O P A S 

Näin valitset oikean suihkuseinän 

Suihkuovi, suihkunurkka vai suihkuseinä syvennykseen? Hyödynnä suihkuvalintaopastamme ja löydä juuri oikea suihkuseinä kylpyhuoneeseesi!

Ennen kuin etenet suihkutilan suunnittelussa lasin, mallin ja värin valintaan, on hyvä ensin kartoittaa minkä tyyppinen suihkuseinä sopii kylpyhuoneeseesi ja tarpeisiisi parhaiten. Kannattaako suihkuseinä sijoittaa kylpyhuoneen kulmaan, syvennykseen, keskelle seinää tilanjakajaksi, vai onko suihkukaappi ehkä paras vaihtoehto? Kun olet tehnyt tämän ensimmäisen tärkeän päätöksen, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen: Haluatko suihkuseinän yhdellä vai useammalla ovella? Etsitkö suihkuseinää, jossa on kiinteä profiili, vai pidätkö selkeistä lasipinnoista, joissa on helat? Haluatko esimerkiksi kirkkaan vai harmaan lasin, kiiltävät vai mustat kahvat?

Aloita tutustumalla erityyppisiin suihkutilaratkaisuihimme löytääksesi sopivan ratkaisun juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

seuihkuseinä musta

Suihkunurkka

Nurkkaan sijoitettava suihkuseinä eli suihkunurkka on meidän myydyin ja kysytyin suihkutilaratkaisu. Valikoimastamme löytyy erilaisia ​​kulmaratkaisuja, jotka kiinnitetään seinään joko seinäprofiililla tai heloilla. Ovivaihtoehdoista voit valita taitto-ovet tai suorat tai kaarretut ovet. Näitä kaikkia yhdistää se, että ne on asennettu kylpyhuoneen nurkkaan ja ne koostuvat kahdesta tai useammasta lasiosasta, jotka takaa käytännöllisen ja rentouttavan suihkualueen.

Lue lisää suihkunurkista


Kaikki suihkunurkat

Kaikki INR:n suihkuratkaisut valmistetaan Ruotsissa korkealaatuisesta karkaistusta turvalasista ja niillä on 15 vuoden takuu. Ensiluokkainen suihkuseinävalinta.

Tilanjakaja

Kiinteä tai kääntyvä lasiseinä on yksinkertainen ja trendikäs ratkaisu, joka sopii useimpiin ja etenkin pieniin kylpyhuoneisiin. On kuitenkin hyvä huomioida, että ratkaisu, jossa on vain yksi lasiseinä ei välttämättä pidä vettä täysin suihkutilassa vaan sinun on hyväksyttävä, että vettä roiskuu myös suihkun ulkopuolelle.

Lue lisää tilanjakajista


Kaikki tilanjakajat

Jos kylpyhuoneessasi on rajoitetusti tilaa, keskeltä taittuvat ovet on suositeltava ratkaisu sinulle. Saatavana sekä kulmaan, että syvennykseen.
suihkuseinä suihkuovi

Suihkuovi

Toinen yleinen suihkutilaratkaisu on suihkuovi, joka on asennettu syvennykseen tai suihkutilan yhteydessä olevan saunan oveksi. Voit valita juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan suihkuoven useista tyylikkäistä vaihtoehdoista. Jos tilaa on rajoitetusti, suosittelemme LINC Flexin käytännöllisiä taitto-ovia, jotka toimivat erittäin hyvin pienissä kylpyhuoneissa, sillä ne kääntyvät seinää vasten nipuksi. Voit myös yhdistää ne PILE -suihkusäilytysratkaisuun, joka sulautuu seinäprofiiliin.

