SafeTech: Suihkulasi niille, jotka haluavat olla erityisen turvallisia

Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta, korkealaatuisesta turvalasista, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen suihkuelämyksen sinulle ja koko perheellesi. Karkaisuprosessissa lasi ensin kuumennetaan ja sitten jäähdytetään nopeasti, jolloin lasin pinnasta saadaan huomattavasti tavallista lasia vahvempi. Tuloksena on lasi, joka kestää käyttöä ja sopii erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Lisää suihkulaseista

Joskus, onneksi kuitenkin erittäin harvoin tapahtuu, että karkaistu lasi rikkoutuu ja rakeistuu jättäen jäljelle kasan tylppiä lasinsiruja, joka on turvalasille ominaista. Ensimmäisenä lasintuottajana Ruotsin markkinoilla olemme kehittäneet uuden ja vallankumouksellisen suihkulasin, joka lasin ulkopinnan huipputeknisellä kalvolla pitää rakeisen lasin paikallaan odottamattomien tapahtumien sattuessa. Ratkaisu niille, jotka haluavat olla sataprosenttisesti turvallisia.

SafeTech on saatavana suosituimpiin Angel- ja Niagara-suihkunurkkiimme 900x900 Linc Original -suihkusarjassa.

Linc Original


Tutustu myös näihin

Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Suihkuseinälasimme

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkitty ja lasit on valmistettu lämpökarkaistusta turvalasista turvallisuutesi vuoksi.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää
Viskan posliini pesuallas

Laatu

Tuotekehitysjohtaja Kristian Olsson kertoo, kuinka hän yhdessä tiiminsä kanssa ottaa huomioon toimivuuden ja laadun tuotteiden suunnittelussa.

Katso lisää