E D G E

Uuden suihkusarjan ikoninen design on luotu ilman kompromisseja

EDGE-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa, on piilotettu katseilta nerokkaalla tavalla, jolloin suihkuseinä säilyttää kapean muotoilunsa. Tyylikkäissä EDGE-suihkuseinissä yhdistyy esteettisyys, toiminnallisuus ja tekniikka. Elegantit profiilit kehystävät tavallista korkeamman suihkulasin.

Yksityiskohdat

Lasi

6 mm

Mitat

Vakiomitat ja mittojen mukaan. Korkeus 2150 mm.

Viimeistely

Musta Stone

Kehyssuihkut uudelle tasolle

EDGE-suihkuseinät ovat saatavana vakiomitoin tai mittatilauksena, ja ne voidaan asentaa joko syvennykseen tai nurkaksi. Kehyksen viimeistely on anodisoitua alumiinia, jonka voit valita värissä Stone, joka muistuttaa ruostumatonta terästä tai mattamustana Onyx-vaihtoehtona. Vakiokorkeus on 2150 mm, mutta voit saada kiinteän EDGE 20 Plus mallin jopa 2700 mm asti.

Kaikki EDGE-mallit

Suihkunurkat designista kiinnostuneelle

Sarjassa on kaksi suihkunurkkamallia - yhdellä tai kahdella ovella. Molemmille versioille ominainen on integroitu kahva, joka antaa suihkuratkaisulle erittäin hienostuneen ilmeen. Piilotetut tiivistenauhat pitävät veden lasin oikealla puolella ja on helppo vaihtaa. Jos tavoittelet teollista ilmettä, valitse mustat Onyx profiilit Clear- tai Smokelasilla.

EDGE suihkunurkat

Sway-lasissa on nykyaikainen retrotunnelma

Tutustu EDGE-suihkuseinien aaltoilevaan Sway-lasiin, joka antaa kylpyhuoneeseen nykyaikaisen retrotunnelman. Yhdistä mattamustan Onyx- tai tyylikkään Stonekehyksen kanssa, jotka molemmat lisäävät kylpyhuoneeseen paljon persoonallisuutta.

Suihkulasit

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Tutustu eri ratkaisuhin ja luo oma ikoninen suihkuratkaisusi. 

 

 

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.
Tuotteet

Kaikki lasimme on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta.

Lasit

lasilevyt

Suora, viistoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Tutustu myös näihin

Suihkuseinä EDGE, Stone.

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Sarjat

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää