Kaikki peilimme ja peilikaappimme.
Tuotteet

Kylpyhuonepeilit

Kylpyhuonepeili on tärkeä osa toimivuutta ja sisustusta. Koko kylpyhuone nauttii valosta ja peilin luomasta lisätilasta.  Valitse kaluston tyyliin sopiva ja sen kokoa vastaava kylpyhuonepeili. Mieti tarpeitasi ja tutustu laajaan kylpyhuonepeilivalikoimaamme, jossa on paljon näppäriä yksityiskohtia.

Etsitkö peilikaappia?

S L O T

Soikeat peilit

SLOT on kaunis soikea peili, jonka reunan takana oleva valaistus antaa kylpyhuoneeseen mukavan ja viihtyisän tunnelman. SLOT yhdistetään huoneen virtakytkimeen ja LED-valaistuksen arvioitu käyttöikä on 20 vuotta.

SLOT

L O O X

Pyöreät peilit

Pyöreä peilimme LOOX, jossa on tunnelmallinen LED-valaistus peilin takana, on yksi suosituimmista tuotteistamme ja sopii hyvin, niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen.

70 - 90 - 110 cm

Pyöreät peilit

T O U C H

Säädettävät peilit

TOUCH on sinulle, joka etsit todella tyylikästä peiliä ja arvostat muotoilua sekä laatua. Voit säätää juuri oikeanlaisen valon eri tilanteisiin, aamu heräämiseen, meikkaamisen tai vain sadaksesi juuri oikean tunnelman kylpyhuoneeseesi. 

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Kaikki mallit

Peilin kosketusnäytön viimeisimmät asetukset säilyvät, kun kytket virran seuraavaan kertaan päälle. Peili toimii omalla kytkimellä tai se voidaan liittää huoneen kytkimeen. Tarkista asia omalta sähköasentajaltasi.    

S C E N E

Pielit sivuvalaistuksella 

SCENE-kylpyhuoneen peilillä saavutat parhaan meikki- tai parranajotuloksen. Alareunassa olevilla kolmella kosketuspainikkeella voit säätää valon lämpötilaa ja kirkkautta sekä sammuttaa ja laittaa valot päälle. 90 °taitettavan sivuvalaistuksen avulla voit säätää valon tulemaan juuri haluamallasi tavalla valmistautuessasi päivään tai vaikkapa illanviettoon.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Kaikki mallit

F E E L

Peili valaisimella

Klassinen LED-valaistuksella varustettu kylpyhuoneen peili, joka sopii useimpiin tyyleihin. Mukana on yksi tai kaksi valaisinta peilin leveydestä riippuen. Alavalo sisältyy aina.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Kaikki mallit

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Sarjat

Peilikaapit

Peilikaappeja yhdistää älykkäät ja tarkkaansuunnitellut säilytysmahdollissuudet. Valitse sinulle sopiva varustelutaso joko pyöreisiin tai suorakulmaisiin peilikaappeihin.

Katso lisää

Inspiraatio

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää

Tietoa INR

Iconic Nordic Rooms

Pohjoismaiden laadukkaimmat kylpyhuonekalusteet ja varusteet, joiden yksityiskohdissa näkyy ja tuntuu käsityön leima.

Katso lisää