Iconic by Kuningattarenhelmi

Meidän kotona

Vaalea skandinaavisuus ja tumma puu kohtaavat Loviisalaisperheen asuntomessukodissa

Kun tieto asuntomessuista Kuningattarenrannassa kantautui Loviisalaisperheen korviin, oli päätös osallistumisesta päivänselvä. Merenrantatontti omassa synnyinkaupungissa oli ainutlaatuinen mahdollisuus, jota ei missään nimessä jätettäisi väliin. Useista tonttivalinnoista perhe päätyi avaraan hirsitaloon, jossa vaalea skandinaavisuus ja tumma puu luovat upeita kontrasteja. Tervetuloa tutustumaan Kuningattarenhelmen sykähdyttäviin kylpyhuoneisiin!

Villa Kuningattarenhelmi

Asukkaat: Dani 35, Jenna 31 ja Amanda 5. Kiireisen työarjen ja yhteisen rakennusprojektin lomassa perhe nauttii aktiivisesta vapaa-ajasta padel- ja taekwondoharrastusten parissa.

Inspiraatio: Sisustustrendien sijasta inspiraatiota löytyy arjessa käytännönläheisistä ratkaisuista ja tavaroista, jotka miellyttävät silmää.

Talo: Finnlamellin ekologinen hirsitalo

Sisustussuunnittelija: Dima Latvalahti, Interior Design Latvalahti

Instagram: @kuningattarenhelmi

Sisustustyylimme on skandinaavinen, minimalistinen, käytännöllinen ja vaalea. Yhdistelemällä eri puulajeja loimme kiinnostavaa vaihtelevuutta ja lämpöä muuten vaaleaan sisustukseen.

Avarat tilat, selkeät linjat sekä kodin rauhallisuus ja harmonisuus ovat tärkeitä elementtejä kodissamme. Suurista ikkunoista kantautuvassa maisemassa yhdistyvät luonto ja meri. Mustat ikkunat kehystävät maisemaa kuin taulunkehys.

Allaskaluste Viskan Solid Accent-värissä Earth, Loox 110 pyöreä peili, Steel Voyage hanat, Arc 20 Original suihkuseinä, Steel Pleasure suihkusetti.

Kylpyhuoneisiin haettiin raikkautta, ajattomuutta ja tunnelmallisuutta

Maanläheiset ja murretut sävyt toistuvat niin pintamateriaaleissa kuin kiintokalusteissakin, luoden harmonisen ja rauhallisen tunnelman. Arjen estetiikan ohella kylpyhuoneet ovat toiminnallisia ja asukkaiden tarpeiden mukaisia, kertoo Kuningattarenhelmen sisustussuunnittelija Dima Latvalahti.

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteiden tulee olla ennen kaikkea laadukkaita ja kestäviä. Visuaalisesti kauniit kalusteet tuovat iloa arkeen ja kestävät myös aikaa. Asukkailla oli toiveena saada INR:n kalusteet jo ennen kuin projekti kunnolla starttasi. Suunnittelijana olin tästä itsekin ilahtunut, sillä INR:n tuotteet ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, kertoo Dima Latvalahti.

Line-pyyhekuivaimet ovat tyylikkäät ja kuivaavat pyyhkeet tehokkaasti pienellä sähkönkulutuksella.

Plus Light-lisävarusteella saat liiketunnistimella ohjatun valaistuksen laatikoihin.

Tumma viilu yhtenäisenä linjana

Alakerran WC:sta löytyy Air Wood-allaskaluste tummassa Dark oak-viilussa, joka yhdessä pyöreän peilikaapin kanssa antaa sykähdyttävän ilmeen. Tumma viilu jatkuu yhtenäisenä linjana keittiökalusteisiin luoden harmonisen tunnelman alakerran sisustukseen.

Air Wood

Keittiön tummat tammiviilukalusteet ovat Novart-keittiöiden Nature-mallistosta.

Allaskaluste Air Wood Dark Oak, pesuallashana Steel Voyage High, peilikaappi Circ.

Circ-peilikaapin sisällä oleva valaistus on ylellinen yksityiskohta.

INR kalusteiden yksityiskohdat ovat tyylikkäitä ja viimeisteltyjä. Tämä kruunaa kokonaisuuden. Erinomainen esimerkki tästä on sormiliitoksin valmistettu massiivitamminen sisälaatikko ja etusarjan kaunis kehys.

INR tuotteet

Yläkerran kylpyhuone
Viskan Solid 120 allaskaappi, Accent Earth
Steel Voyage pesuallashanat , Brushed Stainless
Loox 110 pyöreä valopeili
Arc 20 Original suihkuseinä, Brushed Stainless
Steel Pleasure 2 kattosuihkusetti, Brushed Stainless
Line pyyhekuivaimet, Brushed Stainless
Box suihkuhylly, Matte White
Eterna mix beige -laatta

 

 

Alakerran WC
Air Wood 90, Dark Oak
Steel Voyage High, Brushed Stainless
Circ peilikaappi, Dark Oak
Eterna mix beige -laatta
Soapstone white-laatta

 

 


Tutustu myös näihin

Iconic by Villa Nordic Stories

Tässä Meidän kotona – artikkelissa pääset tutustumaan Pauliinan ja Jukan harmoniseen asuntomessukotiin, jonka kylpyhuoneet luovat asumistiloista funktionaalisen ja kauniin kokonaisuuden.

Katso lisää

Kylpyhuoneen­suunnittelu

Kylpyhuoneremontin huolellinen suunnittelu takaa yleensä onnistuneen lopputuloksen ja ratkaisuja on monia. Täältä löydät oppaat, vinkit ja tarkistuslistat, joista uskomme sinun hyötyvän kylpyhuoneen suunnittelussa.

Katso lisää