Trendi 03
Yksiväriharmonia

 

Yksivärisessä sisustustyylissä – tämän hetken trendikkäimmässä neutraalissa värisävyssä – lähtökohtana on minimalistinen taustaväri, jossa on useita hiekan, valkoisen tai harmaan nyansseja tai sävyjä. Harmonista ja rauhallista taustaa vasten voit lisätä muutamia valikoituja persoonallisia ​​esineitä, jotka kiinnittävät välittömästi katseen. Tämä sisustustyyli edustaa rauhaa ja rentoutumista, joka sopii niin suuriin kuin pieniin kylpyhuoneisiin.

Yksityiskohdat korostuvat yksiväristä taustaa vasten. Kuva: Michael Godmer

Minimalistinen kalustemuotoilu yhdistettynä Slot-peiliin Slot-peiliin trendikkäässä soikeassa muodossa. Viskan Solid värissä Light Sand.

Yhdistelemällä eri sävyjä ja materiaaleja samoissa väreissä luot jännittävän yksivärisen ilmeen. Kuva: Infinite Studio

Seinän kanssa samalla valkoisella laatalla laatoitettu kylpyamme sekä lämmin puu luovat yksivärisen ilmeen trendikkäällä retrovivahteella. Kuva: Philippe Meyerolvarmt 

Kokeile ja katso, kuinka yksittäiset esineet erottuvat yksiväristä taustaa vasten: maljakko, aamutakki tai mikä tahansa esine, joka korostaa persoonallisuuttasi.

Suihkunurkka Edge 12 – sävy sävyyn seinän kanssa. 

Trendikäs retrolasi Sway nousee esille neutraalia, harmaan ja valkoisen sävyistä taustaväriä vasten. Suihkusarja Edge.

Keltaisen ja puun sävyt sekä pyöreät muodot luovat lämpimän ja kutsuvan värimaailman. Kuva: Marina Denisova

Kylpyhuonekaluste: Grand Grip luonnontammea. Pyöreä peili pehmeällä taustavalolla on nimeltään Loox, saatavana useita eri kokoja.

Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut hanat ja muut metalliesineet sopivat hyvin yksiväriseen väripalettiin. Suihkuseinäsarja Edge.

Jos haluat kylpyhuoneeseen murretun sävymaailman - mutta samalla yksivärisen - valitse pronssinvärinen suihkuseinälasi ja siihen helat, kattosuihku ja pyyhekuivain sävyssä Brushed Bronze.
Vihreään väriasteikkoon valitsimme luonnosta löytyviä vaaleita, hillittyjä sävyjä. Yhdistä marmoria, vaaleaa puuta ja niiden kanssa ruostumattomasta teräksestä valmistetut hanat ja syntyy viileä harmonia skandinaaviseen tyyliin.

Hillityt vihreät sävyt yhdistetty marmoriin. Kuva: Elisabeth Heier

Hieman rohkeampi laattavalinta, kokonaisuus on yhtenäinen ja yksivärinen. Kuva: Bianco House

Pyyhekuivain Line ruostumatonta terästä.

Kylpyhuone neutraalilla taustavärillä, jossa pyyhekuivaimet ovat maalattu sävy sävyyn seinien kanssa. Accent / NCS

Valitsemalla vetimet samaan sävyyn kaapin ovien ja pöytätason kanssa voit korostaa yksittäisiä esineitä, kuten hanaa. Kuva: Nordiska Kök

Meidän kotona

hashtag #inrbathroom

Oho!

Tässä on sisältöä, joka edellyttää evästeiden hyväksymistä.


Aiheeseen liittyvät sivut

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää
Grand Grip 140 Dark Oak, pyyhekuivain Line.

Trendi 02 – Moderni retro

Trendi niille, jotka haluavat luoda kodikkaan kodin moderniin 70-luvun tyyliin.

Katso lisää

Trendi 01 – Skandinaavista maksimalismia

Leikkisä ja iloinen kylpyhuonetrendi, jonka pohjana on skandinaavinen muotoilu. Täällä uusi ja vanha on sulassa sovussa keskenään voimakkaiden sinisten tai punaisten sävyjen kanssa.

Katso lisää