Ampumahiihtotähden unelmatalosta löytyy luksuskylpyhuoneet eri tarkoituksiin

Norjalainen Johannes Thingnes Bø on yksi merkittävimmistä ampumahiihdon persoonallisuuksista. Hän kertoo nöyrästi saavuttaneensa suurimman osan siitä, mistä hän on unelmoinut ampumahiihtourallaan, mutta hänellä oli vielä yksi unelma täytettävänä: rakentaa unelmiensa talo. Heinäkuussa 2022 valmistui talo Norjan Kongsvingeriin, jossa Johannes perheineen viihtyy täydellisesti. Heidän arkensa on ikuinen palapeli, joka keskittyy treenaamiseen ja laatuaikaan perheen kesken.

Uuden talon suunnittelu ja kalustaminen kesti kolme vuotta ja oli erittäin vaativa projekti. Johannes ja hänen vaimonsa Hedda olivat mukana koko prosessin ajan ja voivat nyt vihdoin hengittää ja nauttia kodistaan perheen ja ystävien kanssa. Vapaa-ajallaan pienten lasten isä Johannes harrastaa liikuntaa, matkustelua ja keskittyy perheen hoitamiseen, mutta hänellä on myös polttava kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ja intohimo tuoda esille vaikeita aiheita, jotta niistä olisi helpompaa puhua.

 

Olen vaikuttunut ihmisistä, jotka uskaltavat puhua vaikeistakin asioista kuten kiusaamisesta tai häirinnästä. On tärkeää, että on olemassa roolimalleja, jotka tekevät vaikeiden asioiden käsittelystä helpompaa.

Suuresta puupaneloidussa betonitalosta, josta on näköala Glommaan ja ympäröiviin metsiin, löytyy useita eri tyyliin ja eri tarkoituksiin sisustettuja kylpyhuoneita. Pääkylpyhuoneen seiniksi Johannes ja Hedda valitsivat valkoisen marmorikuvioidun keraamisen laatan ja lattiaksi vastaavan laatan tummana. Yhdessä ne luovat vaikuttavan vastakohtaisen ilmeen. Allaskalusteiksi valittiin INR:n rajoitetun ajan myynnissä olevasta GRAND Walnot-allaskalustesarjasta.  

GRAND Walnot 2 x 100 cm, jossa on mittatilauksena tilattu pöytätaso. 

Walnot – ei pähkinäpuuta

Allaskalusteen viilu on puukomposiittiviilu, joka koostuu kestävistä puulajeista sertifioiduilta istutuksilta, joka on kehitetty teollisessa prosessissa nimeltään "From wood to wood". Näin syntyi viilu, joka näyttää ja tuntuu aidolta Pähkinäpuulta, mutta on uhanalaisen puulajin sijasta valmistettu ekologisesti kestävästä viilusta. Kalustekokonaisuuteen valittiin POSH pesuallashanat, joissa vesi virtaa kauniissa kaaressa.

GRAND Walnot

Stones & More 2.0:n Calacatta Black- ja Arabescato White -laatat korostavat allaskalusteen puun lämpöä.

Allaskalusteen mukana tulevat säilytyslokerot auttavat pitämään tavarat järjestyksessä.

Huone huoneessa

Läpinäkyvän, mittatilaustyönä teetetyn lasiseinän sisäpuolelta löytyy kylpyhuoneen kylpyamme, joka on verhoiltu samalla marmorilla kuin huoneen seinät. Käytännöllinen ja tyylikäs huone-huoneessa -ratkaisu, joka tuo kodikkaan tunnelman ja pitää sekä veden että miellyttävän lämmön suihkutilassa. Lasiseinä 8 mm lasista tulee INR:n ARC Frame -sarjasta. Johannes on asentanut samaan tilaan kaksi LINE-pyyhekuivainta.