Lue lisää suihkuovista


Kaikki suihkuovet

Jos kaipaat suihkutilaan yksityisyyttä, on suihkunurkka oikea ratkaisu. Avoin suihkutila tilanjakajalla on tyylikäs, mutta tunnelma ei ole yhtä suojattu ja rauhallinen kuin kahden suihkuseinän ympäröimässä suihkutilassa.
suihkuseinä keskelle tilaa

Suihku keskelle tilaa

Massiivinen walk-in suihkuseinä, joka on asennettu keskelle tilaa. Valitse tämä suihkuseinä, jos haluat näyttävän yksityiskohdan kylpyhuoneeseesi. Tämä walk-in ratkaisu edellyttää, että lattiakaivo on oikeassa kohdassa ja lattiakaadot ovat tehty hyvin, koska mallissa ei ole alatiivistettä.

Lue lisää tästä mallista


Kaikki walk-in-ratkaisut

Suihkukaappi on paras valinta, jos kylpyhuoneen lattiakaato tai vedeneristys on puutteellinen.
suihkuseinä suihkukaappi

Suihkukaappi

Suihkukaappi on paras valinta, jos sinulla on puutteelliset lattiakaadot tai jos tiedät, että kylpyhuoneen vedeneristys on puutteellinen. Suihkukaappi on ratkaisu, jossa on allas ja tiiviit ovet, jotka estävät veden kulkeutumisen suihkukaapin ulkopuolelle.

Lue lisää suihkukaapeista


Kaikki suihkukaapit

suihkuseinä ammeseina

Ammeseinä

Jos et halua luopua kylpyammeesta mutta tahtoisit kuitenkin silloin tällöin käydä suihkussa, ammeseinä ammeen reunalla on tyylikäs ja kätevä ratkaisu. Se sopii hyvin varsinkin lapsiperheille.

Lue lisää ammeseinistä


Kaikki ammeseinät

Aiheeseen liittyvät sivut

Suihkukampanja

Suihkunurkka ja säilytysratkaisu edulliseen pakettihintaan. Kampanja on voimassa 31.8.2024 asti jälleenmyyjiemme kautta. 

 

Katso lisää
Suihkuseinä EDGE, Stone.

Suihkutilaratkaisut

Tutustu viiteen suihkumallistoomme erilaisilla laseilla ja useilla viimeistelyillä. Suurin osa suihkustamme voidaan mitoittaa juuri niin kuin haluat ja yleensä ilman lisäkustannuksia.

Katso lisää

Suihkuseinä mittatilaus

Valitse suihkuseinä, ja räätälöimme sen sinua varten. Useimmat suihkuseinämme on saatavana mittatilauksena.

Katso lisää

Miksi INR:n suihkuseinä?

INR on valmistanut lasisia suihkuseiniä mittatilaustyönä jo 30 vuoden ajan, joten voimme liioittelematta kutsua itseämme suihkutilaratkaisujen asiantuntijaksi. Perusvalikoimaamme kuuluu seitsemänkymmentä erilaista suihkuseinämallia: suihkunurkat, suihkuovet, keskelle lattiaa sijoitettavat suihkuseinät ja lasiset liukuovet. Useimmista on saatavana erilaisia versioita, joiden lasin paksuus on 6, 8 tai 10 mm. Se on kuitenkin oikeastaan vasta alkua.

Suihkuseinät kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kylpyhuoneisiin

Sellaisia suihkuseiniä, joita emme olisi valmistaneet toimintavuosiemme aikana, ei ole paljoa. Jos et löydä laajasta perusvalikoimastamme huolimatta sopivaa suihkuseinää, voit suunnitella oman ratkaisusi ja me valmistamme sen sinulle. Omat suihkuspesialistimme piirtävät ja räätälöivät suihkuseinän juuri sinun tarpeisiin sopivaksi ja lisäksi tämä kuuluu useimmiten suihkumallin perushintaan.  

Luonnoksesta valmis suihkuseinä

Kun haluat luoda oman suihkuseinän, helpoin tapa on ensin tutustua perusvalikoimaamme ja sen pohjalta piirtää yksinkertainen piirros mittoineen ja ottaa se mukaan jälleenmyyjälle. Piirroksesta valmiiseen suihkuseinään kestää noin kolme viikkoa.