Suihkuratkaisujemme lasivaihtoehdot.
Tuotteet

Lasin ja lasin välillä on eroa

Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä oma laboratoriomme Malmössä että riippumaton kolmas osapuoli. Jos onnettomuus vastoin kaikkia odotuksia tapahtuu, lasi rakeistuu ja siitä muodostuu pieniä, tylppiä muruja, ei teräviä siruja tai sirpaleita. Muista, että lasin leikkaaminen tai lävistäminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun lasi on karkaistu.

6 - 8 - 10 mm

Clear

Läpinäkyvä kirkas lasi tuo kylpyhuoneeseen lisää tilantuntua ja korostaa suihkun ympärillä olevia yksityiskohtia. Kaikki suihkuratkaisumme ovat saatavana kirkkaana lasina. On hyvä tietää, että kaikki luonnonlasi sisältää rautaoksidia, joka antaa lasille vihreän sävyn. Jos haluat kirkkaan lasin ilman vihreää sävyä, kannattaa katsoa lasivaihtoehtoa Opal Clear.

8 - 10 mm

Opal Clear

Läpinäkyvä kirkas lasi, jossa on erittäin vähän rautaoksidia. Se tarkoittaa sitä, että lasista puuttuu sille tyypillinen vihertävä sävy. Tyylikäs suihkuseinä, jossa laatat ja suihkun yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Valittavana ARC ja EPIC malleihin.

6 - 8 mm

Timeless®

Pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan.

Timeless

6 mm

Sway

Aaltomainen kirkas lasi, joka antaa yksityisyyttä suihkutilaan raitalasin ansiosta. Tämä retro, mutta samalla moderni lasivaihtoehto on valittavana EDGE-suihkuseiniin. 

EDGE

6 - 8 - 10 mm

Smoke

Hillityn harmaaksi värjätty lasi tuo suihkutilaan tyylikkyyttä. Tumma läpikuultava lasi ei tunnu ahtaalta mutta antaa näkösuojaa. Mitä paksumpi lasi on, sitä tummempi vaikutelma. Kuvassa 6 mm lasi.

8 mm

Dark Frost

Samettisen himmeän pintansa ansiosta tämä 8 mm paksu tummanharmaa läpivärjätty lasi luo dramaattisen vaikutelman kylpyhuoneeseen. Valittavana suihkuseiniin ARC-sarjassa.

6 - 8 - 10 mm

Frosted

Huurrettu lasi tekee suihkuseinistä läpikuultavat niin, että valo pääsee seinien läpi, mutta verhotusti. Valittavissa useimpiin suihkuratkaisuihimme. Jos haluat huuretun lasin, jossa ei ole lainkaan vihreää, valitse Opal Frost-vaihtoehto.

 

6 - 8 - 10 mm

Opal Frost

Lasi muistuttaa harsomaista huurretta, ja se valmistetaan Pal Clear-lasin tavoin ilman rautaoksideja, jolloin siitä puuttuu lasille tyypillinen vihertävä sävy. Valittavana useimpii suihkuseinämalleihimme.

6 mm

Streak

Kirkkaan lasin kanssa vuorotteleva huurrettu lasi luo yksityisyyden tuntua suihkutilaan sitä pimentämättä tai pienentämättä. Kaksi huurrettua aluetta, jossa silkkipainatus niin, että niiden väliin jää 15 mm:n raita kirkasta lasia. Valittavana LINC Angel tai Niagara suihkuseiniin sekä BRIC 4 ja 5 suihkukaappeihin.

6 mm

SafeTech

Linc Angel ja Linc Niagara 900 X 900 malleille on saatavilla suihkulasi, jonka pinnalla on huipputeknologinen lasin koossa pitävä kalvo siltä varalta, että lasi jostain syystä sattuisi hajoamaan. Tässä siis ratkaisu sinulle, joka vaadit suihkutilakalusteeltasi sataprosenttista turvallisuutta.

Suunnittele ikoninen suihkuratkaisusi Suihkuverstaassa

Avaa ja sulje ovet ja tutkiskele ratkaisuasi eri kulmista. Tallenna valmis ratkaisusi ja vie se jälleenmyyjälle.

Avaa Suihkuverstas

Lasi ja laatu

Testattu eurooppalaisten standardien mukaan


Ruotsin asuntoviraston rakennusmääräysten (BBR) mukaan suihkuseinän/-oven lasin tulee suojata leikkausvaurioilta ja olla vakautta standardin SS-EN 14428 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että lasi on testattu ja luokiteltu säänneltyjen eurooppalaisten standardien mukaisesti. Siksi suihkutilojen lasin tulee olla karkaistua tai laminoitua.

Viistetyt reunat ja lasin tarkastus 


Kaikki suihkulasimme tilataan hiottuilla tai viistetyillä reunoilla ja ns tuetut kulmat lisäävät reunojen iskunkestävyyttä ja siten suihkulasin kokonaislujuutta.  Varmistaaksemme, että kaikki tehtaalta lähtevä lasi on laadukasta, tarkistetaan jokaisen yksittäisen asiakkaan tilaama lasi perusteellisesti tuotannossa, kun liimaamme ne profiileihin ja ennen kuin suljemme laatikon ja asetamme pakkauksen toimitettavaksi. 

Lisäturvaa CE-merkinnällä


Kaikki INR-suihkut on CE-merkitty turvallisuuden lisäämiseksi, mikä tarkoittaa yksityiskohtaista särkymisominaisuuksien ja voimakkaiden iskujen kestävyyden tarkistusta. Kolmas osapuoli Statens Provningsanstalt tekee puolestamme INR:ssä nämä sekä rakentamisen että dokumentaation tarkastukset, mikä tarjoaa lisäturvaa.

Turvallinen asennus


Koulutamme jatkuvasti yritysasiakkaitamme sekä tuotteidemme ominaisuuksista että asennuksesta. Suosittelemme, niin yksityishenkilönä kuin ammattilaisenakin, että noudatat voimassa olevaa asennusohjetta, sillä niistä näet kaikki vaiheet suositellussa järjestyksessä ja ne päivitetään jatkuvasti tuotteiden kehittyessä..

Lue neuvot ja ohjeet turvalliseen asennukseen

Lisää ideoita ja inspiraatiota

suihkuseinät opas

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Katso lisää
Valitse suihkuseina 2021

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää
Mittojen mukaan räätälöity suihkuseinä ARC 4 Original, väri Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää