Puu ja viilumme

Kylpyhuonekalusteemme on valmistettu MDF:stä, joka maalataan, tai vaihtoehtoisesti päällystetään tammiviilulla ja petsataan, sekä viimeistellään TX Top Extreme -pintakäsittelyllä. Säännöllisillä tarkastuksilla laboratoriossamme Malmössä varmistamme, että kalusteet täyttävät meidän korkeat kosteuden- ja kulumisen kestävyysvaatimuksemme. Käyttämämme puumateriaalit ovat sertifioituja ja pyrimme siihen, että kaikki kalusteissamme käyttämämme puumateriaali on FSC- tai PEFC-sertifioitua.

Materiaalimme

MDF

Materiaali MDF on valmistettu kierrätetyistä ohuista puulastuista, jotka on puristettu yhteen suurella paineella, jonka ansiosta on saatu mitoiltaan vakaa levy. Kylpyhuonekaluste maalataan, tai vaihtoehtoisesti päällystetään tammiviilulla ja petsataan, sekä viimeistellään TX Top Extreme -pintakäsittelyllä, joka tekee kalusteen pinnasta erittäin kestävän ja erityisesti kylpyhuoneeseen soveltuvan.

Puuviilu

Toisin kuin monet kalustevalmistajat, jotka päällystävät kalusteet puuta muistuttavilla muovimateriaaleilla – kuten melamiinilla tai kalvoilla – INR käyttää yksinomaan aitoja puuviiluja tai massiivipuuta. Puuviilu on umpipuusta veitsellä leikattu ohut kerros puuta, joka yhdistetään levyksi. Koska levyt ovat peräisin samasta puusta, on mahdollista valmistaa kalusteita, jotka ovat rakenteeltaan ja ulkonäöltään hyvin samanlaisia. Mutta jokaisella puulla on oma ainutlaatuinen luonteensa, joka näyttäytyy viilun värin ja eloisuuden vaihteluissa. Valitsemme tehtaallamme huolellisesti näiltä osin toisiinsa sopivat etusarjat ja päätylevyt. Ajan myötä viilu saa hieman syvemmän värin. Tämä koskee kaikkia aidosta puusta valmistettuja kalusteita.

Massiivipuu

Käytämme massiivipuuta mahdollisuuksien mukaan. Esimerkkejä tästä ovat Air Wood -kalustesarjan runko, sormiliitoksin valmistettu sisälaatikko ja Grand Gripin vedinlista. Massiivipuu tuo kalusteeseen puuntuntua, mutta varmistaaksemme kalusteen lujuuden ja minimoidaksemme halkeamien ja oksakohtien riskejä, valmistamme kalusteemme yhdistelmällä massiivipuuta, puuviilua ja MDF:ää.

Suojaava pintakäsittely

Prosessin viimeisenä vaiheena – sen jälkeen, kun etusarjat ja runko on maalattu tai viilutettu – lisäämme kaksi kerrosta itse kehittelemäämme erittäin kestävää ja pinnan sulkevaa TX Top Extreme pintakäsittelyä. Tämä, sekä kalusteidemme säännöllinen ylläpito hoito-ohjeitamme noudattaen, antaa sinulle kylpyhuonekalusteen, joka kestää aikaa ja kulumista vähintään 15 vuoden ajan.

TX Top Extreme

 


Aiheeseen liittyvät sivut

Materiaalit

Käytämme vain parhaita luonnonmateriaaleja ja komposiitteja. Täältä voit lukea meidän materiaaleista ja viimeistelyistä.

Katso lisää
AIR Wood, Dark Oak ja Brushed Bronze.

Kylpyhuonekalusteiden hoito-ohjeet

Näin hoidat kylpyhuonekalusteitasi. Hoitovinkkejä pesualtaille, työtasoille, lakatuille puupinnoille sekä peileille ja peilikaapeille.

Katso lisää

Takuu

Olemme suorittaneet erittäin laajoja laboratoriotestejä, jotta pystymme tarjoamaan täyden 15 vuoden takuun sekä suihkuratkaisuille että kylpyhuonekalusteille.

Katso lisää