Arc Frame

Suihkuseinistä tuli täydelliset. Ne ovat epäilemättä markkinoiden parhaat. Suihkuseinät räätälöitiin meille mittojen mukaan ilman lisäkustannuksia. Tyylikäs, minimalistinen muotoilu.

Klassinen tyylikäs ilme marmorilla, lasilla ja kromilla. Suihkuseinäsarja ARC Frame.

Pyyhekuivain LINE, jonka sininen valo näyttää, että on se valmis lämmittämään pyyhkeen.

Talon sisätiloissa on miellyttävä tunnelma, jonka luo lämpimät sävyt yhdessä puun ja betonin kanssa.

Kestäviä valintoja

Perhekylpyhuoneissa väriskaala menee kohti hiekkaa ja luonnon harmaan sävyjä. Myös tänne Johannes ja Hedda valitsivat sekä INR:n suihkuratkaisut, allaskalusteet että peilikaapit. Kylpyhuoneessa painopiste on käytännöllisyydessä koko perheen tarpeet huomioon ottaen. Se, että kylpyhuoneen ja sisustuksen tulisi kestää pitkään, on tärkeää, joten pari käytti paljon aikaa ja vaivaa parhaiden tuotteiden löytämiseen. Suihkuseinä tulee INR:n ARC Original-sarjasta.

Arc Original

Käytimme paljon aikaa parhaiden tuotteiden etsimiseen. Haluamme, että kotimme säilyy kauniina vuosien ajan, joten kestävyys oli meille tärkeää. Valitsimme INR:n kylpyhuonekalusteet, emmekä ole hetkeäkään katuneet valintojamme.

GRAND Solid 120 on yksi tilavimmista allaskalusteista valikoimassamme.

LINC 13 on erinomainen suihkuratkaisu, jonka profiiliin voi asentaa säilytysratkaisun. 

Mikä on seuraava projekti? Onneksi lumi saapui, sillä nyt tarvitsimme taukoa kaikesta kotiin liittyvästä! Jatketaan suunnitelmia keväällä, sillä nyt on hiihtokausi!

Vieraskylpyhuoneen vahva identiteetti

Kun suunnitteluvaihe oli huipussaan, päättivät Johannes ja Hedda sisustaa vieraskylpyhuoneen persoonallisella tavalla, joka eroaisi muista kylpyhuoneista sekä tyylin että tunnelman suhteen. He valitsivat lattiaan shakkikuvion, viileän marmorisen allaskalusteen ja kullan sävyiset hanat. Näihin yhdistettiin INR:n suihkuseinä ARC 4 Frame.

Arc Frame

INR tuotteet

Allaskalustee Walnot 100 ja GRAND Solid 120

Peilikaappi STAGE 120

Pyyhekuivain LINE

Pesuallashana POSH

Suihkuseinät sarjoista ARC Frame, ARC Original ja LINC Original

Laatat

Master Bathroom: Stones & More 2.0 i Calacatta Black ja Arabescato White

Perhekylpyhuone: Villeroy & Boch Atlanta Basic

Vieraskylpyhuone: FI Prestige i Carnico ja Statuarietto

Lamput

Louis Poulsen

Tutustu myös näihin

Kylpyhuonetrendit 2024

Voimakkaita sävyjä, yksiväristä ja neutraalia vai skandinaavista retroa? Näitä tulet näkemään kylpyhuoneessa tänä vuonna.

Katso lisää

Iconic by Sara Hector

Kylpyhuone nopeaan virkistäytymiseen tuotteilla ja materiaaleilla, jotka sekä kestävät aikaa, että tuovat kultareunukset jokapäiväiseen elämään hiihtäjille tai arjen sankareille.

Katso lisää

Kylpyhuoneinspiraatio

Tervetuloa kylpyhuoneinspiraation ja skandinaavisten kylpyhuonetrendien maailmaan. Täältä löydät inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun ja sisustamiseen tai ehkä haluat vain nauttia kauniista kylpyhuoneista. 

Katso lisää