Kylpyhuonetrendit 2024

Skandinaavinen maksimalismi, yksiväriharmonia vai moderni retro? Suunnittelijamme ovat määritelleet kolme vahvaa kylpyhuonetrendiä, jotka sopivat skandinaaviseen kotiin vuonna 2024. Mistä trendistä pidät eniten?

Trendi 01
Skandinaavinen maksimalismi

Leikkisä ja iloinen trendi, jonka pohjana on skandinaavinen muotoilu. Valkoinen väri, puumateriaalit sekä ajattomat kalusteklassikot uutena tai vintagena tuovat sisustukseen kontrastia. Tässä trendissä, jota kutsumme skandinaaviseksi maksimalismiksi, saa näkyä kotisi henkilökohtaiset esineet ja persoonallisuus. Täällä uusi ja vanha ovat sulassa sovussa keskenään, voimakkaiden sinisten ja punaisten sävyjen yhdistyessä vaaleiden pastellivärien mereen.

Lisää trendistä

Trendi 02
Moderni retro

Tässä trendissä näemme ajattomia kalusteklassikoita vintagena tai uutena, yhdistettynä uusiin esineisiin moderneilla materiaaleilla ja innovatiivisilla toiminnoilla. Trendi niille, jotka haluavat luoda kodikkaan kodin moderniin 70-luvun tyyliin.

Lisää trendistä

Trendi 03
Yksiväriharmonia

Luo minimalistinen ympäristö valitsemalla sisustukseen saman neutraalin värin useita nyansseja ja sävyjä. Harmoniseen ja rauhalliseen ympäristöön voit lisätä muutamia valikoituja persoonallisia ja katseen vangitsevia ​​esineitä. Tämä sisustustyyli edustaa rauhaa ja rentoutumista, joka sopii niin suuriin kuin pieniin kylpyhuoneisiin.

Lisää Trendistä


Tutustu myös näihin

Meidän kotona

Täällä otamme askeleen asiakkaidemme arkeen. Osallistu heidän tarinaansa ja anna itsesi inspiroitua heidän kokemuksistaan.

Katso lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaista muotoilua kestävällä TX Top Extreme™ -pintäkäsittelyllä ja pitkällä takuulla.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää

Mitkä kylpyhuonetrendit pätevät vuonna 2023?

Tämän vuoden kylpyhuonetrendeissä näkyy kolme vakiintunutta tyyliä, jotka eroavat toisistaan värimaailman, materiaalien ja sisustuksen osalta. Vuoden kylpyhuonetrendejä kuvailee parhaiten nimet Urban Elegance, Soft Simplicity ja Green Spirit. Mikä näistä kylpyhuonetrendeistä vetoaa sinuun eniten?

1. Green Spirit

Vihreä värimaailma käsityötaidot, tumma puu ja harjatut metallit

2. Soft Simplicity

Hienostuneessa kylpyhuonetrendissä näkyy vaaleat sävyt ja pehmeät muodot

3. Urban Elegance

Ylellinen kylpyhuonetrendi, joka viettelee jännittävillä kuvioilla ja materiaaleilla