Kalustesarjan toiminnallisuus on tarkkaan harkittu ja sen yksityiskohdat, kuten sormiliitoksilla valmistetut massiivitammiset laatikot ja sivusäilytystila, ovat juuri niin aitoja kuin miltä näyttävät. Kalusteissa yhdistyvät smoolantilaiset kalusteperinteet ja nykyajan vaatimukset toiminnallisuudesta. Air Wood valmistetaan Ruotsissa ja niissä on pintakäsittely TX Top Extreme™, joka suojaa kosteudelta ja kulumiselta vähintään 15 vuoden ajan.

Mitat

60 - 80 - 100 - 120 - 180 cm + Air Unlimited yksiköt ja mittatilauspöytätaso

Korkeus: 350 mm
Syvyys: 450 mm

Viilu

Natural Oak Dark Oak Black Oak

Korkea kaappi

Sarjaan on saatavilla yhteensopivat säilytysjärjestelmä, lisävarusteena pistorasia esimerkiksi hiustenkuivaajalle. Korkeat kaapit ovat saatavilla myös laatikoilla tai ilman. Upouusi Twin korkea kaappi kaksipuolisella peiliovella.  Tutustu

Air Wood 160 i Dark Oak hemma hos Elinne Daniels. Tutustu

Luo omat allaskalusteesi

Meidän kalusteverstaassamme luot juuri sinulle sopivan kylpyhuonekalusteesi ja varustat sen haluamillasi vaihtoehdoilla. Valaistus kalusteen sisälle ja alle, kaksinkertainen sähköpistorasia ja tietysti hana ja pohjaventtiili yhteensopivalla tyylillä. Valitse säilytysjärjestelmä ja tyylikäs peili, ja olet ottanut suuren askeleen eteenpäin uuden kylpyhuoneesi sisustamisessa. 

Luo oma kalusteesi

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Valitse ja luo allaskalusteesi

Air Wood kalustesarjassa on valittava kolme aitoa tammiviilua: Natural Oak, Dark Oak ja Black Oak, jotka pintakäsittelynsä ansiosta kestävät kylpyhuoneen kosteutta. Viilumme petsataan ensin haluttuun sävyyn ja sen jälkeen lakataan TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä.

Kaikki Air WoodLisävarusteet

Täydennä kalustettasi yhdellä tai useammalla lisävarusteella. Kalusteeseen on saatavana tunnelmaa luova, liiketunnistimella varustettu valaistus ja pistorasia. Jokaiseen ylälaatikkoon sisältyy vakiovarustuksena kaksi kätevää lokerikkoa, mutta voit halutessasi tilata lisää lokerikkoja.

Pesuallashana

Valitse Air kalusteeseen korkea pesuallashana tai sisäänrakennettu pesuallashana. Pöytätasot ovat tilattavissa hanareiällä tai ilman. Valitse avoin pohjaventtiili.

Plus Light

Kalusteen alla ja ylälaatikossa on sensoriohjattu LED-valaistus, joka syttyy, kun tulet huoneeseen. 3000 K, 150–530 Lm. Säädä aikaa ja etäisyyttä haluamallasi tavalla.

Peilikaappi

Pyöreä peilikaappi Circ on saatavilla kaikissa viiluissamme sekä Premium White ja Accent / NCS. Voit säätää kirkkautta ja värilämpötilaa kaapin sivussa olevasta kosketuspaneelista.Peilikaapit


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Peilikaapit

Valitsemalla yhden peilikaapistamme saat älykkään säilytystilan allaskalusteesi yläpuolelle, jossa on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu sisusta. Valitse suorakaiteen- tai pyöreän muotoinen peilikaappi eri varustelutasoilla.

Katso lisää
badrumsskåp

Kylpyhuoneen kaapit

Nosta kylpyhuonekokemuksesi uusiin korkeuksiin älykkäillä kylpyhuoneen säilytysratkaisuilla.

Katso lisää