Villa Gullbodan skandinaaviset kylpyhuoneet japanilaisilla vaikutteilla

Lue lisää

Iconic by Kuningattarenhelmi

Vaalea skandinaavisuus ja tumma puu kohtaavat Loviisalaisperheen asuntomessukodissa. Tervetuloa tutustumaan Kuningattarenhelmen sykähdyttäviin kylpyhuoneisiin!

Katso lisää

Iconic by Villa Aurora

Tervetuloa tutustumaan Ekin ja Helenan merihenkiseen ekologiseen hirsitaloon, joiden ylelliset kylpyhuoneet tuovat luksusta arkeen.

Katso lisää

Iconic by Johannes Thingnes Bø

Ampumahiihtotähti oli saavuttanut suurimman osan tavoitteistaan urallaan, mutta hänellä oli vielä yksi unelma täytettävänä: rakentaa unelmiensa talo.

Katso lisää

Iconic by Sara Hector

Kylpyhuone nopeaan virkistäytymiseen tuotteilla ja materiaaleilla, jotka sekä kestävät aikaa, että tuovat kultareunukset jokapäiväiseen elämään hiihtäjille tai arjen sankareille.

Katso lisää

Iconic by Vibeke

Tavoitteena oli luoda kylpyhuone, jossa kaikki viisi perheenjäsentä voisivat oleskella - ja nauttia - samaan aikaan. Tulos? Kylpyhuone, johon mahtuu estetiikkaa, toimivuutta ja paljon sisar-rakkautta.

Katso lisää

Iconic by Villa Nordic Stories

Tässä Meidän kotona – artikkelissa pääset tutustumaan Pauliinan ja Jukan harmoniseen asuntomessukotiin, jonka kylpyhuoneet luovat asumistiloista funktionaalisen ja kauniin kokonaisuuden.

Katso lisää

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Tutustu myös näihin

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää
badrumstrender 2023

Kylpyhuone­trendit 2023

Vuoden 2023 kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä: Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä tyyleistä vetoaa sinuun eniten?

Katso lisää

Kylpyhuone

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä, jotka olemme koonneet sinulle kylpyhuoneen sisustukseen tai remonttiin. Täältä löydät kuvat erityylisistä kylpyhuoneista.

Katso lisää