EDGE

Uuden suihkusarjan ikoninen design on luotu ilman kompromisseja

EDGE-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa, on piilotettu katseilta nerokkaalla tavalla, jolloin suihkuseinä säilyttää kapean muotoilunsa. Tyylikkäissä EDGE-suihkuseinissä yhdistyy esteettisyys, toiminnallisuus ja tekniikka. Elegantit profiilit kehystävät tavallista korkeamman suihkulasin.

Yksityiskohdat

Lasi

6 mm

Mitat

Vakiomitat ja mittojen mukaan. Korkeus 2150 mm.

Viimeistely

Kehyssuihkut uudelle tasolle

EDGE-suihkuseinät ovat saatavana vakiomitoin tai mittatilauksena, ja ne voidaan asentaa joko syvennykseen tai nurkaksi. Kehyksen viimeistely on anodisoitua alumiinia, jonka voit valita värissä Stone, joka muistuttaa ruostumatonta terästä tai mattamustana Onyx-vaihtoehtona. Vakiokorkeus on 2150 cm, mutta voit saada kiinteän EDGE 20 Plus mallin jopa 2700 cm asti.

Kaikki EDGE-mallit

Suihkunurkat designista kiinnostuneelle

Sarjassa on kaksi suihkunurkkamallia - yhdellä tai kahdella ovella. Molemmille versioille ominainen on integroitu kahva, joka antaa suihkuratkaisulle erittäin hienostuneen ilmeen. Piilotetut tiivistenauhat pitävät veden lasin oikealla puolella ja on helppo vaihtaa. Jos tavoittelet teollista ilmettä, valitse mustat Onyx profiilit Clear- tai Smokelasilla.

EDGE suihkunurkat

Ylellisessä Sway-retrolasissa on aaltoileva rihlattu pinta, jota on mukava tunnustella sormilla yhä uudestaan ja uudestaan.

Suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa, on piilotettu katseilta nerokkaalla tavalla, jolloin suihkuseinä säilyttää kapean muotoilunsa.

Sway-lasissa on nykyaikainen retrotunnelma

Tutustu EDGE-suihkuseinien aaltoilevaan Sway-lasiin, joka antaa kylpyhuoneeseen nykyaikaisen retrotunnelman. Yhdistä mattamustan Onyx- tai tyylikkään Stonekehyksen kanssa, jotka molemmat lisäävät kylpyhuoneeseen paljon persoonallisuutta.

Suihkulasit

Kehys Stone yhdessä Clear- tai Swaylasin kanssa luo harmonisen, rauhallisen ja homogeenisen tunnelman, joka sopii hyvin maanläheisiin sävyihin laatoissa ja sisustuksessa.

Varjoleikki, jossa seinäprofiili kohtaa seinän: kaunis yksityiskohta, joka on ominaista EDGE-suihkuseinille. Oven tiivistelista on nerokkaasti piilotettu kehykseen.

Asiakkaidemme suosikit

Suihkuseinä

EDGE 12

Suihkunurkka, jossa saranoidut ovet 6 mm paksusta lasista. Integroitu vedin. Saatavana vakiomittaisena 900 x 900 mm sekä myös mittojen mukaan räätälöitynä.

Stone Onyx

Hinta alk 1 590 €

Suihkuseinä

EDGE 20 Plus

Kiinteä suihkuseinä 6 mm paksusta lasista. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen mittavälien sisällä, mitta lattiasta kattoon jopa 2700 mm.

Stone Onyx

Hinta alk 1 340 €

Suihkuseinä

EDGE 20

Kiinteä suihkuseinä 6 mm paksusta lasista. Saatavana vakiomittaisena 900 mm sekä myös mittojen mukaan räätälöitynä.

Stone Onyx

Hinta alk 980 €

Suihkuseinä

EDGE 2

Saranoitu suihkuseinä 6 mm paksusta lasista. Integroitu vedin. Räätälöidään maksutta ilmoitettujen mittavälien sisällä.

Stone Onyx

Hinta alk 1 030 €

Suihkuseinä juuri sinun tarpeisiin

Useimmat suihkuseinämme tarjoavat laajat mahdollisuudet yksillöllisten ratkaisujen luomiseen. Tutustu eri ratkaisuhin ja luo oma ikoninen suihkuratkaisusi. 

 

 

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

Tuotteet

Kaikki lasimme on karkaistu ja tarkastettu sekä omassa laboratoriossamme Malmössä että riippumattoman ulkopuolisen tarkastajan toimesta.

Lasit

Suora, viistoonleikattu tai reikä vesijohtoa varten? Yli kolmekymmenen vuoden vankalla kokemuksella luomme sinulle suihkutilaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin.

Räätälöidyt suihkuratkaisut

Suihkusäilytys

Kätevillä säilytysratkaisuillamme on helppo pitää suihkutila järjestyksessä.

Löydä suosikkisi

Tutustu myös näihin

Sarjat

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoon erilaisilla laseilla ja useilla valinnoilla. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Sarjat

Kattosuihkut

Saammeko esitellä kattosuihkut MIST ja EASE – tulos ainutlaatuisesta yhteistyöstä Moran kanssa. 

Katso lisää

Myymälät

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme INR jälleenmyyjän myymälään! 

Katso lisää