Lasin ja lasin välillä on eroa

Voit luoda oman suihkutilaratkaisusi valitsemalla eripaksuisia, eri tavoin läpinäkyviä ja erisävyisiä laseja. Kaikki käyttämämme lasit on karkaistu ja niitä valvoo sekä oma laboratoriomme Malmössä että riippumaton kolmas osapuoli. Jos onnettomuus vastoin kaikkia odotuksia tapahtuu, lasi rakeistuu ja siitä muodostuu pieniä, tylppiä muruja, ei teräviä siruja tai sirpaleita. Muista, että lasin leikkaaminen tai lävistäminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun lasi on karkaistu.

Kirkas lasi

Läpinäkyvä kirkas lasi tuo kylpyhuoneeseen lisää tilantuntua ja korostaa suihkun ympärillä olevia yksityiskohtia. Kaikki suihkuratkaisumme ovat saatavana kirkkaana lasina.

6-8-10 mm

Kirkaslasi SafeTech pinnoitteella

Kaikki suihkulasimme on valmistettu karkaistusta, korkealaatuisesta turvalasista, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen suihkuelämyksen. Lisäksi meidän suosituille, suihkunurkka malleille Linc Angel ja Linc Niegaralle on saatavilla suihkulasi, jonka pinnalla on huipputeknologinen lasin koossa pitävä kalvo siltä varalta, että lasi jostain syystä sattuisi hajoamaan. Tässä siis ratkaisu sinulle, joka vaadit suihkutilakalusteeltasi sataprosenttista turvallisuutta.

6 mm

Lue lisää

Kirkaslasi Timeless® pintakäsittelyllä

Pysyvä pintakäsittely, joka suojaa esimerkiksi veden ja saippuatuotteiden jäämiltä. Käsittely tiivistää lasin luontaiset huokoset, minkä ansiosta vesi valuu pintaa pitkin eikä lika tartu pintaan.

6 - 8 - 10 mm

Lue lisää

 

Frost lasi

Huurrettu lasi tekee suihkuseinistä läpikuultavat niin, että valo pääsee seinien läpi, mutta verhotusti. Valittavissa useimpiin suihkuratkaisuihimme.

6 - 8 - 10 mm

Raita lasi

Kirkkaan lasin kanssa vuorotteleva huurrettu lasi luo yksityisyyden tuntua suihkutilaan sitä pimentämättä tai pienentämättä. Kaksi huurrettua aluetta, jossa silkkipainatus niin, että niiden väliin jää 15 mm:n raita kirkasta lasia. Valittavana LINC Angel tai Niagara suihkuseiniin sekä BRIC 4 ja 5 suihkukaappeihin.

6 mm

Optiwhite kirkas

Läpinäkyvä kirkas lasi, jossa on erittäin vähän rautaoksidia. Se tarkoittaa sitä, että lasista puuttuu sille tyypillinen vihertävä sävy. Tyylikäs suihkuseinä, jossa laatat ja suihkun yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Valittavana ARC ja EPIC malleihin.

8 - 10 mm

Opaali Frost

Lasi muistuttaa harsomaista huurretta, ja se valmistetaan Optiwhite kirkkaan tavoin ilman rautaoksideja, jolloin siitä puuttuu lasille tyypillinen vihertävä sävy.

6 - 8 - 10 mm

Harmaa lasi

Hillityn harmaaksi värjätty lasi tuo suihkutilaan tyylikkyyttä. Tumma läpikuultava lasi ei tunnu ahtaalta mutta antaa näkösuojaa. Mitä paksumpi lasi on, sitä tummempi vaikutelma. Kuvassa 10 mm lasi.

6 - 8 - 10 mm

Dark Frost

Samettisen himmeän pintansa ansiosta tämä 8 mm paksu tummanharmaa läpivärjätty lasi luo dramaattisen vaikutelman kylpyhuoneeseen. Valittavana suihkuseiniin ARC ja TRAC sarjoissa.

8 mm

Lisää ideoita ja inspiraatiota

Tuotteet

Suihkuseinät

Tutustu suihkuseiniimme ja löydä sopiva juuri sinun kylpyhuoneeseen. Valitse ensin malli, johon voit muuttaa lasin ja valita haluamasi pintakäsittelyn.

Katso lisää

Suunnittele

Opas: Näin valitset oikean suihkuseinän

Suihkuseinä syvennyksessä, suihkunurkka, suihkuseinä keskellä tilaa tai suihkukaappi? Autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen.

Katso lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää