MEIDÄN KOTONA

#ICONICBYME

Iconic by Villa Nordic Stories

Lohjan asuntomessuille kohonneessa modernissa hirsitalossa yhdistyy aktiivisen perheen yhteiset intohimot; purjehdus, alppihiihto ja suomen kaunis luonto. Haaveena oli rakentaa talo, jossa tuntuisi kuin olisi lomalla!

Käy sisään

Iconic by Richard ja Lisa

Hyödyntämätön kellaritila muuntautui ylelliseksi saunalliseksi kotikylpyläksi. Tämä oli investointi omaan hyvinvointiin, mutta myös talon arvonnousuun.

Käy  sisään

Iconic by
Desirée

Haave paremmin suunnitellusta kylpyhuoneesta, jossa yhdistyy toimivuus ja mukavuus toteutui ja tuloksena oli oikea unelmien kylpyhuone.

Käy sisään!

Iconic by
Peeta Peltola

"Kylppäri oli muuton aikaan ainut valmiiksi saatu huone, joka teki siitä entistä tärkeämmän paikan. Se oli ainut paikka, jossa pääsi nauttimaan ja rauhoittumaan kaiken muun keskeneräisyyden keskellä."

Käy sisään!

Iconic by Makeupevelina

”Joskus sulkeudun kylpyhuoneeseen, sytytän pari kynttilää ja peilin valot ja laitan itselleni kasvonaamion. Silloin tuntuu siltä, että minulla on kotona ikioma tila.”

Katso Evelinan kylpyhuoneeseen

Iconic by
Villa Walden

"Nautin todella aamuista, kun saan valmistautua täällä päivää varten. Laitan silloin päälle oman soittolistan, jonka olen koonnut juuri aamun hetkiin."

Käy sisään!

Iconic by Nina

"Panosta pehmeisiin pyyhkeisiin, hyviin tuoksukynttilöihin ja ylellisiin spa-tuotteisiin. Olet sen arvoinen!"

Käy vierailulla!