Kylpyhuonepeilit, joissa design ja toiminallisuus yhdistyvät

Kylpyhuoneen peili on tärkeä osa kylpyhuonetta. Eikä vain oman hyvinvoinnin vuoksi. Koko kylpyhuone tuntuu paremmalta, kun on tarpeeksi valoa ja peili tuo mukavasti lisätilan tuntua. Mieti tarpeitasi ja tutustu laajaan valikoimaan, josta löydät erimuotoisia ja -kokoisia peilejä ja peilikaappeja.

Peilikaapit

Pyöreät peilit

70 / 90 / 110

Pyöreä Loox-peili, jossa on tunnelmallinen LEDtaustavalo, on yksi suosituimmista tuotteistamme. Se sopii yhtä hyvin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Slot on Loox-peilin soikea versio, ja se tuo saman mukavan ja kodikkaan tunnelman kylpyhuoneeseen. kylpyhuoneeseen.

Kaikki pyöreät peilit

Peilit kosketuspainikkeella

50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Himmennettävistä Touch- ja Scene -valopeilimalleista on saatavana useita leveyksiä. Alareunassa olevilla kolmella kosketuspainikkeella voit säätää valon lämpötilaa ja kirkkautta sekä sammuttaa ja laittaa valot päälle. Peilin kosketusnäytön viimeisimmät asetukset säilyvät, kun kytket virran päälle seuraavan kerran.

Kaikki himmennettävät peilit

SCENE, sivuvalaistus.

Käännä Scenen sivuvalaistus jopa 90° luodaksesi juuri haluamasi valaistuksen tähän hetkeen. Voit ohjata kirkkautta ja värilämpötilaa alaosassa olevilla kosketuspainikkeilla.

Scene 100.

Kylpyhuoneen peilit ylävalaisimella

Feel on perinteinen kylpyhuone peili, josta on saatavana useita leveyksiä. Riippuen peilin koosta, tulee siihen joko yksi tai kaksi ylävalaisinta.

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Kaikki peilit ylävalaisimella


Aiheeseen liittyvät sivut

Peilikaapit

Valitsemalla yhden peilikaapistamme saat älykkään säilytystilan allaskalusteesi yläpuolelle, jossa on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu sisusta. Valitse suorakaiteen- tai pyöreän muotoinen peilikaappi eri varustelutasoilla.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää