Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.

Suihkuseinälasimme

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkittyjä ja niiden lasit on valmistettu lämpökarkaistusta turvalasista turvallisuutesi vuoksi. Laseihin tehdään pistokokeita Malmön laboratoriossamme ennen pakkaamista ja lähettämistä. Täältä voit lukea lisää siitä, miten lasimme valmistetaan ja miten sinun tulisi käsitellä niitä.

Materiaalit

Karkaistu turvalasi

Lämpökarkaisu tarkoittaa sitä, kun lopulliseen muotoonsa leikattu ja hiottu lasi lujitetaan lämmittämällä se karkaisu-uunissa ja nopeasti jäähdyttämällä sen jälkeen. Prosessissa lasin keskelle syntyy puristusjännitystä ja reunoille kutistumisjännitystä, jonka ansiosta lasi kestää rasitusta huomattavasti tavallista lasia paremmin.

Yleensä sanotaan, että karkaistu lasi on vähintään viisi kertaa vahvempi kuin tavallinen ikkunalasi, mutta tämä ei tarkoita, että se olisi särkymätön. Reunat – ja erityisesti kulmat – ovat lasin heikoimpia kohtia. Jos asennuksen aikana lasi sattuu osumaan esimerkiksi kovaan laattalattiaan, lasi rakeistuu. Tämä on kuitenkin erittäin harvinaista. Lasin rakeistuessa se näyttää siltä, kuin se "räjähtäisi". Siitä syntyy iso määrä pieniä lasinsiruja, jotka eivät ole teräviä. Tämä on tyypillinen piirre karkaistulle lasille. Karkaisemattomasta lasista syntyy iso määrä teräviä, isoja lasinpaloja, joten tästä huomaa lasien eron.

Huolelliset tarkastukset

Kaikki suihkuseinämme ovat CE-merkittyjä ja lasit testattu EN-12150-laatustandardin mukaisesti, mikä tarkoittaa yksityiskohtaisia ​​ja säännöllisiä halkeamisominaisuuksien ja lujuuksien tarkastuksia voimakkaiden iskujen sattuessa. INR sekä lasinvalmistaja tekevät säännöllisiä pistekokeita, joilla varmistetaan, että lasin ”rakeet” ovat standardin mukaisia lasin rikkoutuessa.

Turvallinen asennus

Asennusohjeiden noudattaminen on tärkeää, sillä niistä löydät kaikki asennusvaiheet suositellussa järjestyksessä, sekä varmistavat turvallisen ja oikeanlaisen asennuksen. Suihkuseinälasi on erittäin painava ja vaatii suurta huolellisuutta sitä käsitellessä. Tämän vuoksi on hyvä, että kaksi henkilöä käsittelevät lasia asennuksen yhteydessä. Käytä käsineitä, suojalaseja sekä pitkähihaista paitaa ja pitkiä housuja. Aseta suihkulasi aina varovasti pehmeälle alustalle, äläkä koskaan liu'uta sitä sivuttain tai laita kulmia lattiaa vasten. Jätä pakkauksen mukana tulevat kulmasuojat päälle mahdollisimman pitkäksi aikaa, tai käytä vaihtoehtoisesti esimerkiksi mattoa tai puupalikoita. Jos suihkuseinämalli on varustettu tiivistelistoilla, tulee ne laittaa paikoilleen ennen suihkulasien nostamista. Tiedostopankki

Pienet naarmut ja muut vauriot

Lasi on elävä materiaali, joka koostuu muun muassa sulasta hiekasta ja vedestä, mikä antaa jokaiselle suihkulasille ainutlaatuisen ulkonäön. Toleranssien ulkopuolella olevat poikkeamat havaitaan yleensä ennen pakkaamista  ”Laadun arvioinnin ja reklamaatioiden käsittelyohje” . Valmistusvirheitä, joita emme havaitse, voi esiintyä ja ne kuuluvat tuotetakuumme piiriin. Muut viat – ns. lisävauriot, jotka ovat syntyneet tehtaalta toimittamisen jälkeen, esimerkiksi rakennustyömaalla – eivät kuulu takuun piiriin. Lisää takuusta 

Jos onnettomuus sattuisi

On erittäin harvinaista, että suihkulasi rakeistuu. Kaikesta myytävästä karkaistusta lasista noin 0,02 % granuloituu ja silloinkin periaatteessa aina asennusvirheiden seurauksena. Jos suihkulasisi rakeistuu yllättäen, on hyvä saada uusi lasi tilalle mahdollisimman nopeasti. Reunasta lohjennut suihkulasi on hävitettävä rakeistumisen vaaran vuoksi. Näissä tapauksissa tarjoamme alennushinnan vaihtolasille. Rakeistumisen sattuessa ole yhteydessä myyjään, joka auttaa sinua asiassa.


Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
rengöra duschväggar

Hoito-ohjeet suihkuseinille

Näin hoidat suihkuseiniäsi. Hoito-ohjeita lasiseinille ja suihkukaapeille.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää